fightingfalcon
Üye
uzun bir aradan sonra değişim başlamasına karar kıldım..
bende kilo alamıyorum ve çok zayıfım..ramazan biter bitmez evde vücut geliştirmeye başlayacağım..(ki elimde hareketler vs var onları uygulayacağım,pazartesi,salı,perşembe,cuma).....2 ay boyunca pazartesi,salı,perşembe,cuma 1 saat body yapacağım...bu 2 ayda 4 kilo alsam diye düşünüyorum...sonra ek gıdaya başvuracağım,kararsız kaldım hardline progainer mı kullansam yoksa universal Gain Fast 3001mi? acaba hangisi daha fazla kilo aldırır artı vücutu iyice şekle sokar birde 1-2 ay yetecek kadar kg ını alcam hangisinden alırsam yani... bu ek gıda ile birlikte yine pazartesi,salı,perşembe,cuma hareketleri yapacağım..bu ek gıda+çalışma ile 10 kg alırsam 3-4 ayda 14 kilo olcak...sonra ek gıdaya ara vereceğim...yine 1-2 ay çalışmaya devam(ek gıdasız!) 2 kilo alırım umarım(toplam 4-5 ayda 16 kilo yada 6 ayda)...sonra tekrardan ek gıdaya başlıyacağım. +çalışmaya hızla devam.(bu arada bi 6 kilo alsam toplam 8 ayda 22 kilo bilemedin 20 kilo alacağım tabi Allah isterse...artı düzenli beslenme elbette olacak...
şimdi yazarken aklıma geldi bu 8-9 ayda 2 kez aralıklı gainer kullancam ilkinde hardline ı ikincisinde gain fast 3001 i kullansam daha mı iyi olur acaba?...
sizce dediğimi başarabilirmiyim?

şimdi yazarken aklıma geldi bu 8-9 ayda 2 kez aralıklı gainer kullancam ilkinde hardline ı ikincisinde gain fast 3001 i kullansam daha mı iyi olur acaba?...
sizce dediğimi başarabilirmiyim?