Kilo Almak İsteyenlere...

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. benim sorunum kilo alamamak 1.85 boyundayım ve 58 ila 60 araşı gidip geliyorum.ben birde kanser hastalığı geçirdim 4 ay önce kemoterapi almayı bıraktım.doktorlar bana %30 yaşar demişlerdi hastalık çok ilerlemişti. hastalığı yenmemin tek temsilcisi spor oldu bence çünkü daha önceleri basketbol oynuyordum hiç sporsuz kalmadım ve temmuz 18 de bir film çektiricem karın bölgemde sadece ölmüş tümör kalmış 4 cm çapında o filme göre ameliyat olacam. şimdi ustalarımızdan ricam beni body hakkında bilşgilendirirlerse çok sevinirim . ben body e başlarsam o tümörün hali ne olur yani kaybolma gibi veya bana bi zararı olurmu? tekrar teşekkürler

cicibey...ilkin geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana...rahatsızlığınla ilgili lütfen doktorlarının sözünden çıkma ..sporun faydaları tartışılmaz ..ancak body gibi güç sarfı gerektiren bi spor senin şu an için en son yapacağın şey olsun...oksijeni bol açık havada yürüyüş yapmanı ya da seni yormayacak mutlu olabileceğin başka meşgalelerle ilgilenmeni tavsiye ederim....bizde bu rahatsızlıkla uğraştık...doktorunun tavsiyeleriyle adımlarını atarsan sorun yaşamazsın...tekrar geçmiş olsun...

herkese merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum ve benimde kilo sorunum var şuanda 1,87 boyunda ve 62 kiloyum inş yarın bi body salonuna gidicem ve body e başlıcam inş orada kilo almayı başarabilirim

selam yaklasık 7 aydır bb yapıyorum ama salondaki hocamız karate hocası ve temel şeyler dışında fazla bilgili değil zaten çoğu zamanda salonda yok o yüzden tek başıma çalışıyo gibiyim...7 ay çalıştım ama 7 aya göre çok zayıfım boy 173 klio başlarken 59 du şuan 62 :( sadece 3 kilo alabildim vücudumda ilk halime göre iyi bi gelişme var ama olması gerektiği gibi değil...tek basıma çalıştığım için besin konusunda pek bilgim yok program setlerimde 6-9-12-20 şeklinde maximumdan minimuma doğru amino acid fln almak istiyorum ama çevremden bilgide alamıyorm sadece kafa karıştıran şeyler söyleniyo 3 ay amino kullandıktan sonra bıraksam bi zararı olurmu kazandığım ölçüleri tekrar kaybedermiyim ?

Selam arkadaşlar ben aslında zayıf değilim boy:1.77 kilo:70 yaş:26 ama bileklerim ve parmaklarım aşırı ince olduğu için ve bu yaştan sonrada kemik büyümeyeceğinden daha fazla kilo alıp açığı kapatmaya çalışıyorum çeşitli ilaçlarla 70kg oldum ama bileklerim ve parmaklarım dahada bi inceldi şu an 8 yaşındaki yeğenimle aynı boyutta çok utanıyorum ve kendimden nefret ediyorum..evde kendim biceps triceps çalışarak kol kaslarımı çok büyüttüm ama bilekler çöp gibi insan içine çıkmak istemiyorum.Beni 70 kğ a 1 haftada taşıyan ilaç Dekort 0.75mg aklınızda bulunsun sakın kullanmayın dediğim gibi kilo aldırdı ama kemiklerimi dahada bi zayıflattı şöyle yetişkinler için bi kemik büyütücü iğne olsada yesemde rahatlasam .

Evet kilo almak için bazı forum sitelerinde görmüştüm yoksa bi rahatsızlığım yoktu kilo aldırma özelliği yan etkisiymiş bi doktor söyledi meğersem vücudun temel ayarıyla oynamışım ama olsun bileklerimi kalınlaştıracak birşey duyarsam yine korkmadan kullanırım ne oluyosa olsun çünkü çok takıntı oldu.

Arkadaşlar halada birçok sitede herkes birbirine tavsiye ediyor ilaç 1 haftada 5-6 kilo aldırdı bana ama KESİNLİKLE kimse denemesin!!! yani benim derdim başkaydı yoksa zayıflık nedir ki en olmadı evlenince kilo alırsınız.

benim babamın bel fıtığı vardı doktor ona dekort kullanmasını söylemişti sürekli onu kullanıyo ama kilo fln almadı hiç..

sanırım aradığım yer burası benim boy 1.75 ve bu spora başladığımda 53 kiloydum 3 ayda 58 kiloya ulaştım ben ama ilk yazılan gibi işe elimde ton balıkları ve ekmeklerle gidiyordum çok sıkı beslenmeye aldım kendimi daha sonra maddi imkanlar el vermedi ve bırakmak zorunda kaldım tabi sporla birlikte beslenmede güme gitti tekrar 53 kiloya kadar düştüm baktım olmayacak herşeyi bitarafa bıraktım ve 6 ay aradan sonra tekrar başladım bu sefer protein ve amino ile destekle başladım ve 4 ayda 10 kilo aldım fakat işin kötü yanı biraz yağlanma oldu göbek kısmında suan 6 aylık aradan sonra dokuzuncu ayım ve ben 66 kiloyu buldum fakat göbekteki yağlanma kafama takilinca bide sıcaktan dolayı yemek ten kısmaya başladım şuan 63 kiloyum ve ramazan ayını atlatır atlatmaz ekimde sıkı bi programla bu kış 75 kiloyu bulmayı hedefliyorum belki yağlanıcam biraz ama yazın gerekirse sırf yağ yakma programı girerim öncelikle hedeflerinizi belirleyin ve utanmayı bırakın benim eski fotoğraflarımı görenler şaşırıyor heryeri kemik olan biri düşünün bu kış hedefim 75 kilo tabi protein ve amino ayrıca karbonhidrat desteğini eklemeliyim ama beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum sadece toz bi işe yaramaz bunuda unutmamak lazım .. tek sorunuum alt karındaki yağlanma .....

Yaw kemik varsa gerisi boş insanı şekilli gösteren kemikleridir.Ondan sonrası zaten senin elinde olan bişey (kilo,kas vs...) ama benim yapabileceğim hiçbirşey yok ...ama belki estetik yaptırırım.

16 yaşındayım boyum 1.76 kilom 56 , özellikle liseye geçtikten sonra boyumdaki uzama miktarına göre kilomdaki artış miktarı daha azdı ve bu sene yaz tatilinde plajda çekilen fotoğraflara baktığımda ne kadar kötü bi görüntü oluştuğunu gördüm . Şimdi evde şınav ve mekik çekmeye başladım vücuduma yavaş yavaş şekil vermeye başlıyorum . Kilo alma konusundan bahsedersek bünyem çok hızlı kolay kolay kilo alamıyorum .Ve dediğin gibi , MeTaLLiCaT dediklerine katılıyorum , teşekkürler .

boyum 1.82 kilom 63 bana inanılmaz geliyor aşırı zayıfım ben body de yapıyorum ve çoğu yptıkalrımı burdan esinlenerek yapıyorum ama kilo alırsam herşey daha güzel olucak bb yede başlıcam salona yani hedefim 10-12 sene aralıksız gitmek hedeflerim büyük bazıalrı der bana ytr işte aşırı istemiom evet evet ben istiyorum omuzları hayvan gibi kasları canavar gibi tam bir öküz yavrusu olması olmak istiyorum hedefime emin adımalrla yaklaşıyorum siz dostlarımız ve yardımsever abilerimiz hoccalarımız varken türkiye'de bu dalın da gelişeceği kanatindeyim tüm sitedeki abilerime kardeşlerime saygıalrımı sunarım temmuz 2008 sonu kg 63 inanıyorumki temmuz sonu 2009 da 80 -85 kg yım bunu başarıcam...

Degerli arkadaslar;gecenin 03:00'ünden beri hiç üşenmedim ve sayfa dahi atlamadan bu 12 sayfanın tamamının sonuna bu saatte 09:40 itibari ile geldim.
SANIRIM 500GR ZAYIFLADIM.... :)

Lütfen yardım...yaş:26
boy:180
kilo:60
aciliyeti:cok ivedi
kilo almak için azmim;MAXIMUM

Umarım beni anlıyorsunuz,ne kıyafet oluyor,ne ''zayıfsın yav'' sözleri tükeniyor,ne insan içine cıkılıyor,hortlak gıbisin diyorlar bana...

Tüm maddi imkanımı bb ye yatırmaya razıyım.
Daha önceki gecmişime gelince bb ile bilinc olarak aynı katagorıde olmasada 5 yıllık indir kaldır işimden dolayı(meyve sebze hali),kuvvetli ve kaslıyım.Kuvvet konusunda cogu kıloluyu tartarım.
Omuz olarak geniş omuzlara sahıbım,belim ince.
Fakat:
Amaki gel gelelim et yok et.........

Spor olmadan ılacları tavsıye etmedıgınızı algıladım.
Yani sonuc olarak arkadaslar 2 yıl önce yazılmıs yazılar var,o arkadasların basarıları ne boyutta lütfen yardım.

SAYGILAR.

rocman; emin ol vg.yapıp ve doğru beslenip kilo alamayan yok gibidir..eğer bb yapmayı düşünüyorsan en kısa zamanda bunu hayata geçirmelisin..
ama unutmamalısın ki bb fedakarlık isteyen kolay olmayan bir hayat tarzıdır..sevmeden , istemeden yapılabilmesi çok vaki değildir..umarım içinde bu heves vardır ve bb.ciler arasına sende dahil olursun..;)

merhabalar arkadaslar;
ben 185 cm boyunda ve yaklasik 70 kg yim fakat aynada baktigim zaman kendimi yeteri kadar iyi goremiyorum. yememe cok dikkat ediyorum. fakat bendeki sorun su kilo almak icin spor yapip beslenmeme cok dikkat ettim bundan yaklasik 2 ay once 2 ay duznli bb yaptim ve gercekten cok iyi beslendim yani yatmadan sut ictim yeteri kadar protein aldim ancak 2 ayda kilom hic degismedi. okul nedeniyle de suan bb yapamiyorum ve duzgun beslenemiyorum yani ancak ilk olarak saat 3 gibi falan yemek yiyorum ve yeteri kadar beslenemiyorum yani ac gezdigim zamanlarda oluyo dersler nedeniyle fakat kilom yine sabit 70. yani en fazla 500 gr- 1 kilo oynuyo.sizcede bi tuhaflik yok mu? benim amacim yaklasik bi 8-10 kilo kas olarak almak. yaglanma sorunum yok. kaslarimda hacim olarak iyi olamsa bile yeterince sıkı durumda. yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler

Degerli diez yorum ve yardımında ötürü tesekkür ediyorum.

İsteyerek bb yapacagıma ınanıyorum.Fakat sızlerden birde şu konuda yardımcı olmanızı ve tecrübelerinizi paylasmanızı rica ediyorum.

Bb de ne tarz bı calısma sürdürmeliyim,sürekliligi ve temposu nasıl olmalı.
Agır işten korkmam ve benı yormaz,yorsada benı zayıflatacagı en aşagı kılo zaten bu 60kg.Bende 60 kıloyum.

75kılo olmak ıstıyorum.

SAYGILAR.

merhabalar arkadaslar;
ben 185 cm boyunda ve yaklasik 70 kg yim fakat aynada baktigim zaman kendimi yeteri kadar iyi goremiyorum. yememe cok dikkat ediyorum. fakat bendeki sorun su kilo almak icin spor yapip beslenmeme cok dikkat ettim bundan yaklasik 2 ay once 2 ay duznli bb yaptim ve gercekten cok iyi beslendim yani yatmadan sut ictim yeteri kadar protein aldim ancak 2 ayda kilom hic degismedi. okul nedeniyle de suan bb yapamiyorum ve duzgun beslenemiyorum yani ancak ilk olarak saat 3 gibi falan yemek yiyorum ve yeteri kadar beslenemiyorum yani ac gezdigim zamanlarda oluyo dersler nedeniyle fakat kilom yine sabit 70. yani en fazla 500 gr- 1 kilo oynuyo.sizcede bi tuhaflik yok mu? benim amacim yaklasik bi 8-10 kilo kas olarak almak. yaglanma sorunum yok. kaslarimda hacim olarak iyi olamsa bile yeterince sıkı durumda. yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler
Bu sporda ve kütle kazanmada en önemli faktör süreklilik ve disiplindir.
Siz anladığım kadarıyla 2 ay kdar bir süre vücut tepkileriniz ölçmüşsünüz ve daha sonra beklediğiniz tepkileri almadığınızı düşünerek disiplininizi bozmuşsunuz.

Sporun kırılma noktası burasıdır.
Bu sporda hedeflerini uzun vadeye yayanlar ve azimli olanlar başarılı oluyorlar.
Bir dahaki spor tecrüvenizde hedeflerinizi uzun vadelere yaymanızı ve sonuç almak için daha uzun süre sabretmenizi tavsiye ederim...
Mutlaka başarılı olacaksınız.

Degerli diez yorum ve yardımında ötürü tesekkür ediyorum.

İsteyerek bb yapacagıma ınanıyorum.Fakat sızlerden birde şu konuda yardımcı olmanızı ve tecrübelerinizi paylasmanızı rica ediyorum.

Bb de ne tarz bı calısma sürdürmeliyim,sürekliligi ve temposu nasıl olmalı.
Agır işten korkmam ve benı yormaz,yorsada benı zayıflatacagı en aşagı kılo zaten bu 60kg.Bende 60 kıloyum.

75kılo olmak ıstıyorum.

SAYGILAR.

yapman gerekenlerin çok basit bir sıralaması var..

öncelikle yeni başlıyorsan bir salona yazılıp hocanın vereceği adaptasyon programına başlamak..
bu aşamada hocanın vereceği adaptasyon programını forumdaki 1. ve 2. ay programları ile kıyaslaman..

daha sonra forumdaki beslenme başlıkları sabırla okuyup beslenmeni buna göre düzene sokmalısın..

unutmaman gerekir ki kendin de bilgini artırmamayı unutmamalısın..zira kişisel bilgin ile kendi gelişimini çok daha iyi yerlere getirebilirsin..bu sporda bilgi herşeydir..
bol bol forumu ve diğer kaynakları oku..

öncelikle slm aranıza yeni katıldım . bu konu çok acıklayıcı ve bilgi verici öncelikle tesekkürler. BEn yinede bi sorayım istedim herkezin durumu aynı olmayabilir. yaşım 18 boyum 1,81 62 kg , vücudumun sekli fena degil futbolcuydum ama okul nedeniyle bırakmak zorunda kaldım simdi bi 70 kilo olup vücudumu cok da az olsa sekillendirmek istiyorum istanbul avrupa da oturyorum önerinilerinizi yazarsanız sevinirm. şimdiden tesekürler.

Back
Yukarı