kilo kaybı ile göğüslerin küçülmesi

merhaba 5 aydır aktif fitness ve pilates yapıyorum. 57 kilo ölçülerim 91 67 86 ile başladım. 4.5 ayın sonunda yağ oranım 18 den 14 e düştü ölçülerim de 86 60 90 oldu. 54 kiloya ve yağ oranımı da düşürdüğümden zannediyorum ki göğüslerimde santim kaybı yaşadım. sizce ideale ulaşmak için ne yapmalıyım ?

İdeal derken?
Kişiden kişiye değişebilir ama bana göre ölçülerin ideal.
Hatta boyunla uyumlu ise muhteşem diyebilirim.
Görmeden Allah nazaran saklasın diyorum.

merhaba 5 aydır aktif fitness ve pilates yapıyorum. 57 kilo ölçülerim 91 67 86 ile başladım. 4.5 ayın sonunda yağ oranım 18 den 14 e düştü ölçülerim de 86 60 90 oldu. 54 kiloya ve yağ oranımı da düşürdüğümden zannediyorum ki göğüslerimde santim kaybı yaşadım. sizce ideale ulaşmak için ne yapmalıyım ?
gögüslerde cm kaybı olmamıştır 5 ayın sonucu azda olsa sıkılaşma olmuştur bu yüzden gözüne küçük gelmiş olabilir.büyütmek gibi bir derdin varsa dumbell ile yapılan gögüs hareketlerini araştırman sana faydalı olur

kilo verince resmen tahta erkek göğüslerine dönen bir tanıdığım olmuştu, silikon taktırmak zorunda kaldı. bünye ile ilgili, vücut olarak istediğin kiloya inince bakarsın duruma göre ya kilo alırsın yada diğer çözümlere yönelirsin

Xcalaederim post: 812078 dedi:
gögüslerde cm kaybı olmamıştır 5 ayın sonucu azda olsa sıkılaşma olmuştur bu yüzden gözüne küçük gelmiş olabilir.büyütmek gibi bir derdin varsa dumbell ile yapılan gögüs hareketlerini araştırman sana faydalı olur
Cok tesekkur ederim bu konuyu suan arastirmaya başlıyorum
[DOUBLEPOST=1396293603][/DOUBLEPOST]
İdeal derken?
Kişiden kişiye değişebilir ama bana göre ölçülerin ideal.
Hatta boyunla uyumlu ise muhteşem diyebilirim.
Görmeden Allah nazaran saklasın diyorum.
Idealden kastim aslında 90di. Ovguler icin Teşekkürler:)

Sporla herhangi bir şekilde meme dokusunu büyütemezsin. Hormonal kürler ile göğüs büyümesi sağlanabilecek olsa da bunu kesinlikle yapmamalısın. Belini incelttikçe, göğüs ve kalçan belirginleşir. Önemli olan orantıdır.

Back
Yukarı