Kilo Almak İsteyenlere...

geçen hafta dinlenmeye pek dikkat edemedim.ancak ağırlıklar 1,5 ay öncesine oranla bayağı arttı.yani ağırlık kaldırmada bi değişme var.ancak ilk ay çok hızlı kilo alırken 2 haftadır gerçekten kilom düşmesin diye korkuyorum artık ne bulursam yiyorum.birde kimileri çok su içmemek gerek diyor.acaba doğrumu yoksa suyu çok içmek mi gerekir kilo almak için.

geçen hafta dinlenmeye pek dikkat edemedim.ancak ağırlıklar 1,5 ay öncesine oranla bayağı arttı.yani ağırlık kaldırmada bi değişme var.ancak ilk ay çok hızlı kilo alırken 2 haftadır gerçekten kilom düşmesin diye korkuyorum artık ne bulursam yiyorum.birde kimileri çok su içmemek gerek diyor.acaba doğrumu yoksa suyu çok içmek mi gerekir kilo almak için.

kilo alma konusunda çok hurafe vardır..buda onlardan biridir..body yapıyorsanız zaten kilo alırsınız..siz sağlığınızı koruyarak devam etmeye gayret edin..yeteri kadar su için..

teşekkür ederim cevaplarınız için.gerçekten su önemli ama bazıları çok suyu kilo kaybı yapar falan diyorlar.birde şu 2 haftadır kilo almamın durma sebebini cevaplarsanız çok sevinirim.artık yeme olayını iyice abarttım ama son zamanlarda kilo alamıyorum.bi yerlerde hata yapıyorum ancak nerde bulamadım.

Selam arkadaslar.Bu spora baslayalı 1.5 ay kadar oluyor arada 2 hafta ara verme durumum oldu sınavlar yüzünden.suan 67 kilodayım boyum 1.81.Sabah kahvaltıda 125 gr kaşar,125 gr salam,7-8 adet zeytin,bi kac dilim ekmek ve bolca süt iciyorum.1-2 saat sonra da 3 tane yumurta akı 1 tane tam yumurtayı yiyorum.Hemen ardından 2 corba kasıgı bulk iciyorum sütle beraber.Ögle yemegini dısarda tabilot olarak etli yemek,pilav ve tatlı yiyorum.Ögleyle aksam arasında ne bulduysam yiyorum:D Aksam yemegi olarak ta malum ögrenci evi genelde makarna yiyorum yarım paket kadar:D Yatmadan once de yine süt ve bulk iciyorum ve ilaveten 1 bardak pekmezli süt.Sizce bu program saglıklı mı benim icin? Ha bi de söylemeyi unuttum.Aminoasit kullanıyorum suan.Antremandan once 3 tane sonra 3 tane ve yatmadan once 2 tane.Antreman olmayan gunlerde yatmadan once 2 tane sadece.Hedefim 72 kg civarına gelmek sonrasını bilemicem suan hedefledigim bu:D

Bi de zayıf olup bunu kompleks haline getiren arkadaslara bi kac sözüm olucak.Niye kompleks haline getirdiginizi biliyorum cunku insanlara size genelde ne kadar zayıfsın celimsizsin gibi laflara söylerler.Unutmayın insanlar cogunlukla egolarına hapsolmus varlıklardır.Bunu size soyleyen insanların da emin olun ki vucutlarından bi tadminsizligi vardır.bırakın egolarını tadmin etsinler siz gülüp gecin kafaya takmayın.Spor yapin sürekli kilo almaya odaklanmayın herseyden önce saglık diyip beslenmenize dikkat edin,düzenli spor yapın ister istemez forma giriceksiniz zaten.Ben de bi dönem kafaya taktım bu zayıflık olayını ki bu da benim kendi egolarımla ilgiliydi.Ezin egolarınızı gitsin=)

Öncelikle Merhaba :)

Kilo sorunum vardı benimde :) 1.75 boy 58 kilo idim...

1 ay önce spora başladım. haftada 3 gün çalışıyorum spor... şu an 60 kiloya ulaştım ama beslenme noktasında tam dikkatli olduğumda söylenemez. Beslenmemi verdiğiniz örneklerdeki hale getirmenin yanısıra kilo alıp kas yapmakta istiyorum

protein olarak hangi marka önerirsiniz. Tam marka yazarsanız sevinirm. Hem kilo aldırmaya yardım edecek hemde kas yapmamda yardımcı olacak ürün olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

Öncelikle Merhaba :)

Kilo sorunum vardı benimde :) 1.75 boy 58 kilo idim...

1 ay önce spora başladım. haftada 3 gün çalışıyorum spor... şu an 60 kiloya ulaştım ama beslenme noktasında tam dikkatli olduğumda söylenemez. Beslenmemi verdiğiniz örneklerdeki hale getirmenin yanısıra kilo alıp kas yapmakta istiyorum

protein olarak hangi marka önerirsiniz. Tam marka yazarsanız sevinirm. Hem kilo aldırmaya yardım edecek hemde kas yapmamda yardımcı olacak ürün olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

hem zayıfsın hem spora yeni başlamışsın.bence protein tozu yerine karbonidrat tozu almalısın .önce kilo alman lazım.2 sini birden alabiliyorsan ne ala.

hem zayıfsın hem spora yeni başlamışsın.bence protein tozu yerine karbonidrat tozu almalısın .önce kilo alman lazım.2 sini birden alabiliyorsan ne ala.

İlginiz için teşekkürler cocaine... :)

Protein ve karbonhidratı aynı alabileceğim bir ürün var mı arkadaşlar ? Beslenmenin yanısıra kullanabileceğim bir ürün..

Böylece hem kilo alırken hemde vücuda şekil vermek mümkün olabilir diye düşünüyorum. Doğru mudur ?

ben de yeniyim sporda hoca da değilim :D ama yani hemen supplement'e başvurma bence.

taki yediklerin vücuduna yetmez ve protein yetersiz kalırsa kullanırsın bu da ilerki aylarda oluyor sanırım. en azından 3-4 ayı bir devir bu sporda ;)

selam abilerim ve ablalarım.. Size birşey sormak istiyorum tabiikide benim sorunum kilo.. artık canıma tak etti.. ben 16 yaşındayım ve 56 kiloyum .. ve gerçekten çok yiyorum gönde 4 öğün yemek yiyorum+ abur cubur daha fazla yiyorum ama a-la-mı-yo-rum ne yapmam gerekiyor bende mi BB ye gidicem off...bi çözüm gösterin bana lütfen.. protein tozları alıcakdım BULK diye ama baktım kimse beğenmemiş.. ne yapmam gerekiyor. LÜTFEN bi çzüm gösterin şimdiden TEşekkürler

Levent

ayrıca yaşına göre kilon iyi falan diyecek olan olursa lütfen demeyin :D gerçekten çok sıkıldım artık.. kollarım incecik bu durumdan çok şikayetçiyim.. lütfen birşey yazın

teşekkürler

Levent

leent

Öncelikle ardarda mesaj yazmayınız, kurallara aykırıdır.

Ayrıca yazdığınız mesajlardan bu başlığı baştan itibaren okumadığınız anlaşılıyor.
Size tavsiyem mesaj atmış olduğunuz başlıktan başlayarak ilgili başlıkları okumanız.
Sorularınızın cevapları birçok yerde var.

ben de yeniyim sporda hoca da değilim :D ama yani hemen supplement'e başvurma bence.

taki yediklerin vücuduna yetmez ve protein yetersiz kalırsa kullanırsın bu da ilerki aylarda oluyor sanırım. en azından 3-4 ayı bir devir bu sporda ;)

Hocam spor hocası olduğunuzu düşündüğümden değildi :) Bir hitap :)

Eyvallah :)

Mrb ÜStandlarım

Öncelikle Siteyi çok beğendim gerçekten bir sürü fiziksel Kuruntularımız bir nebzede olsa burdan bilgilenerek düzeltmek sizlere gurur verse gerek..

19 Yaşındayım .. 1,94 Boyunda ve 65 kg Beni Bu konu Çok rahatsız ediyor ..Kilo alamıyorum Beslenme dengemde düzgün sayılmaz kahvaltılarla hiç aram yok .. geç kalktığım için Öğle yemeğiyle başlıyorum güne oda uyku sersemi oluyorum zaten içim yemek alırsa :) Ama artık Düzenli bir Beslenme sürdürmek istiyorum .. ve 2 ay önce başladım body bulding salonuna yazıldım.. 1 ay kadar gittim.. açıçası kg alamadım ama fiziksel olarak bi şekillenme başladı gibiydi.. kolumu incilttim ..ve bıraktım .. evde dumble ile çalışıyorum .. hareketleri öğrendim siteniz aracılığla ..

Benim sorunum kilo almak + Boy Uzamaması :) Komedi gelebilir başta boyumun uzamasını artık istemiyorum .. ve kilo almak istiyorum .. protein tozu ve evde çalışma yaparak dengeli beslenme vs başlıycam fakat protein tozu boy uzamasını fitiller mi ? yanii kilo yapalım derken 2 ,10 m olmayalım :D:D

Beni bu konuda aydınlatırsanız Sevinirim ...

slm arkadaşlar foruma yeni katılıyorum .. ben de 18 yaşındayım 1.71 boyunda 45 kiloyum..çok zayıfım.,ayrıca kaslarım da güçsüz, kaslarımı da geliştirmek istiyorum..öncelikle ne yapmam lazım......bir vücut geliştirme merkezine gitmeli miyim?bilgi verirseniz sevinrim..tşkler.

system 3 ; bu protein tozunu hemen nerden çıkardın ? yani niye hemen protein tozu vb. şeylere sarılıyorsunuz anlamıyorum ? eğer protein tozuyla evde oturarak vücut gelişseydi; inan salonlara hiç geke kalmazdı ve ortalık dev gibi adamlarla dolup taşardı.

ozan_18 ; ben de senin gibiydim, sana tek yapman gerekeni söylüyorum;
güzel ve seninle ilgilenebilecek bir hocası olan bir bodybuilding spor salonuna yazılyosun ve beslenmene dinlenmene dikkat ediyorsun gerisi de sabır işi.

Not; eğer burdaki bütün sayfaları okusaydınız bunları dahi yazmazdınız ! çünkü herşeyin açıklaması defalarca bu sayfalarda anlatıldı

S.a abilerim , kardeşlerim 15 yaşındaym boy 1.64 55 kiloym body e başlayalı 1 hafta oluyor kilo alma problemim war ne kadar yersem yiyim hiç kilo alamıyorum ewimizn uzaklıgı nedeniyle günde 1 km yokus çıkıyorum acaba bundan mı kaynaklanıyo yoksa hiç kilo almama gerek yok benm kilom iyi mi ? şimdiden herkese teşekkür ederim foruma yeni üye oldm..

S.a abilerim , kardeşlerim 15 yaşındaym boy 1.64 55 kiloym body e başlayalı 1 hafta oluyor kilo alma problemim war ne kadar yersem yiyim hiç kilo alamıyorum ewimizn uzaklıgı nedeniyle günde 1 km yokus çıkıyorum acaba bundan mı kaynaklanıyo yoksa hiç kilo almama gerek yok benm kilom iyi mi ? şimdiden herkese teşekkür ederim foruma yeni üye oldm..

Öncelikle her an insanlar buraya bakıp cevap yazamazlar, bu forumun işleyişi bu şekilde değil.Gelelim soruna, ben senin yerinde olsam şimdi basketbol, yüzme gibi bir sporla kaslarımı uzatır ve alt yapı oluşturmaya bakardım. 2 sene sonra body'e başlarsın, kilo da alırsın iyi beslenirsen. Bak ben senin geçtiğin yoldan çok değil daha bir 5 sene önce geçtim. İlerde tavsiyemin değerini anlarsın.

Back
Yukarı