Kilo almam gerek mi

Merhabalar öncelikle boyum 1.81 kilom bu sabah 68.5 kg çıktı bel bölgem 77.5 kol 33 gögüs 92 omuz 110 cm ve spora 2.5 aydır filen gidiyorum sizce kilo almalimiyim yoksa oldugum kiloda kalmalimiyim en son 2 ay once yag oranimi ölçtürdügümde %14.7 di

olculerden cok anlamam ama kilo boy oranina bakilirsa kilo alman sart zaten yeni baslamissin yagli olan bolgelerinden azalmalar olacaktur kilo alsan bile.

clean bulk yapmalisin

Bende biraz karın kaslarının cikmasina takıldım karın kasımın belli olmasini istiyorum :) ama oyüzde 1 2 haftadir fazla biseylee yermiyordum ama artik gelismek icinde kilo almam gerekir heralde daha yeni basladim o yuzden bilgi almaya bakiyorum tesekurler cevaplar icin :))

vucut tipi olarak tam bir mezomorfum kolay kolay yaglanmayan ve duzgun beslenme olmamasima ragmen guclenme ve kas kutlesi olarak baya ilerleyebiliyorum cevreme gore
buda bi faktor sanirsam.
tavsiyem temiz beslenmen yumurta yulaf kuruyemisler et balik vitamin ve mineraller hatta takviyeler ile desteklersen cok hizli bur sekilde istedigine yaglanmadan ulasabilirsin

Eğer hayvan gibi vücudun olsun istiyosan hayvan gibi yemek yemen lazım. Öğle ve akşam yemeklerinde pirinç, bulgur ya da makarna yemen lazım. Benim de boyum 1.82 kilomda 76 ama yine de az buluyorum yağ oranım da %14-15 seviyelerindedir diye tahmin ediyorum çünkü çok yağlı bi vücuda da sahip değilim. Kardeşim yani beslenmene ağırlık vermen lazım boyuna bakınca en az 80 kilo olman gerekiyor beslenmene ağırlık ver.

Ozaman haftaya başlıyım düzgün bir şekilde beslenmeye hayvan gibi bir vücut değilde fit bir vücut istiyorum daha çok

Back
Yukarı