Selam Dostlar...
Ben Yeni Üyeyim ve sizdeki gibi bende de aynı sorun var.
Kilo alamama problemi.
İlk baş kendimden bahsedeyim.
Ben Hiperaktifim.Yani genelde hep bir işlerle meşgul olurum.
Uyku düzenim bozuk.gece geç yatıp öğlene kadar uyurum.
Günde 2 öğün yemek yerim ve genelde az yerim.
Geceleri yatmadan bazen atıştırırım.
İştahsızım ve genelde yemek seçerim.
Boyum 1.73 kilom da en son 53 idi yaşım ise 89'luyum.
Kemik yapım da normallerine göre galiba o kadar iyi değil.
Küçüklükten beri Antibiyotik içiyordum ve 3 sene öncesine kadar antibiyotik işi bitti, çünkü bademcikleri aldırdım.Sağlık soruu olarak da Sadece kasık fıtığım var ve akdeniz anemisi taşıyıcısım.Akdeniz anemisi taşıyıcılığı beni tahlil eden doktorda da varmış ve hiç bir yan etkisi yok dedi sadece bir taşıyıcıyla evlenmiceksin dedi.Tek sorun buymuş,yani ben taşıyıcı bir kadınla evlenemezmişim.
Yazın Tişört giymekten çekinirim.Uzun ve bol olan şeyleri giyerim.Kot pantolan giysem bile hep içimde tuhaf bir duygu oluyor.Bacaklarım tığ gibi ve çok kötü duruyor.Yani resmen iskeletorum.
Size herşeyimi anlattım.Szce benim sorunum ne ve ne yapmalıyım ?
Forumu da tam okuyamadım aslında.
Şimdiden teşekkürler cevaplar için...
Sağol dostum bilgi için.
Ya bir de ben her gece yatmadan önce bir çay bardağının yarısı kadar pekmezi suyla karıştırıp içiyorum.Acaba bunun bir zararı olur mu ?
bir de okudum formun bayasını ama tam olarak bir bilgi alamadım.Okumaya devam ediyorum ama
Ekleme:
Şu an buradaki tam 17 sayfayı okudum ve burdaki linklerdeki bilgileri de okudum bayağı bişiler öğrendim.
Ama yine de tavsiyelere ihtiyacım var.
Ama bu hafta ilk işim bir diyetisyene ngidip kendime bir liste yaptırmak istiyorum.
Bundan sonra da BB sporuna yazılmak için BURSA'da bir araştırmaya atılacam ve düşük fiyat ve kaliteli bir spor merkezine gitmek istiyorum.Ama durumum pek müsait değil.bir çaresine bakıcam.
sizin de başka yapmamı istediğiniz başka şeyler varsa yazarsanız sevinirim...
Bu sporu yapanların bu spor merkezlerinin fiyatları hakkında bilgileri vardır yani aşağı yukarı ne kadardır ?
"Ultimate Nutrition Massive Whey Gainer 2 kg
Yağlanmadan kilo almak için karbonhidrat - protein oranının 2:1 olduğu yüksek kalorili bir formüle gereksiniminiz vardır. Massive Whey Gainer her serviste 93g karbonhidrat - 55g protein içeriği ile size bunu sağlar. "
Arkadaslar bir sey daha yukaridaki urun sizce benim isime yarar mi.Yoksa sadece gobek mi yapar?Yukarida verdigim bilgide soyledigim gibi pek bir spor yaptigim yok zamanim yok cunku.Gercekten bekliyorum cevaplarinizi.
Saygilar..
Ekleme:
Şu an buradaki tam 17 sayfayı okudum ve burdaki linklerdeki bilgileri de okudum bayağı bişiler öğrendim.
Ama yine de tavsiyelere ihtiyacım var.
Ama bu hafta ilk işim bir diyetisyene ngidip kendime bir liste yaptırmak istiyorum.
Bundan sonra da BB sporuna yazılmak için BURSA'da bir araştırmaya atılacam ve düşük fiyat ve kaliteli bir spor merkezine gitmek istiyorum.Ama durumum pek müsait değil.bir çaresine bakıcam.
sizin de başka yapmamı istediğiniz başka şeyler varsa yazarsanız sevinirim...
Bu sporu yapanların bu spor merkezlerinin fiyatları hakkında bilgileri vardır yani aşağı yukarı ne kadardır ?
arkadaslar bu whey gainerlar sicak sutle mi yoksa soguk sutle mi kullanilir.soguk sutun icinde cozunmuyor gibi gorunuyor toz.cvp yazarsaniz sevinirim.
ikinci olarak bir bardak sute(250 ml) 82 gr (2 ölçek)toz gerekiyomus.Bu 2 olcek kac tatli kasigina veya yemek kasigina denk geliyor yanlis olcek almak istemiyorm.Bana yardim ederseniz sevinirim.Wheyin icinden olcege benzer birsey cikti ama o da cok buyuk gibi geliyo bana.yani benim sormak istedigim sutun icine konacak miktar atiyorum nesquikle bir bardak sut hazirladigimda gereken kadar midir.tesekkur ederim.