egemenn
Üye
merhaba arkadaşlar. ben 16 yaşındayım. boyum 1.91 kilom 65. fakat boyuma göre çok zayıf gözüküyorum. alkol sigara yok. evde şınav mekik falan çekiyorum. 1 ay falan da body ye gitmiştim. maddi durumumuz düşünce bırakmak zorunda kaldım. annem ve babam ikiside çalışıyor. evde pek fazla yemek olmuyor. para olduğu zamanlar dışarıdan pide falan söylüyorum. evde yemek oldugu zamanda makarna veya pilav oluyor. ama yinede kilo alamıyorum. sabah kahvaltıda 3 dilim şokellalı ekmek, peynir, haşlanmış yumurta 2 tane, zeytin, 1 bardak çay. öğle yemeğim, okulun yanındaki dönercide 2 tane sucuk ekmek yiyorum. yanında 2 tane de ayran. akşam da dediğim gibi ya pide ya makarna yada pilav. bu durumdayken nasıl kilo alabilirim ?
not: kilo aldırıcılara baktım ve fiyatları çok yüksek. maddi durumumuz buna yetmiyor malesef.
dipnot: forumdaki diğer başlıklara baktım. hepsi kilo aldırıcı falan kullanın diyor. bide verdikleri beslenme programlarında hep tavuk falan var. hergün hergün tavuk yiyecek gücümüz de yok. kısacası fakirim biraz.
not: kilo aldırıcılara baktım ve fiyatları çok yüksek. maddi durumumuz buna yetmiyor malesef.
dipnot: forumdaki diğer başlıklara baktım. hepsi kilo aldırıcı falan kullanın diyor. bide verdikleri beslenme programlarında hep tavuk falan var. hergün hergün tavuk yiyecek gücümüz de yok. kısacası fakirim biraz.