Kilo Almak İsteyenlere...

Teşekkür ederim kardeşim.midemden rahatsızlık yaşadım ben.kullandığım supplementlerle herhangi bir alakası yok.tedavimi oldum şuan bir şeyim yok.stresle alakalı bir şey bu.direk benim mideme vurdu.Allah beterinden saklasın.gönül rahatlığıyla kullabilirsin.bunlar doğal gıdalardır.peynir altı suyundan elde ediliiyor hepsi.hiç bir zararı yok bunu söyliyebilirim.alman gereken proteini günde yarım kilo et yiyerek alırsan işte o zaman miden rahatsızlanır.bu supplementler birazda bunun önüne geçmek için yapılmıştır.
Bureaucracy

Sizden ricam üyelere sadece kullanıcı isimleri hitap etmenizdir.
Aksi durumda hoş olmayan hitaplar oluşabiliyor.

Bu risk nedeniyle biz de forum kurallarında üyelere sadece kullanıcı isimleriyle hitap edilmesi gerektiğini ekledik.
Anlayışınız için teşekkürler.

kardeşlerim ben ömer.şimdi kulaklarınızı açın ve benı iyi dinleyın.İNANMAK İSTERMISINIZ YA DA SİZ BİLİRSİNİZ.tüm gemlik halkı benı tanır.ben 177 cm boyunda iyidim ve 49 kilo olarak başladım bu spora.evet yanlış duymadınız tekrarlamama gerek yok :) gelen geçen dalga gecıyodu gecelerce ağladım sızladım.annem bıle bu halıme acıyodu ve göz yaşı döküyodu ve ben bı gece dedım kı allahım bana güç ve herseyden önemlısı azim ver.millet kulagınızı tekrar iyi açın.şu an 181 boyundayım ve 71 kiloyum.vücudumda yag oranı sıfır denecek kadar az.ve bunu inanın ya da ınanmayın toplamda 7 ay gıbı bı zamanda yaptım.ve allah izin verırse 8 aya kalmaz 80 kiloyubulucam.ve üstelik hiç steroidsiz.zaten fakırım parayı nerden bulcam bulsamda allah korusun azıma almam :D sıkı durun ve gemlikten bursadakı yarışmalara katılcam kısmetse şöyle bı 10 ay sonra.ukalalık etmıyorum haşa ama gömleğimi çıkartmam yeter bakan bı defa daha bakar.ben başardım benımle dalga geçen insanların hepsinin azına otu tıkadım.artık gemlikte parmakla gösterılıyorum ınanabılıyo musunuz:) adım ömer.yanı her şey azim ve bu işi yapmak için gereklı olan zaman ve disiplinli çalışma ve en önemlısı besın. şu an hardlıne bıpro kullanıyorum alın derım hiç kaçırmayın. günde 200 gr tavuk göğsü tüketın tabı kı 2 öğüne bölerek. günde 3 yumurta tüketin yarım litre de süt. antremanları her daim hocana sorarak yapın.deyın kı hocam dogru mu yaptıgım haretek sora sora en güzelini yapacaksınız.bunları yapın 6 ay sonra bana ulaşın :Dallah yolunuzu acık etsın.ben ınanılmazı başararak inanılmaz bı vucut yarattım allahıma şükürler olsun sizde en iyisini olun başarılar:):)
boy:177 kilo:49
boy:181 kilo:71 ilginç bir gelişim olmuş sanırım kambur duruyordun zayıflıktan düzelince 4 cm boyun uzadı demekki 80 kg olunca boy ne kadar olucak kimbilir:)

arkadaşlar,burda gördüğüm kadarıyla herkesin sorunu ortak,herkes kilo alamamaktan şikayetçi.bende bb'ye başlamadan önce çok zayıftım,asla kilo alamıyodum,burdaki arkadaşların yaşadıkları problemleri bende yaşadım.şuanda toplamda yaklaşık olarak 8 aydır bb yapıyorum,kilo sorunumun kalmadığı gibi gayette fit bir vücuda sahip oldum,ve bu sporu asla bırakmayı düşünmüyorum.
diyeceğim o ki,burdaki arkadaşlar forumu biraz okusun araştırsın.daha sonra ilk iş bir spor salonuna yazılsın,düzgün bir beslenmeyle ve bu sporla kilo almayacak adam tanımıyorum.yalnız istemeniz ve inanmanız çok önemli.
saygılar..

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bu siteyi bulduğuma gerçekten çok sevindim.Bu sayfaya kadar olan her yeri okudum.Yorum yapan uzman kişilere gerçekten çok teşekkürler.Çok merak ettiğimiz faydalı bilgilerle bizleri aydınlattıkları için.Benim bir sorum olacak.Çok baktım ama sanırım bu konuda fazla bir cavab bulamadım.Forumfda çok fazla beslenme önerisi yapılmış hepsi birbirine yakın ancak.ara öğünleri ne yapmalıyız.mesela ben bir öğretmenim ders araları bazen 5 bazen 10 dk bu arada ne meyve nede süt içecek zaman bulamayabiliyoruz.zaten derslerde 40 dk yorulmuşuz sadece kendim için değil çok daha tempolu işlerde çalışanlar vardır.ben en fazla yanımda fındık yada fıstık tarzı bişiler getirebiliyorum.Yada onun dışında öğrencilerden gizli gizli süt içebiliriz(karizmayı çizdirmemek için:))
bende zamanında diyetisyene gitmiştim.oda bana bir bardak süt yanında 2 elma falan demişti.ancak iş hayatında imkan olmayabiliyormu.

sizden ricam acaba bu fındık fıstık gibi şeyler ara öğünde yetermi yada ne yiyebiliriz.yenilebilecek çok şey vardır muhakkak.ama zaman olarak imkan olmayabiliyor.

yada bu fındık fıstığa ilaveten toz karbonhidrat yanlış telaffuz ettiysem özür dilerim yada protein.

şimdiden çok teşekkür ederim.hepimize bol kaslı kilolu günler.herkese selamlar.

adyyyghe aramıza hosgeldın dıyorum oncelıkle..

hepımız bır takım ıslerle ugrastıgımız ıcın beslenme konusun da zaman zaman sıkıntıya dusuyoruz bu ısı amator olarak yapan herkesın yasadıgı bır problem bu malesef..

dedıgınız gıbı kuru uzum, fındık,cevız,kuru kayısı vs tarzı yıyecekler tuketebılrsınız bunlar enerjı ıhtıyacınızı karsılar zaten ısın karbonhıdrat kısmı daha rahat sonucta ...

ama bu sporun olmazsa olmazlarından proteın almaya gelınce ısler degısıyor , sut , balık, yumurta , et gıbı besınlerı malesef cebımızde felan tasıyamıyoruz hadı yumurta felan tasırsın ama ogretmen oldugunuz ıcın o da koku felan yapar bıraz daha zor olur...

bu sporu ne kadar suredır yapıyosunuz bılmıyorum ılk 6 ay aslında suplement onerılmez gerek de yok aslın da ama cok fazla problem yasıyorsanız ve ılla kı bır ekbesın alıcam dıyorsanız ben sıze proteın tozu derım suyla felan karıstırıp tuketebılrısınız elbette ogunun yerıne gecmez ama en azından proteın ıhtıyacınızı karsılarsınız...

suplementler bolumune bır goz atmanızı tavsıye derım ...

slymnasye öncelikle cevabın için teşekkürler.ben aslında henüz bu şarşamba spora başlayacam önceleri tereddüt edttim spora başlamak için bazı arkadaşlar başlama yoksa daha fazla zayıflarsın falan dediler.ancak bu foruma girdikten sonra spora başlamaya ve sporsuz olmayacağına kanaat getirdim.daha öncede diyetisyene gitmiştim.ara öğünler hariç beslenmeme doktorunda dediği gibi özen gösteriyorum.merak ettiğim ara öğün olayı idi.artık fındık fıstık dışında yiyecek bişi imkanım yok.ancak öncelikle sizin gibi bilen kişilere danıştıktan sonra tozlara başlarım.bakalım bu hafta başlayacam spora umarım istediğim kilolara sağlıklı bir şekilde kavuşurum.herkesin istediği gibi:d

teşekkür ederim tekrar.
eğer başka tavsiyelerin olursa severek dikkate alırım.

iyi çalışmalar.

bu arada laktoz 5 günde 1 kilo aldım demişsin.sendemi yeni başladın.yani bu işk başlarda bu kilo artışı olağanmı yoksa bünyeden bünyeye olabilir birşeymi.

umarım devam eder.

Ara öğünlerde yanınızda taşıdığınız tavuklu, balıklı sandvicleri tüketebilirsiniz.
Özellikle sandvic hem yeme kolaylığı hem de istediğiniz besin değerleri ile oluşturma esnekliği sayesinde son derece sevdiğim bir besin.

Akşamdan hazırlayıp gün içerisinde fazla sıcakta tutmamak vebozulmaması için iyi korumak şartıyla tüketebilirsiniz..
(Hem kompleks karbo hem protein ihtiyacınızı gidermenizde son derece yardımcıdır)

Bunlar dışında özellikle idman öncesi saatlerde kompleks karbo almanız gerektiği zamanlarda yağsız kepekli bisküviler ve krakerler de imdada koşabiliyor.
Bunları tüketmek de son derece kolay ve zahmetsizdir.

slm arkadaslar ben Kemal 20yasindayim boyum 1.77 ve bu yilin baslarinda yani subat ayinda tam 60 kiloydum ve BB yapmaya basladim ilk baslarda spor salonuna giderken cok cekiniyordum cunku ordakilerin kasli kasli adamlar oldugunu dusunuyor kendime bakincada siska birini goruyordum fakat kilo alma hevesiyle basladim hocalarimin verdigi programa uydum ve suan inanmasi guc ama 74 kiloyum fakat universitede finallerimin baslamasi ve maddi sebeplerle spor salonuna ancak 2 ay gidebildim.Ancak kilo almaya devam ettim spor salonuna gittigim gunlerin hepsinde 4 yumurta bolca soslu makarna tavuk haşlanmış patates gibi yemekler yedim 1günde 1 litre sut ictim ve hizla kilo almaya basladim spor salonunu biraktiktan sonra bu programa uymadim ama hep yediklerimi arttrmaya basladim yazdiklarim bir tavsiye olarak anlasilmasin sakin ama yatmadan once artik hep 1, 1.5 ekmek yiyorum ve birazda gobegim cikti zaten.Spor salonuna gitmemdeki amac guzel bir vucuda sahip olmak degil kilo almakti arkadaslar zayifligin zorlugunu cok iyi bilirim gecen yila kadar kislari 2-3 kat giyinirdim yaz gelincede kollarimin falan inceligi cok belli olmasin diye dar t-shirtler giymez hep uzun kolluyla falan dolasirdim ama simdi gayet memnunum halimden biraz tuzlu oluyor ama spor salonlarinin gercekten kilo almakta yararlari oluyormus burda yazdiklarimi kimse tavsiye olarak anlamasin ben sadece kendimden ornek verdim asla kotumser olmayin arkadaslar biraz cabayla kilo alinabilir.

senin o yediğin makarna, yumurtanın aynılarını bende yedim. çok değil sadece 2 haftada 4kilo aldım. dediğin doğru.supplement için parası yetmeyenler yumurta,makarna patatese yuklensin derim. haşlayın patatesi öğünlerinizin dışında da yiyin. kilo almamanız içten bile değil o zaman.ama elbette yerkende ÇALIŞIN....

teşekkür ederim insan bunu gerçekten yapıp deneyenleri görüp okudukça morali düzeliyor.milletin asılsız tavsiyelerinden bıktık zaten.birde daha önce bir arkadaş protein tozları ilk 6 ayda önerilmez diye yazmıştı.acaba aşırı yükleme yapılmasının önüne geçmek içinmi.yani sonuçta tamamen zararsızmı.forumda okuduklarıma göre zararı yok deniyor.

ama gerçekten NESTA ve CALADVWCH gibi gerçekten deneyerek başaran arkadaşlar moralimi artırıyor.

birde spor salonunda tavsiye edebileceğiniz çalışmalar varsa sevinirim.sanırım haftada 3 gün ve günde 1 saat çalışma yeterliymiş.başlangıç için.

başka eklemek istedikleriniz varsa sevinirim..

teşekkürler.

bende bodye yeni başladım.55 kiloyum... kilo almak istiyorum..protein tozu almalımıyım?toz almadan da kilo alabilirmiyim? ve yaptıığım spor ne kadar sürede etkisini gösterir birisi cevaplarsa çok sevinirim....

Lütfen önce şu 21 sayfayı okuyalım arkadaşlar yani sorulabilme ihtimali olan tüm soruların %99 u cevaplandı arada bakıyorum farklı bir soru varmı diye fakat hepsi benzer olduğu için haliyle konu şişmekte,yeni üye olup ilk kez gelip okuyacak kullanıcılar içinde fazladan okumak sıkıntı oluşturmakta.Biraz daha dikkat...

nıtrik oksit cok cesitli nedenlerden dolayı kılo alımı zorlasıyor malesef...

sonucta her hastalık ınsanı zayıflatır troıd bezını felan kontrol ettırebılırsın ve daha pek cok sey kılo almanı yavaslatabılır...

eger bır suphen varsa bır doktora gıtmenı tavsıye ederım...

Arkadaşlar meraba..
Hepimizin ortak bi sorunu var zayıflık.Benim sorunum ise şu ; Yaklaşık 13 sene önce geçirdiğim Trafik kazasından sonra kilo alamaz oldum.Doktorada gittim gelişim konusunda bi sorun yok diyor. 19 yaşındayım, boyum :1.75 kilom: 55 Haziran ayına kadar en az 10 kilo almak istiyorum. 2 ay içerisinde 65 kilo olmak istiyorum. Bu kiloya ulaşabilmem için bana neler önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.

evet nitrik oksit kan testı yaptırıyorsun T3 ,T4 , TSH testlerı yaptırıyorsun bunların sonucunda degerlerınin bozuk cıkması durumunda ıgneyle bıopsı yapılıyor bu da oldukca acısız bır ıslem..

merhaba dostlar, bu spora ba$layali 1 ayi gecti. bu sure zarfinda, ilk gun kaldirdigim agirliklarin hepsi 2 katina cikti. 4 kilo kadar aldim. ek besin kullanmadim. 1 ay oncesinden cok daha dinc ve enerjik oldugumu hissediyorum. 27 yasindayim. boyum 1.83, kilom $u anda 80. beslenme programimin ana hatlarini cizdikten sonra birkac sorum olacak;

sabah kahvaltisini saat 7 gibi yapiyorum. i$ durumlari malum. cok i$tahli yiyemiyorum ama kendimi zorluyorum. 2 yumurta beyazi+2 tam yumurta, en az 50 gr lor peyniri, zeytinyagi+bir adet dogranmi$ domates, buyukce bir dilim beyaz peynir, 50 gr kadar yulaf+250 ml yagsiz süt.

saat 10 civari i$yerinde bir adet muz yiyorum.

oglen yemeklerinde $irkette cikan listeye gore ayarlama yapiyorum. eger menu kesinlikle alakasiz ise di$arida tavuk şiş+bulgur, pilav ustu doner gibi porsiyonlar yapiyorum. et miktarini 100-150 gr arasi yapiyorum. pilav ve bulgur da bir tabak dolusu diyelim. yani neredeyse 2 porsiyon kadar. $irkette pilav, makarna ya da bulgur oldugunda evden getirdigim ha$lama tavuk gogsu ya da dana etini yiyorum. o da 150 gr oluyor. bu arada belirteyim, gecen hafta ufak bir tarti aldim, dijital. cok faydali oluyor, herkese tavsiye ederim.

ogleden sonra 3 gibi bir buyuk kutu yogurt yiyorum, 200 gr.

bundan 1-1,5 saat sonra 160 gr'lik bir ton baligini lupletiyorum.

ak$am eve saat 6:30'da geliyorum. gelir gelmez bir porsiyon pilavin icine 50 gr kadar loru gömüp yiyorum. 1,5 saat sonra, saat tam 8'de antremana ba$liyorum. isinma, esneme, agirlik ve son 10 dk yaptigi ko$u dahil 1 saat suruyor. antreman biter bitmez bir kutu basit $eker iceren meyve suyu iciyorum.

eve gelip du$ falan faslindan sonra 9:30'da sofraya oturuyorum. 150 gr kadar tavuk ya da yagsiz dana haslama+1 porsiyon pilav/makarna+kucuk bir kase zeytinyagli sebze yemegi yiyorum. bu sonuncuyu da tavsiye ediyorum. ozellikle sindirim acisindan, kabizlik problemi falan cekenlere iyi gelebilir. yemegin yaninda bol yogurt ve peynir de yiyorum i$tahim elverdigi kadar.

program genel olarak bu. $imdi sormak istediklerim;

-kilom goz onune alindiginda alinan karbo ve protein miktarlari yeterli mi?

-kilom, boyuma gore iyi gibi dursa da (rakamsal olarak) kemiklerim agir oldugu icin aslinda cok da yapili durmuyorum. yani 183 boya 80 kilo iyi gozukuyor ama aslinda gorunusum oyle degil. bu sebeple kilo alma amacli bir program hazirladim. ancak bu program ozellikle gobek bolgemde bir yaglanma ba$latti. bu devam eder mi diye cekincelerim mevcut. kardiyoya agirlik vermeli miyim bu donemde? sonucta ba$layali 1 ay olmu$. 10 dk hizli tempolu ko$u iyi mi yoksa bu sureyi daha uzun tutmali miyim? antreman gunleri haricinde (pazartesi, carsamba, cuma) de kardiyo yapmali miyim? evetse kac dakika, hangi tempoda? yoksa, bu gobegi eritme i$ini bulk'tan sonraki doneme mi birakmaliyim?

-antreman oncesi yedigim yemek beni biraz rahatsiz ediyor antreman esnasinda... ama cali$ma saatlerim dolayisiyle bu yemegi daha erkene cekmem mumkun degil. antremani da daha gec bir saate alirsam bu sefer ana ogun cok gece kalacak. ve hazmetmeden yatmak zorunda kalacagim. bu antreman oncesi ogun yerine (pilav+lor), i$ten cikmadan once saat 5 gibi mesela, bir paket kepekli biskuvi antreman oncesi karbo ihtiyacimi kar$ilar mi?

ilgi ve alaka icin $imdiden te$ekkur ederim.

Son düzenleme:
Back
Yukarı