Kilo için Nitrofull Mass ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NStalker

Üye
Kolay gelsin Arkadaşlar 1.85 boy 69 kilom var kilo alabilmek için bir spor salonuna yazıldım düzenli spor yapıyorum ve beslenmeme çok dikkat ediyorum spor salonundaki hocam kilo almamı kolaylaştırsın diye Nitrofull Mass diye bir protein tozu tavsiye etti hemen gidip 5 kilo aldım ilacı kullanmada bir kaç sorun yaşıyorum tam olarak ilacı nasıl kullanacağımı deneyimli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim (300 mg sütün için ölçeğindeki kaşıktan 5 kaşık atıyorum)

İlk olarak kullanacağın bir ilaç değil weight gainer yani kilo aldırıcı olan bir supplementdir. Yani o ürün protein tozu da değil. Tam yağlı 400 ml civarı süt ile kullan ama sana tavsiyem sütü tozun emebileceği kadar koy koysa içimi çok zor olur.

emeğine sağlık bir şey daha sormak istiyorum 400ml sütn içine tam olarak ne kadar toz koymam gerekiyor bir de gereğinden fazla tatlı içimi gerçekten zor bir toz :(

nitrofull'un ürünleri hakkında şu ana kadar pek iyi yorum duymadım,ben de kullanmadım.inşallah sen iyi bi verim alabilirsin.

Bende bugun aldım.Spor salonundan 140 tl ye aldım internette 89 tl ye gördüm.Yarın gidip söyliycem durumu.Sen ne kadara aldın ?

Aynı ürün için birden fazla başlık olduğundan dolayı en eski ve en doyurucu yorumları olan başlığı açık bırakılıp diğerlerini kilitlenmiştir. Yorum yapmak isteyenler bu başlıktan devam edebilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı