emclord00
Üye
Arkadaşlar bu spora 3 ay önce kilo almak amacıyla başladım 1.83 boy 51 kiloydum, 3 ay sonra uyguladıgım programla güzel sonuçlar aldım 62 seyrediyor şu an ve hedefim v.g oldu . Allah izin verirse 75 e kadar durmak yok. İlgilenenlere kendi programımı veriyorum mutlaka deneyin disiplinli bir düzen ve sık sporla KESİNLİKLE sonuç alırsınız diyorum.
KAHVALTI
1 kaşık keçi boynuzu pekmezi 5dk bekleyip
güzel bi kahvaltı..
daha sonra 4-5 yumurta akı,1 adet muz,pirinç nişastası(1kaşık) ,bal(1),dut pekmezi(1), 8 - 9 adet bebe bisküvisi ve yarım su bardağı sütü güzelce cırpıp içiyoruz.
Öğlen
300gram tavuk 100gram+ pilav ile bilrlikte yiyoruz.
1 saat sonra KULLANIYORSAK karbonhidrat-protein tozu alıyoruz(ultimate muscle juice kullanıyorum tavsiye ederim)
yarım saat sonra spor salonuna gidiyorum ben şahsne öğlen yapıyorum.
Spordan gelince
hemen karbonhidrat tozunu alıp kırmızı et- makarna yiyoruz
daha sonraki zmaan içersiinde kuru yemiş (en az 100 gram ) 2-3 tam yumurta yiyip en son akşam ymeeğinde sebze salata ve makarnayla kapatıyoruz.
uyumadan karbonhidrat tozu alıyoruz.
Evet programım bu her gün bunları yiyorum sebze olmadıgı günler makarna
pilav karıştırıp yiyorum. makarnanın pilavın salataya LOR peyniri ekliyebilirsiniz.
Kilo almak istiyen arkadaşlar mutlaka deneyin ..
KAHVALTI
1 kaşık keçi boynuzu pekmezi 5dk bekleyip
güzel bi kahvaltı..
daha sonra 4-5 yumurta akı,1 adet muz,pirinç nişastası(1kaşık) ,bal(1),dut pekmezi(1), 8 - 9 adet bebe bisküvisi ve yarım su bardağı sütü güzelce cırpıp içiyoruz.
Öğlen
300gram tavuk 100gram+ pilav ile bilrlikte yiyoruz.
1 saat sonra KULLANIYORSAK karbonhidrat-protein tozu alıyoruz(ultimate muscle juice kullanıyorum tavsiye ederim)
yarım saat sonra spor salonuna gidiyorum ben şahsne öğlen yapıyorum.
Spordan gelince
hemen karbonhidrat tozunu alıp kırmızı et- makarna yiyoruz
daha sonraki zmaan içersiinde kuru yemiş (en az 100 gram ) 2-3 tam yumurta yiyip en son akşam ymeeğinde sebze salata ve makarnayla kapatıyoruz.
uyumadan karbonhidrat tozu alıyoruz.
Evet programım bu her gün bunları yiyorum sebze olmadıgı günler makarna
pilav karıştırıp yiyorum. makarnanın pilavın salataya LOR peyniri ekliyebilirsiniz.
Kilo almak istiyen arkadaşlar mutlaka deneyin ..