KILO ALMAK ILE ILGILI ONEMLI BIR SORUM VAR LUTFEN YARDIM

phlmox

Üye
Merhaba ben sanırım 2 hafta önce bir konu açmıştım kilo almak diye 52 kilo 1.84 düm.Şimdi spora başladım göğüs kol omuz günleri olmak üzere.Fakat ben yağ ağırlıklı besleniyorum 3 kilo aldım 55 oldum şuan.Fakat vücudumda sadece göbek mi şişer yağ ile diğer bölümler etki etmez mi ? Ağırlık sporu ile uğraşırsan öyle bir derdin olmaz diyorlardı.Saçma değil mi ? Lütfen yardım edin.

Yeni başlayan arkadaşlarıma her önüne geleni ye dediler yedilermi ? evet yediler. Ben yememelerini söyledim onlar antremandan sonra tulumba tatlısı gömüyorlardı :) güya kilo alacaklar ve alıyorlardı.Ancak nasıl kilo aldıklarına bakmamız lazım göbek yağlanma tarzı bir kilo almamı yoksa.Hem kas kütlesi hemde kas kütlesine uyumlu bir şekildemi kilo aldıkları. Hayvan gibi yiyebilirsin ama sağlıklı bir şekilde.Örn:Sabahları normalde 5 yumurta beyazının tekini sarısıyla yiyorsun onu 3 e arttır yağlı yiyeceklerden uzak durup yağsız yemeklerle kilo almaya çalış ve şekerden tamamen uzak durarak kilo almanı kesinlikle üstüne basa basa tavsiye ederim.Sen zaten proteini karbonhidratı tam noktası noktasına yapıp güzel bir antremanla mükemmel bir vucuda sahip olabilirsin. KIZARTMA YİYECEKLERİNDEN UZAK !!!

Peki karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenerek kilo almam ne kadar sürer ? yani vücudun azcık toparlanması ağırlık da yapıyorum

yağlanmanın yağlı yemekle bir alakası yok. eğer senin kalorine ek olarak +500 kalori alman gerekiyorsa ama sen tutup 1000-1500 kalori fazla alıyorsan tabii gereksiz yağlanırsın. bunu ister yağsız lapa bulgur yiyerek al ister baklavadan al. kalorini doğru ayarlayacaksın hepsi bu

yağlanmanın yağlı yemekle bir alakası yok. eğer senin kalorine ek olarak +500 kalori alman gerekiyorsa ama sen tutup 1000-1500 kalori fazla alıyorsan tabii gereksiz yağlanırsın. bunu ister yağsız lapa bulgur yiyerek al ister baklavadan al. kalorini doğru ayarlayacaksın hepsi bu
Yağlı yemek elbette yemesi gerekli ancak nasıl yağ. Ben kaliteli yağı kastettim. Her istediğin şeyle ihtiyacın olan kaloriyi kapatırsan yusyuvarlak birşey olursun baklavayla lapa pilavı karşılaştırmak nedir ya :D öyle olsaydı ben zorundamıyım markette çikolata reyonuna sevgilimmiş gibi kitlenmeye :D

Back
Yukarı