Kilo Almak İsteyenlere...

Selam Dostlar...
Ben Yeni Üyeyim ve sizdeki gibi bende de aynı sorun var.
Kilo alamama problemi.

İlk baş kendimden bahsedeyim.
Ben Hiperaktifim.Yani genelde hep bir işlerle meşgul olurum.
Uyku düzenim bozuk.gece geç yatıp öğlene kadar uyurum.
Günde 2 öğün yemek yerim ve genelde az yerim.
Geceleri yatmadan bazen atıştırırım.
İştahsızım ve genelde yemek seçerim.

Boyum 1.73 kilom da en son 53 idi yaşım ise 89'luyum.

Kemik yapım da normallerine göre galiba o kadar iyi değil.
Küçüklükten beri Antibiyotik içiyordum ve 3 sene öncesine kadar antibiyotik işi bitti, çünkü bademcikleri aldırdım.Sağlık soruu olarak da Sadece kasık fıtığım var ve akdeniz anemisi taşıyıcısım.Akdeniz anemisi taşıyıcılığı beni tahlil eden doktorda da varmış ve hiç bir yan etkisi yok dedi sadece bir taşıyıcıyla evlenmiceksin dedi.Tek sorun buymuş,yani ben taşıyıcı bir kadınla evlenemezmişim.

Yazın Tişört giymekten çekinirim.Uzun ve bol olan şeyleri giyerim.Kot pantolan giysem bile hep içimde tuhaf bir duygu oluyor.Bacaklarım tığ gibi ve çok kötü duruyor.Yani resmen iskeletorum.

Size herşeyimi anlattım.Szce benim sorunum ne ve ne yapmalıyım ?

Forumu da tam okuyamadım aslında.

Şimdiden teşekkürler cevaplar için...

Evet dediğin gibi herşeyini anlatmışsın sonrada ne yapmalıyım demişsin.Aşağıda sağ altta birinci yazıyo en başta ona basıyosun üşenmeden okuyosun sonra tüm sorularının cevaplarını buluyosun hemde üçer beşer kere.

bende bundan 4 ay önce 190 boyunda 68 kiloydum zayıflıktan şikayet ediyodum yiyorum ama kilo alamıyorum diye düşünüyodum BB ye başladım ve yemeklerime çok önem verdim ögün atlamamaya çalışıyorum agzım hiç boş durmuyor meyve çikolata vb önceden çok ögün atlıyodum artık sadece yemek için yaşıyo gibi bi durumum var :D şu anda 76 kiloyum ve git gide kilo alıyorum ve bunlar yag tabakası olarak degil forumda çok yararlı bilgiler var herkez okusun derim

Sağol dostum bilgi için.
Ya bir de ben her gece yatmadan önce bir çay bardağının yarısı kadar pekmezi suyla karıştırıp içiyorum.Acaba bunun bir zararı olur mu ?

bir de okudum formun bayasını ama tam olarak bir bilgi alamadım.Okumaya devam ediyorum ama

Sağol dostum bilgi için.
Ya bir de ben her gece yatmadan önce bir çay bardağının yarısı kadar pekmezi suyla karıştırıp içiyorum.Acaba bunun bir zararı olur mu ?

bir de okudum formun bayasını ama tam olarak bir bilgi alamadım.Okumaya devam ediyorum ama

yağlanmak için yatmadan önce basit şeker alınıyor genel olarak ..fakat yüksek şeker dolayısı ile insülin hormonu ve büyüme hormonu (GH) tersinir olduğu için pek tavsiye edilmez..ama çok zayıflıktan şikayet edenler hızlı yağlanmak için tam yatmadan önce olmasa da 1saat kadar öncesinde şekerli gıdalar alabilirler diye düşünüyorum..ama bu dediğim gibi yağlanma içindir..ilerisi için çok sağlıklı değildir..süreklilik arzetmemelidir..

tam anlamadım yani büyüme hormanunun tersi midir ?
Ya aslında ben de içmiyordum ama çok zayıfsın iç dediler ben de her gün yatmadan önce içiyorum.dedim bir sorayım bir zararı var mı diye ?

Ekleme:

Şu an buradaki tam 17 sayfayı okudum ve burdaki linklerdeki bilgileri de okudum bayağı bişiler öğrendim.

Ama yine de tavsiyelere ihtiyacım var.

Ama bu hafta ilk işim bir diyetisyene ngidip kendime bir liste yaptırmak istiyorum.

Bundan sonra da BB sporuna yazılmak için BURSA'da bir araştırmaya atılacam ve düşük fiyat ve kaliteli bir spor merkezine gitmek istiyorum.Ama durumum pek müsait değil.bir çaresine bakıcam.

sizin de başka yapmamı istediğiniz başka şeyler varsa yazarsanız sevinirim...

Bu sporu yapanların bu spor merkezlerinin fiyatları hakkında bilgileri vardır yani aşağı yukarı ne kadardır ?

Son düzenleme:
Ekleme:

Şu an buradaki tam 17 sayfayı okudum ve burdaki linklerdeki bilgileri de okudum bayağı bişiler öğrendim.

Ama bu hafta ilk işim bir diyetisyene ngidip kendime bir liste yaptırmak istiyorum.

Bundan sonra da BB sporuna yazılmak için BURSA'da bir araştırmaya atılacam ve düşük fiyat ve kaliteli bir spor merkezine gitmek istiyorum.Ama durumum pek müsait değil.bir çaresine bakıcam.

Bu sporu yapanların bu spor merkezlerinin fiyatları hakkında bilgileri vardır yani aşağı yukarı ne kadardır ?

başlık bu sorular için uygun değil..lütfen en alakalı başlığı bul..

Arkadaslar, kendimi tanitayim
1-22 yasindayim 185 boy 72 kilom var.Ogrenciyim.Kendimi ne kadar kassam 74 oluyorum ama hemen sonra yine 72ye iniyorum.
2-Kahvalti Aliskanligim yok.Duzensiz bir hayatim var.Hemen kalktigimda kahvalti yapamiyorum.1 saat sure gecmesi gerekiyor.Yani sabah kalkar kalkmaz istahim olmuyor.Genel bir istah problemim de olabilir.
3-Spor salonuna gidecek durumum yok.Kendi kendime spor yapacak vaktim de cok cok sinirli
4-Hiperaktif oldugum soylenebilir.

Bu verdigim 4 bilginin isiginda;
1-Gobekli olmayacak sekilde,ama oyle kasli bir vucut da istemiyorum,boyum posuma uygun olacak bir vucuda ulasmak icin neler yapmam gerek?Bunun icin nasil kilo alabilirim.Bu konudaki 17 sayfayi da okudum.Ancak net bir cevap bulamadim.
2-Anlamadigim nokta su:forumda bazi yerlerde protein tozu kilo aldirir diyor,bazilari kilo verdirir diyor.Benim sartlarima uygun bir kisinin ihtiyaci olan sey hangisi: protein tozu mu(hangi cesitidir isolated ve digerleri),supplementler vs.Bunlardan hangisi?Eger protein tozu ise Protein tozlarinin arasinda karbonhidrat-protein orani nasil olmalidir.protein mi fazla karbonhidrat mi fazla olmalidir?Benim ihtiyacim olan disaridan takviye olarak neler onerirsiniz?(Protein tozu,supllement vs. hangisi?marka da verebilirseniz sevinirim.etki fiyat orani uygun olsun.)
3-Ne tarz seyler yememi onerirsiniz?
Gercekten bu konuda tam olarak cevaplarimi bulamadim.Ayni konular hakkinda farkli gorusler dile getirlmis bana net cevaplar verirseniz sevinirim.
Ilginiz icin simdiden tesekkur ederim..
Saygilar..

Son düzenleme:
"Ultimate Nutrition Massive Whey Gainer 2 kg
Yağlanmadan kilo almak için karbonhidrat - protein oranının 2:1 olduğu yüksek kalorili bir formüle gereksiniminiz vardır. Massive Whey Gainer her serviste 93g karbonhidrat - 55g protein içeriği ile size bunu sağlar. "

Arkadaslar bir sey daha yukaridaki urun sizce benim isime yarar mi.Yoksa sadece gobek mi yapar?Yukarida verdigim bilgide soyledigim gibi pek bir spor yaptigim yok zamanim yok cunku.Gercekten bekliyorum cevaplarinizi.
Saygilar..

"Ultimate Nutrition Massive Whey Gainer 2 kg
Yağlanmadan kilo almak için karbonhidrat - protein oranının 2:1 olduğu yüksek kalorili bir formüle gereksiniminiz vardır. Massive Whey Gainer her serviste 93g karbonhidrat - 55g protein içeriği ile size bunu sağlar. "

Arkadaslar bir sey daha yukaridaki urun sizce benim isime yarar mi.Yoksa sadece gobek mi yapar?Yukarida verdigim bilgide soyledigim gibi pek bir spor yaptigim yok zamanim yok cunku.Gercekten bekliyorum cevaplarinizi.
Saygilar..

optimum serious mass, prolab n large II yada mass tech bunlar daha ön plana çıkıyor zaten ikisinin tr satışı başladı sahteyede yakalanmazsın....sporla beraber kullanırsan yağsız kilo alma yani kas kilosu almaya başlarsınki sorduğun soruya cevaptır hemde sağlıklı olanıdır....

arkadaslar bu whey gainerlar sicak sutle mi yoksa soguk sutle mi kullanilir.soguk sutun icinde cozunmuyor gibi gorunuyor toz.cvp yazarsaniz sevinirim.
ikinci olarak bir bardak sute(250 ml) 82 gr (2 ölçek)toz gerekiyomus.Bu 2 olcek kac tatli kasigina veya yemek kasigina denk geliyor yanlis olcek almak istemiyorm.Bana yardim ederseniz sevinirim.Wheyin icinden olcege benzer birsey cikti ama o da cok buyuk gibi geliyo bana.yani benim sormak istedigim sutun icine konacak miktar atiyorum nesquikle bir bardak sut hazirladigimda gereken kadar midir.tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Ekleme:

oncelıkle yedıklerıne ıctıklerıne dıkkat ettıkten sonra kılo alamam dıye dusunme kesınlıkle alırsınforumdakı okudugun seylerı uygularsan kilo almak cok basit....

salon konusuna gelıcek olursak agustos ayında bursadan antalyay tasındım tekrar mezun olunca ogrencılık donemımde setbasında yesil gym vardı ali abinin salonu kendısı ıyı bır hocadır temız nezıh bır ortamı var salonun ucret konusundada 3 aylık uyelık 150 felan olması lazım sanırım yıne setbasında hakan hocanın salonu var fırının karsısındakı soku gecınce orasıda fena bır salon deıl bı muddet oradada calısmıstım oranında fıyatları aynı dogum evının arkasındada guzel bır salon vardı ama fıyatlar bu durumda senın evın neredeyse yakın bır yerlerde salona yazılırsan senın ıcın daha ıyı olur ...

konuyu dagıttıysam ozur dılerım arkadaslar...
herkese ıyı calısmalar...

arkadaslar bu whey gainerlar sicak sutle mi yoksa soguk sutle mi kullanilir.soguk sutun icinde cozunmuyor gibi gorunuyor toz.cvp yazarsaniz sevinirim.
ikinci olarak bir bardak sute(250 ml) 82 gr (2 ölçek)toz gerekiyomus.Bu 2 olcek kac tatli kasigina veya yemek kasigina denk geliyor yanlis olcek almak istemiyorm.Bana yardim ederseniz sevinirim.Wheyin icinden olcege benzer birsey cikti ama o da cok buyuk gibi geliyo bana.yani benim sormak istedigim sutun icine konacak miktar atiyorum nesquikle bir bardak sut hazirladigimda gereken kadar midir.tesekkur ederim.

ürünün içindeki çıkan ölçekle kaç ölçek koyman gerekiyor onu koy !!! ;) merak etme fazla gelmez sana fazla geliyor gözüne ama normal bu!! soğuk süte koy mikserle karıştır iyice hiç bir kalıntı kalma dik kafaya sonra...

başarılar..

boy 1.84 kg 55 civarı çok zayıfım sigarayı yeni bıraktım kg almaya daha önce hiç kasmamıştım balık yağı hapı fln kullanmştm ama düzensiz bi kullanıştı faydasını gördüm diemem 1 2 cm boyumu uzatmasından fazla şimdi super mass die bi ürün aldım nitrofull un çikolatalı yeni başladım kullanmaya bgn 3cü gün 2 gün sorada askerim ztn acemi birliğinde spor yaparak sağlıklı beslenme ile kg almayı hedefliyorum inş başarılı olurum oraya süper massı sokamazsn dediler orda kg alabilmek için ne yapmalıyım bilgi vericek varmı arkdaşlar

ya bende aynı dertten muzsarpim ne kadar yiyosam yiyim tek gram olark donmuyor tabı spor yapmıyorumdaaa ne yapıcam onuda bılmıyorum ondan dıteye geldim:D

mehmettinaztepe gainer ı duzenli kullan. yuksek kilolarda az tekrar dvm et. fakat supplement kullanmak icin yasın biraz erken gibi geldi bana ama bunun icin belli bir yas gerekip gerekmediginden emin deigilim. basarılar

Back
Yukarı