Beslenme İçin bende benim programımı yazayım bari bu arada 70 kg lardan 95 kg ya kadar çıkmıştım bi ara ama programlar adı altında ki başlıkta merhabalar topicimde de belirttiğim gibi üniversiteyi kazanabilmek için yanısıra bodyle hep ya dershaneyi yürütmek zorunda kaldım yada spor kursunu spor akademilerine hazırlık Yani sonradan verildi falan yoksa çok iyi gidiyordu neyse uzatmadan konuya gireyim direk..
Sabah 08:00 Uyanış
08:15 e kadar kendine gelme masayı falan hazırlama evresi
08:30'da masaya oturulup Kahvaltıya başlanır.Kahvaltı nelerden oluşmalı (Öncelikle Ana besinler olmalı Salam,sucuk,zeytin,peynir,domates,salatalık,bal,pekmez,Sütlü cornflakes,1 adet poğaça iyi gidiyor bunların yanında sonra 4 isteğe bağlı değişir yumurta akı.)
Ortalama Yarım saat sürüyor 09:00'da Masadan Kalkılır Dinlenilir ne biliyim bilgisayar varsa bilgisayar oynanılır..Aradan 30 dakka geçtikten sonra mide biraz rahatladıktan sonra Yani:
09:30'da Whey Protein var Weider ın bende o 300 400 ml pınar sütün %1.4 mü ne yağlı tam değerini bilmiyorum onunla karıştırılıp içilir..
Aradan bir 30 dakika sonra Meyva kokteyli zamanı Yani:
10:00'da Hangi mevsimdeyseniz yani sonbaharsa sonbahar kışsa kış ne kadar çeşit meyva varsa her birinden birer adet doğranır yenilir Kavun karpuz a bir adet değil işte ne kadar kendiniz karar verirsiniz..
Ve bu meyvaları fazla almayın pazar yakınınızdaysa günlük almaya özen gösterin taze olması önemlidir bence...
Neyse Sonra Dişler fırçalanmalı...
Tüm bunları Yaparken saatler 10:30 u gösterir büyük ihtimal yani en az 2 saat sonra beyinden sinyaller gelir

ben Acıktım diye eğer bu düzene alıştıysanız..Hafif Yağsız makarna Yani makarnayı yaparken yağla karıştırıp sunum yapmak yerine direk makarnayı pişir süz yemeye başla ne kadar olabilir 100 150 gram yeterlidir o kadar yemeğin üzerine...
12:30 'da oturmuştuk sofraya gene saatler 13:00 e yakın gelmektedir..Evet Saatlerimiz 15:00 göstermeye yakın soframız tekrar hazırlanmış olmaktadır ne vardır şunlar (Barbunya Bir Yemek tabağının tamamı dolmaya yakın ortalama Sonra Pirinç Pilavı gene Bir yemek tabağı kadar Bulgur varsa yanına Bulgur Ne bileyim Her öğlen benim gibi Mudurnudan aldığım Kızarmış piliç Tam alıyorum Yarısı gidiyor derisi merisi ne varsa..Yanında Soğan çok severim

Elma suyu %100 olmasına özen gösteririm elmayı kabuğuyla yiyemediğim için yoruyor beni Elma suyu alıyorum Portakalı yemesi kolay diye portakal suyu değil her neyse ..Bunları yedikten sonra saatlerimiz büyük ihtimal 45 dakka sonrası gösterir yemek yiyiş hızına göre değişiklik göstereceği kesindir..Saatler 15:45 ü gösteriyorken 15 dakka Şöyle biraz dinlenilir mide kendine gelsin diye...bi 15 dakka sonra Mega Mass 4000 bin le CFM Whey Proteini Karıştırıp İçiniz Antrenmana yaklaştık çünki bu öğün antrenman öncesi öğün ben böyle ayarlamıştım öğleden sonra gidiyorum dersler falan olduğu içindi neyse Gramlarına gelince Mega Mass 4000 binden Weider Kitapçığında da yazdığının aynısı kg ya göre ayrım 80 kg < 1 porsiyon yani 150 gram 80 > 1.5 porsiyon 225 gram yanısıra cfm de 36 gram içilir...
16:15 te bunları yaparken saatler 16:30 u göstermeye başlamıştır..Evet Şu anda Yemeği yediğimizden bu yana Ortalama 1 buçuk saat geçmiştir.kaldı 1.5 saat daha bu 30 dakka sonuna hazır beklemek koşuluyla varsa elde ilaç takviyeleri ki benim vardı....BCAA 2000 Den 2 tablet sadece Muscle Volume antrenman dan 30 dk önce 40 gram 300 ml az yağlı süt ile içilir ve 15 dakka önceden de mega forte bana fazla geldiğinden sadece yarım şişesi antrenman önce içerim..Ve bu şekilde Antrenmana girerim 2 Ana hareket yapar bitiririm mesela Göğüs +Triceps Ne Bileyim Omuz + Kanat gibi..
Antrenman biter bitmez gene CFM ile Mega MAss 4000 bini karıştırıp içiniz...
Saatler Ortalama 19:30 u gösteriyordur büyük ihtimalle gene saatler kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir...
Saatler 20:00 yi gösterirken şöyle Güzel bir akşam yemeği Mesela bu dışarıda Tercihen yaparım hep ev yemeği bıktırıyor bazen Örneğin Bakırköy Capasity'de İsmini verip vermemekte teredütte kaldım yerin reklam olur diye her neyse Duble iskender Yerim Ve Kırmızı Et ihtiyacımı da Karşılarım bu şekilde. Saatler En az 22:00 ye yakın evde Bir meyva kokteyli daha yaparım..Sabahkine oranla Daha az dilimlerle falan Akşam yatmadan önce Yulaf ezmesi bir Kaseye koyar karıştırıp yerim Dişleri gene fırçalar ve yatarım bu şekilde çok rahat kg alabilirsiniz ama aylık masrafınız 1.500 ytl yi zorlar onuda belirteyim bu programa uymak kolaydır Arada Kırmızı et yerine haftada en az 2 ton balığı sıkıştırabilirsiniz öğünler arasına Sonra konserverlerde satılan Mısırlardan olur böyle aklıma gelmeyen bir kaç şey daha falan sıkıştırıablir öğünler arasına Kolay gelsin...
Arkadaşlar Dualarınız benimle olsun İnş Denizli'den Sonra Marmara Üniversitesinin Beden Eğitimi Bölümünü Kazanıcam...Yaş 19 oldu kg da şu anda 90 ların üstünde seyrediyor bi çıkıyor bi iniyor...Stresten kurtulursam 105 110 olmayı hedefliyorum 2 seneye yayarak sonrada Allah kısmet ederse Böyle Kalıp Kumsalımı gezmeyi hedefliyorum Birde Şu Göğüs İyice çıkarsa