dakini
Üye
herkese selamlar.ben 27 yaşında 1.62 boyunda 61.5 kilodayım.sorunum şu ki çalıştığım iş vardiyalı olduğu için maleesef spor salonuna filan gitme imkanım yok.2 gündüz,2 gece.2 izin şeklinde 12 saat mesailerle çalışıyorum ben.uyku düzenim ve yemek düzenim bu yüzden sürekli değişkenlk gösteriyo.yani çalışma şartlarım biraz zor.
tv kanalında çalışıyorum.malum birde sürekli radyasyona maruz kalıyoruz.herneyse benim evimde eliptik bisikletim var.haftada 3 gün 1 yada 1.5 saat aralıklarında yapmaya çalışıyorum.ayrıca pilates cd lerimde var.ve gerçekten pilates yapmaktan daha çok zevk alıyorum.bu günlerde birde dambul alıcam ve ayrıca dışarıda yürüyüşte yapabilirim.
şimdi; arkadaşlar imkanlarım bunlar.çok rica etsem bisiklet,yürüyüş,pilates ve ağırlık çalışması olarak bana nasıl bir program önerirsiniz?vücudumun her bölgesinin sıkılaşmasına ihtiyacım var.ayrıca 7-8 kilo da vermek istiyorum.ayrıca karnımı şekillendirmeyi çookkk istiyorum.ancak mekik çekemiyorum.10 tane bile çekemiyorum.inanın çok canım yanıyo.karın kaslarımı nasıl çalıştırabilirim?bu kadar yanması ve acıması neden kaynaklanır anlamıyorum,mekik benim için çok büyük bi eziyet..lütfen cevap yazın.yardımlarınıza ihtiyacım var.çalışma şeklime göre de beslenme olarak ne gibi önerileriniz olabilir?
şimdiden çook teşekkür ederim.........hyper_hyper_

şimdi; arkadaşlar imkanlarım bunlar.çok rica etsem bisiklet,yürüyüş,pilates ve ağırlık çalışması olarak bana nasıl bir program önerirsiniz?vücudumun her bölgesinin sıkılaşmasına ihtiyacım var.ayrıca 7-8 kilo da vermek istiyorum.ayrıca karnımı şekillendirmeyi çookkk istiyorum.ancak mekik çekemiyorum.10 tane bile çekemiyorum.inanın çok canım yanıyo.karın kaslarımı nasıl çalıştırabilirim?bu kadar yanması ve acıması neden kaynaklanır anlamıyorum,mekik benim için çok büyük bi eziyet..lütfen cevap yazın.yardımlarınıza ihtiyacım var.çalışma şeklime göre de beslenme olarak ne gibi önerileriniz olabilir?
şimdiden çook teşekkür ederim.........hyper_hyper_