Arkadaşlar benim kilo problemim var ciddi derecede bu durumdan baya rahatsızdım nette gezerken baya bir süre önce burayı buldum benim gibi olanların yazılarını okudum genelde body salonları önerilmiş herkze teşekkürler güzel paylaşımları için neyse dün yazıldım bir salona bugün ilk defa gittim şuan kollarım baya ağrıyor
boyum 178 179 civarı kilom ise 52 imiş 15 kilo eksiğim var ilk olarak bir 5 kilo alsam bile benim için iyidir merak ettiklerim 1 ayda bu ağrıyı atarmıyım üstümden ortalama kaç kilo alınıyor 1 ayda kaç ayda kendime gelebilirim vücumdumda değişiklikler göze çarpar sizleri 15 günde 1 ayda bilgilendireceğim he bunları body salonundaki hocalarına sorsana diyebilirsiniz belki ama sizinde bilgilerinizden faydalanmak istiyorum ayrıca salonda bir dolu rocky gibi adamı görünce biraz şaşırdım ben nereye düştüm diye:9 ama hocalar gayet iyi niyetli kimseninde küçümser gözle bakmadığını görmek güzel
Hemen bir şey beklemiyorum sabırlıyım bu konuda yeterki sonuç olsun bu bir ayda ufaktan değişme olursa süper motive olurum.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın sayın yöneticiler taşıyibilirsiniz.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın sayın yöneticiler taşıyibilirsiniz.