Likit beslenmen güzel gözüküyor extra olarak yatmaya yakın sanırım yine tüketiyorsunda yazında bahsetmediğin için ben söylemekte yarar buldum,yine bir yağsız süt biraz yine lor tüketip yatabilirsin rahatsızlık vermiyecek ölçüde.Gece uykuda proteinsiz kalmaman açısından.Vücudumuz benzeşiyor boy kilo aynı dediğin gibi normalde çok uygun kilo boya göre ama bende halen memnun değilim 85-90 arası istiyorum ve belirttiğin gibi göbek sorununu bende yaşadım.Benim tavsiyeme göre hafta sonları kesin olmak üzere hafta içide antreman olmayan günlerde 1 saatten az olmamak kaydıyla koşu yapmanı hatta yakınlarda havuz varsa yüzmeye gitmeni şiddetle tavsiye ederim o göbek ancak öyle gider.Mekik fln bir yere kadar...Koşu içinde en sağlıklısı çok hafif bişiler atıştırıp neredeyse aç karnına kalkar kalkmaz yapıp sonra gelince kahvaltıyı gömersen hem iştahını açar hemde yağları yakarsın.Fakat asla ve asla yağlı yemek hele yağlı sütü tüketme hayatından çıkar yoksa koşuların boşa gider...Antreman öncesi yemek rahatsızlığı bende de oluyordu 2 saatten önce başlayamıyordum tavsiyem maden suyu iç yemeğin üstüne hem mineral açısındanda vücüdu beslemiş olursun.Bu arada kardiyoya hemen başlamanı tavsiye ederim malum önümüz yaz o göbekde kolay erimiyecek tshirt giyersen çok kötü belli oluyo hele düşük ve orta kilolarda hiç vakit kaybetme.Hafta sonları koşu hafta içide saati erken kurup kalksan en iyisi dicem ama biliyorum iş günü fantazi olucak o yüzden akşam üstleri en az bir saat orta tempoda şöyle terleticek şekilde koşmanın yararını kısa zamanda görürsün diyorum....
İyi günler. 173 boyunda ve 56 kiloyum..Kilom senelerdir maksimum bir veya 2 kilo oynamıştır. Öğrenciyim ve evde kalıyorum. Okulumda her türlü alet mevcut. Forumu uzun uzadıya okudum sorumu sormadan önce. Ve kilo almak için body building yapmam gerektiğini idrak ettim. Eskiden lisanslı futbolcu olduğumdan spor kültürüm var. Açıkcası fiziki yorgunluğu ve ter atmayı seviyorum.
Şimdi soruma geçeceğim. Kilo almak isteyenler için bir antreman programınızı göremedim. Bunu verirseniz veyahut gözümden kaçmışsa, link atarsanız sevinirim. Ayrıca kilo almak isteyenlerin önce kaslarının hacim kazanması gerektiğini okumuştum, bu yüzden az tekrar çok ağırlık (beslenme ile birlikte) yapmak gerektiğini hatırlıyorum .Bu doğru mudur?
Şimdiden teşekkürler umarım aranızda uzun süre bulunurum.