Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. benim sorunum kilo alamamak 1.85 boyundayım ve 58 ila 60 araşı gidip geliyorum.ben birde kanser hastalığı geçirdim 4 ay önce kemoterapi almayı bıraktım.doktorlar bana %30 yaşar demişlerdi hastalık çok ilerlemişti. hastalığı yenmemin tek temsilcisi spor oldu bence çünkü daha önceleri basketbol oynuyordum hiç sporsuz kalmadım ve temmuz 18 de bir film çektiricem karın bölgemde sadece ölmüş tümör kalmış 4 cm çapında o filme göre ameliyat olacam. şimdi ustalarımızdan ricam beni body hakkında bilşgilendirirlerse çok sevinirim . ben body e başlarsam o tümörün hali ne olur yani kaybolma gibi veya bana bi zararı olurmu? tekrar teşekkürler
cicibey...ilkin geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana...rahatsızlığınla ilgili lütfen doktorlarının sözünden çıkma ..sporun faydaları tartışılmaz ..ancak body gibi güç sarfı gerektiren bi spor senin şu an için en son yapacağın şey olsun...oksijeni bol açık havada yürüyüş yapmanı ya da seni yormayacak mutlu olabileceğin başka meşgalelerle ilgilenmeni tavsiye ederim....bizde bu rahatsızlıkla uğraştık...doktorunun tavsiyeleriyle adımlarını atarsan sorun yaşamazsın...tekrar geçmiş olsun...