Kilo almak isteyenlere karbonhidrat bombası

Börteçine

Yeni Üye
Selam arkadaşlar. Aramızda bu spora yeni başlayan ve zayıf olan arkadaşlarımız vardur mutlaka (benim gibi:D). Şimdi size bi tarif verecem ki ne tarif. Karbonhidrat bombası. :D Neyse, bunu ister kilo almak için kullanın isterseniz spor öncesi ve sonrası.

Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı:
50 gr. Buğday nişastası
50 gr. Pirinç nişastası
50 gr. Mısır nişastası
50 gr. Patates nişastası
75 gr. süt tozu
10 gr.kakao
1 çay kaşığı vanilya
200 gr. Puding (toz halinde)

Arkadaşlar ben size gr. larını verdim ama kafanıza göre azaltıp çoğaltabilirsiniz.
Yapılışına geçelim.
Bunların hepsini bi kavanoza koyuyoruz. Sonra bunları iyice karıştırıyoruz (toz halinde). Daha sonra bu karışımı bir kapta kaynamakta olan suya yada süte (benim ercihim süt), 1 su bardağı süte 3-4 kaşık olmak üzere toz karışımımızdan koyuyoruz ve karıştırıyoruz punding kvamına gelince olmuş demektir. Tabii herkese göre değişir bu koyu yada biraz sulu yapabilirsiniz. Normal puding gibi oluyo ama tadı süper. Yukarıda verdğişim malzemelerin içindeki pudıng i de muz lu olarak alın en ii o gidiyo.

Eveeeeeeeeet deneyin arkadaşlar valla süper oluyo. Yatmadan önce 1-2 tabak. yada soprdan önce ve sonra. Hem yemek üzerine ii bi tatlı, hemde tam bir karbonhidrat bombası.:D

Afiyet olsun...

fena değil güzel aslında... peki o nişaştaları nereden alıcaz? marketlerde var mı?
yapılışı uzun değil di mi? yoksa masrafı ile gainer toz daha mı uygun?... saygılar...

ya maliyet olarak çok ucuz. marketlerde falan da bulabilirsin verdiğim malzemeleri. gainer falan hikaye bunun yanında. Turkisch-Gainer yaw bu. :D:D:D

bu kadar çok nişasta türünü birden almak sağlıklımı acaba ustalardan yorum gelirse bende kardeşim için uyguların bunu adamla aramızda 1 yaş var ama kilo olarak benim yarım nerdeyse :D

Börteçine dedi:
Selam arkadaşlar. Aramızda bu spora yeni başlayan ve zayıf olan arkadaşlarımız vardur mutlaka (benim gibi:D). Şimdi size bi tarif verecem ki ne tarif. Karbonhidrat bombası. :D Neyse, bunu ister kilo almak için kullanın isterseniz spor öncesi ve sonrası.

50 gr. Buğday nişastası
50 gr. Pirinç nişastası
50 gr. Mısır nişastası
50 gr. Patates nişastası
75 gr. süt tozu
10 gr.kakao
1 çay kaşığı vanilya

Arkadaşlar ben size gr. larını verdim ama kafanıza göre azaltıp çoğaltabilirsiniz.
Yapılışına geçelim.
Bunların hepsini bi kavanoza koyuyoruz. Sonra bunları iyice karıştırıyoruz (toz halinde). Daha sonra bu karışımı bir kapta kaynamakta olan suya yada süte (benim ercihim süt), 1 su bardağı süte 3-4 kaşık olmak üzere toz karışımımızdan koyuyoruz ve karıştırıyoruz punding kvamına gelince olmuş demektir. Tabii herkese göre değişir bu koyu yada biraz sulu yapabilirsiniz. Normal puding gibi oluyo ama tadı süper. Yukarıda verdğişim malzemelerin içindeki pudıng i de muz lu olarak alın en ii o gidiyo.

Eveeeeeeeeet deneyin arkadaşlar valla süper oluyo. Yatmadan önce 1-2 tabak. yada soprdan önce ve sonra. Hem yemek üzerine ii bi tatlı, hemde tam bir karbonhidrat bombası.:D

Afiyet olsun...
peki bu karışım yağ yaparmı acaba??

Börteçine dedi:

50 gr. Buğday nişastası
50 gr. Pirinç nişastası
50 gr. Mısır nişastası
50 gr. Patates nişastası
75 gr. süt tozu
10 gr.kakao
1 çay kaşığı vanilya

Yapılışına geçelim.

Afiyet olsun...

bu kadar nişastanın bir yan etkisi yada zararı olurmu hocalarımızdan yorumlar bekliyorum çünkü bizzat kendim uygulayacağım arkadaşın anlattığı tarifi hacim kazanmak için

arkadasim ben bunu kullancam ama 1 bardak sute 3-4 kasik yazmissin..cay kasigimi corba kasigimii..ayrica sen bunu kullanarak ne kadar kilo aldinn ve ne kadar zamnda?

Bugün Gima'da gezerken baktım fıstık ezmesi.Aldım baktım değerlerine

100 gr de 630 kcal enerji;

Protein(bitkisel protein) 25 gr.

Karbonhidrat 22 gr.

Vitamin E 9 mg.

Potasyum 660 mg.

Kalsiyum 55 gr.

Demir 1.9 mg

Yani enerji dolu,adamı düz duvara tırmandıracak bi içeriğe sahip.Zayıflıktan ölüyorum diyen arkadaşlar sağlam beslenmek kaydıyla denesinler bence.Zaten kuruyemişlerin özellikle de yerfıstığının testo üzerine olumlu bi etkisi varmış.

50 gr. Buğday nişastası
50 gr. Pirinç nişastası
50 gr. Mısır nişastası
50 gr. Patates nişastası
75 gr. süt tozu
10 gr.kakao
1 çay kaşığı vanilya

Yapılışına geçelim.

Afiyet olsun...

hocalarımızın bu karışım için diyeceği bişey var mıdır??

zafer kardesım su fıstık ezmesı degerlerını yanlıs yazmıs olabılır mısın? ca ozellıkle bırde marka ve fıyat...?

karışıma eleştiricek pek bilgim yok ...ama gece yememeni tavsiye ederim ha kilo alırsın ama yağ olarak alırsın .. tüketilcekse de sabah veya idman öncesi almanı tavsiye edeirm...

Back
Yukarı