Kilo Almak İsteyenlere...

Bacak çalışma konusunda çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz, tebrik ederim.

Beslenme programınıza gelince:
Bence hala eksiklerle dolu bir program.

Öncelikle kahvaltıda tükettiğiniz 1 adet yumurta kilo almanıza ceya kas inşaa etmenize ciddi bir etkide bulunmaz.
Kahvaltıda yumurta tükettim demek istiyorsanız bu rakamı çok daha yukarılara çekmelisiniz.. (1-2 adet bütün ve 4-5 adet yumurta akı gibi)

Ayrıca kahvaltıda kesinlike ve kesinlikle kompleks karbo almalısınız.
Hele kilo almaya çalışan bir insansanız...
Bunu ise yulaf, esmer ekmek, mısır gevreği gibi besinlerle yapabilirsiniz...

Bunlar dışında ara öğünlerde çerez (fındık, fıstık, badem...) tüketebilirsiniz..
İçerdikleri yüksek kalori ve doymamış bitkisel yağlar ile kütle kazanmanızda ve sağlıklı beslenmenizde önemli rol oynarlar..

SeLamünAleyküm arkadaşlar önelikle bu siteye üye olduğum için çok mutluyumm...ya diyodum benim gibi zayıf olupta kilo alamayan insan çok nadirdir varmıdır hatta idyodumm hiç rastlamamıştım inanın bende doktora gittim 160 boyum ve 42 kilom var düşünün artıkkk vitaminlar kalsiyum baliık hapı ne derseniz kullandım olmadı yedim olmadıı herşeyi denedim en sonunda iran iksiri kilo aldırıcı birşey aldımm..şimdide onu deniyorumm..artık ümitlerim kesildi çünkü.veee yazılarınızı okudum spor yapıpda kilo alınacağına şokk oldum diyebilirim benm çevremde kilo alanlar zayıflamak için gidiyolar hep öyle duyardımm inanın şaşırdım açıkçası BB diyosunuz oraya gitmem imkansız benmde vaktim olmuyor diyebilirm.ve şuda varki bi bayanın erkekler gibi kaslı bi görünüme ihtiyacı yokkk okadar :D.ama kilo alınıyosaa evde yapabilirim dicemde tabi bilmiyorumm nasıl yapılıyo die bi çözüm yolu yokmu?
millet diyoki ne güzel zayıfsın işte senin gibi olsak filan ama halbuki çok sıkıcı birşey ve aşırısı kii insanın psikolojisini bozuyorr..artık iğne kullanmayı bile düşünüyodumm.şu spor hakkında eminsiniz deilmii iice eiriyp akmayayım sonra:D afrikalılar gibi..ben diyodumki fazla enerji harcamiimki hanii ice zayıflarım die ama demekki bununda bi yolları varmış:D:DD:

Selam arkadaşlar 1 ay önce kilo 58 boy 1,80di... Bu sitenin de üst kısmında reklamı olan şu "bir ayda 8 kilo alın" adlı siteye girdim ve ordaki iştah açıcı ürünü kullandım ve bir ayda tam 6 kilo kadar aldım. Yeni çıkmış bir ürün arkadaşalr mutlaka deneyin en iştahsız adamın iştahını canavar yapıyor benden söylemesi. Ben ikinci kutuya başlıycam şimdi... Bunca zaman weigh gainerlara onca para vs derken tek bir ürünle zayıflık belasından kurtulucam diyebilirim çok şükür.

duçe zatenn senin bunları söylemen beni çok umutlandırdı valla devam ediyom ve sabırsızlıkla 1 ay sonrasını bekliyorumm;)

Öncelikle kahvaltıda tükettiğiniz 1 adet yumurta kilo almanıza ceya kas inşaa etmenize ciddi bir etkide bulunmaz.
Kahvaltıda yumurta tükettim demek istiyorsanız bu rakamı çok daha yukarılara çekmelisiniz.. (1-2 adet bütün ve 4-5 adet yumurta akı gibi)

Bunlar dışında ara öğünlerde çerez (fındık, fıstık, badem...) tüketebilirsiniz..
İçerdikleri yüksek kalori ve doymamış bitkisel yağlar ile kütle kazanmanızda ve sağlıklı beslenmenizde önemli rol oynarlar..

İlginize teşekkür ederim.Yumurta konusunda tabiiki öyle, ben tam kapsamlı bir beslenme programı değil zaten 3 ögün yiyorum ama kilo alamıyorum diyen bir insanın bu 3 öğüne eklemesi gereken besinleri belirtmeye çalıştım.( hersabah ekmek farz zaten:D)

müsli yesek olurmu acaba?thums:

müsli yesek olurmu acaba?thums:
Müsliden kastınızın ne olduğuna bağlı..
Mesela lifalif, doğadan, eti.. gibi markaların kurutulmuş meyveler, fındık ve fıstıkla lezzetlendirilmiş yulaf veya tam tahıl karışımları var.
Bunları tüketmeniz son derece olumlu olur..

Aynı zamanda şekerli mısır gevrekleri de (çikolatalı, ballı...) bolca mevcut piyasada.
Bu ürünlerin karbonhidrat oranları yüksek olsa da bu rakamın ciddi bir yüzdesini basit şeker oluşturuyor.
Bu da istediğimiz bir durum değil.

O nedenle müsli seçiminde besin değerlerini okumanızı ve şeker (basit şeker) oranı düşük olanları tercih etmenizi öneririm.

Müsliden kastınızın ne olduğuna bağlı..
Mesela lifalif, doğadan, eti.. gibi markaların kurutulmuş meyveler, fındık ve fıstıkla lezzetlendirilmiş yulaf veya tam tahıl karışımları var.
Bunları tüketmeniz son derece olumlu olur..

Aynı zamanda şekerli mısır gevrekleri de (çikolatalı, ballı...) bolca mevcut piyasada.
Bu ürünlerin karbonhidrat oranları yüksek olsa da bu rakamın ciddi bir yüzdesini basit şeker oluşturuyor.
Bu da istediğimiz bir durum değil.

O nedenle müsli seçiminde besin değerlerini okumanızı ve şeker (basit şeker) oranı düşük olanları tercih etmenizi öneririm.

anladım..alacağımız müsli yada mısır gevreğinde ilk bakacağımız şey şeker oranının düşük olması....çok teşekkür ederim...

ayrıca bi şey sormak istiyorum matallicat sana, ben serious mass aldım. acaba spor yapmazsam bunun bi zararı olurmu bana? şu anda ramazan olduğu için spor yapamıyorum fakat serious mass kullanmaya devam ediyorum. bu konuda bir bilgin varsa ve cevaplarsan çok sevinirim gerçekten...

Kusura bakma geç gördüm artık bir sonraki ramazana değerlendirirsin :) bir zararı olacağını hiç sanmıyorum yeni kas oluşturmassan varolan kas kütleni korumana yardımcı olur ki çoğu kişi zaten günlük yemeklerden aldığı proteinin korumaya hemen hemen yeteceğini düşündüğü için elindeki parayla aldığı supplement i harcamamak isteyebilir.Ama tercih tabii kimin ne kadar yediği ve ne kadar maddi imkanı olduğu değişkenleri üzerinde farklılık gösterebilir.O kısımda sana kalmış :)

Arkadaşlar bence ilaç kullanıp ya da gece yiyip yiyip yatarak kilo almak fikrinden vazgeçin. Bunlar sağlıklı ve kalıcı olmaz. Forumda emekle oluşmuş birçok diyet ve egzersiz var. Bunlardan kendinize uygun bir sentez yapıp yılda kas olarak 3 kg alırsanız çirozluktan kurtulursunuz. 2. senenizde alacağınız bir 3 kg daha sizi dikkat çeken bir vucut yapar.

öncelikle herkese merhaba arkadaslar. topic i bastan asagiya okudum.biraz bilgi edindim. bunun icin hepinizden tesekkur ederim.
tabi sorunum cozuldu mu? tabiki hayır..
sorunum su ki 87 dogumluyum. 56 kiloyum. kollarim bileklerim bacaklarim incecik.bilegime saat bile yakismiyor ustume hic birsey dogru durust yakismiyor gorseniz 15 - 16 yasinda dersiniz.isterseniz boyundan asagiya resim yuklerim
simdi ben spora baslamayi ve duzenli olarak 6 ogun yemegi (tabiki karbonhidratlarda dolu) dusunuyorum. peki yavastan kilo aldim diyelim benim bileklerim kalinlasicak mi? yasimi gosterebilcekmiyim?

öncelikle herkese merhaba arkadaslar. topic i bastan asagiya okudum.biraz bilgi edindim. bunun icin hepinizden tesekkur ederim.
tabi sorunum cozuldu mu? tabiki hayır..
sorunum su ki 87 dogumluyum. 56 kiloyum. kollarim bileklerim bacaklarim incecik.bilegime saat bile yakismiyor ustume hic birsey dogru durust yakismiyor gorseniz 15 - 16 yasinda dersiniz.isterseniz boyundan asagiya resim yuklerim
simdi ben spora baslamayi ve duzenli olarak 6 ogun yemegi (tabiki karbonhidratlarda dolu) dusunuyorum. peki yavastan kilo aldim diyelim benim bileklerim kalinlasicak mi? yasimi gosterebilcekmiyim?

Peki boyun kaç? Ben de 87liyim ve 57 kiloyum. Bu spora başlamadan önce (haziran ortası) 50 kiloydum ve gecen yaklaşık 5 ayda bu kiloya ulaştım. Ben 175 boyundayım ve artık bana eskisine nazaran giydiklerim yakışıyor baya. Eskiden askılık görevi görüyordum elini uzatsalar öbür tarafa geçecek gibiydi.

BB'e başlayınca zaten ister istemez daha fazla yemek yemek istiyorsun ve azcık da yemek için azim gösterirsen kilo alman pek zor olmayacaktır. Kilo almak için genel bi program yazdırırsın hocana ve zamanla kilo alırsın. Yaş gösterme konusunda benim de problemlerim vardı senin gibi, ama kilo aldıkça değişiyor işte. Bileklerin tabii ki kalınlaşacaktır.

boyum 1,68 - 1,70 civarinda evet bende suan askılık gorevi yapiyorum. cok istedigim sey olan saat takamiyorum :S ustume giyebilecek doru durust bise bulamiyorum. boydan da kaybediyorum arkadas:S:S

Kusura bakma geç gördüm artık bir sonraki ramazana değerlendirirsin :) bir zararı olacağını hiç sanmıyorum yeni kas oluşturmassan varolan kas kütleni korumana yardımcı olur ki çoğu kişi zaten günlük yemeklerden aldığı proteinin korumaya hemen hemen yeteceğini düşündüğü için elindeki parayla aldığı supplement i harcamamak isteyebilir.Ama tercih tabii kimin ne kadar yediği ve ne kadar maddi imkanı olduğu değişkenleri üzerinde farklılık gösterebilir.O kısımda sana kalmış :)
sağol kardesım, su anda ramazan geçti bende spor a başladım tabi tekrar, şimdilik bi sıkıntım yok ama eğer olursa yine sorularım olucak, şimdiden teşekkür ederim...

merhaba arkadaşlar benden daha zayıfı yoktur diye düşünüyorum çünkü yaş 20 boy 1.81 kilom ise 51.beslenme düzenimde pek iyi değil herhangi bir sağlık problemim yok ama iştahımda yok bu yemek yeme alışkanlığımın pek olmamasından kaynaklanıyo sanırım...bilgim olmadığından soruyorum spor salonuna yazılsam benim için bi faydası olur mu.öyle abartılı lüks bir beklentim yok kendimi toparlasam yeter sizce ne yapayım..??yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..

merhaba arkadaşlar benden daha zayıfı yoktur diye düşünüyorum çünkü yaş 20 boy 1.81 kilom ise 51.beslenme düzenimde pek iyi değil herhangi bir sağlık problemim yok ama iştahımda yok bu yemek yeme alışkanlığımın pek olmamasından kaynaklanıyo sanırım...bilgim olmadığından soruyorum spor salonuna yazılsam benim için bi faydası olur mu.öyle abartılı lüks bir beklentim yok kendimi toparlasam yeter sizce ne yapayım..??yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kilo-alma-le-lgili-en-t11367.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-lay-p-kilo-t8696.html?t=8696&highlight=kilo+almak
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kilo-almak-ne-yapmal-y-t14772.html?t=14772&highlight=kilo+almak

Bu linkler yardımcı olur diye düşünüyorum.
Hala kafanızda soru işaretleri kalırsa danışabilirsiniz.
Yardımcı olmaya çalışırız.

aynı benim sorunum...bakın spor salonu ile birlikte en azından artık su içiyorum hatta süt içiyorum...bunları dahi tüketmezdim adam gibi...resmen kendimize yazık ediyoruz...şuan 55 kiloyum 1.5 ay önce 50 kiloydum inanın...biraz yemek yemeniz lazım ağır ağır midenizi büyültün sonra açılmaya başlarsınız zaten..ama spor salonuna kesinlikle gidip o ağırlıklara çalışmanız lazım...eğer iştah konusunda çok sıkıntı duyarsan sipraktin şurup alıp günde aç karnına 4-5 ölçek kullanın 2 günde etkisini göstericek ama o ilk 3-5 gün çok uyku vericek size...biraz sabır edin ....

alabiliyorsanızda güzel bir gainer alın mesala optimum mega mass gainer gibi buda kilo almanıza büyük destek olur...

sevgilerimle dostum inş başarırsın savaş biraz;) güzel bir body salonuna yazılmakla başla işe sigara içiyorsanda kes...ve kola tüketiminide bitir bu 3 ü çok önemli diğerleri zaten zamanla olur...daha yaşın 20....

merhaba arkadaşlar foruma şuan ilk mesajım bu.öncelıkle şunu belırteyım ben vücutcu degılım ama en az iyi bi vücutcu kadar vücudum var. kickboks sporuyla ilgileniyorum 7-8 aydır . benım sıze bı ıkı sorum olacak . kıckboksa baslamadan önce 1.86 62 kg idim . (yaş15) şimdi ise 65 kgım. bana şöyle tvsiyler geliyo protein tozu kullan diye. bende karar verdim kullanacagım . önereceginiz protein tozu nedir nereden alabılırım yardımcı olurmusunuz acaba teşekkürler saygılar selamlar izmirden - onur

aynı benim sorunum...bakın spor salonu ile birlikte en azından artık su içiyorum hatta süt içiyorum...bunları dahi tüketmezdim adam gibi...resmen kendimize yazık ediyoruz...şuan 55 kiloyum 1.5 ay önce 50 kiloydum inanın...biraz yemek yemeniz lazım ağır ağır midenizi büyültün sonra açılmaya başlarsınız zaten..ama spor salonuna kesinlikle gidip o ağırlıklara çalışmanız lazım...eğer iştah konusunda çok sıkıntı duyarsan sipraktin şurup alıp günde aç karnına 4-5 ölçek kullanın 2 günde etkisini göstericek ama o ilk 3-5 gün çok uyku vericek size...biraz sabır edin ....

alabiliyorsanızda güzel bir gainer alın mesala optimum mega mass gainer gibi buda kilo almanıza büyük destek olur...

sevgilerimle dostum inş başarırsın savaş biraz;) güzel bir body salonuna yazılmakla başla işe sigara içiyorsanda kes...ve kola tüketiminide bitir bu 3 ü çok önemli diğerleri zaten zamanla olur...daha yaşın 20....
haklısın dostum iştah sorununu şurupla gidersem salondada spor yapınca doğal olarak yemek yeme isteği artacak bu sistemi düzenli bir şekilde de sürdürürsem kilo alırım heralde artık doğal olarak ne diim :D..yardımın ve tavsiyen için çok teşekkür ederim..sanada kolay gelsin

Benim Sorunum Ne ???

Selam Dostlar...
Ben Yeni Üyeyim ve sizdeki gibi bende de aynı sorun var.
Kilo alamama problemi.

İlk baş kendimden bahsedeyim.
Ben Hiperaktifim.Yani genelde hep bir işlerle meşgul olurum.
Uyku düzenim bozuk.gece geç yatıp öğlene kadar uyurum.
Günde 2 öğün yemek yerim ve genelde az yerim.
Geceleri yatmadan bazen atıştırırım.
İştahsızım ve genelde yemek seçerim.

Boyum 1.73 kilom da en son 53 idi yaşım ise 89'luyum.

Kemik yapım da normallerine göre galiba o kadar iyi değil.
Küçüklükten beri Antibiyotik içiyordum ve 3 sene öncesine kadar antibiyotik işi bitti, çünkü bademcikleri aldırdım.Sağlık soruu olarak da Sadece kasık fıtığım var ve akdeniz anemisi taşıyıcısım.Akdeniz anemisi taşıyıcılığı beni tahlil eden doktorda da varmış ve hiç bir yan etkisi yok dedi sadece bir taşıyıcıyla evlenmiceksin dedi.Tek sorun buymuş,yani ben taşıyıcı bir kadınla evlenemezmişim.

Yazın Tişört giymekten çekinirim.Uzun ve bol olan şeyleri giyerim.Kot pantolan giysem bile hep içimde tuhaf bir duygu oluyor.Bacaklarım tığ gibi ve çok kötü duruyor.Yani resmen iskeletorum.

Size herşeyimi anlattım.Szce benim sorunum ne ve ne yapmalıyım ?

Forumu da tam okuyamadım aslında.

Şimdiden teşekkürler cevaplar için...

Back
Yukarı