• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kilo Almak İstiyorum

p6j2r6z
nxfbxvm
7vrigv5
bq19vup
4l5vctd
387mb6a

Öncelikle selamın aleyküm burada yeniyim. Yaşım 16 boy 177 kilo 67 görselleri bıraktım. Her gece abur cubur vs bir çok şey yiyorum + yemekte yiyorum ancak vücudum fotoğraflarda gördüğünüz gibi çok zayıf. Spora başlamayı düşünüyorum önerileriniz vs nelerdir duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.

yemek düzenin olması lazım her gece abur cubur yiyerek kilo alamıyorsan zararını alırsın spora başlayınca kilo almak için kilonun 4 katı karbonhidrat kilonun 1.5-2 katı protein almalısın düzgün bir antreman programıyla büyürsün suploement olarak gainer kilo almana yardımcı olur

yemek düzenin olması lazım her gece abur cubur yiyerek kilo alamıyorsan zararını alırsın spora başlayınca kilo almak için kilonun 4 katı karbonhidrat kilonun 1.5-2 katı protein almalısın düzgün bir antreman programıyla büyürsün suploement olarak gainer kilo almana yardımcı olur
supplementin bir zararı olmaz değil mi?
birde sizce iyi hir vücut için yaklaşık kaç kilo almam lazım?

Hayır olmaz.O senin nasıl bir vücud istediğine bağlı estetik olmak istiyorsan onun görsellerine bak veya tank gibi olmak istiyorsan ona göre hedefini seçmelisin ona göre çalışmalısın

Hayır olmaz.O senin nasıl bir vücud istediğine bağlı estetik olmak istiyorsan onun görsellerine bak veya tank gibi olmak istiyorsan ona göre hedefini seçmelisin ona göre çalışmalısın
tamamdir hocam bir hafta icinde spora baslicam salondaki hocayla vs gorusucem sorum olursa soracagim tekrardan saolun.

Bence gainere para vereceğine, evde kendin de zevkine göre çok daha az maliyetle hazırlayabilirsin. Zaten çoğu Supplementi gereksiz görüyorum, kreatin hariç ve makrolar icin gerektiğinde protein tozu. Ama başlangıçta bunlara da ihtiyacın olmayabilir.

Skinnyfat doğru demiş doğal yoldan kilo alabilirseniz gainer e ihtiyaç yok ama bazıları çok yesede alamıyor öyle durumda kullanabilirsin

Aslında söylemek istediğim yemekle hedeflediğin kaloriyi alamadığında tavsiyem yulaf ezmesi, lor, süt, fıstık ezmesi, muz, kuruyemişler gibi bir karışımı blenderdan geçirip yüksek kaloriyi kolay şekilde alman, bence böyle bir karışım gainerden çok daha etkili olur.
anladim hocam saolun en yakın zamanda gainer yerine blender alayim o zaman

Back
Yukarı