kilo verdik amaaa ..

moqqlass

Üye
merhaba arkadaşlar 83 kilodan 73 e yaklasık 3 ayda indim. ara ara diet yaptım .spora ara vermek zorunda kalmıştım ..şuan 73 kiloya indim fakat üst karnım dümdüz ve sert ama alt kısımda ve yanlarda yağ tabakası kaldı acaba bunun tek çözümü diete devam etmem ve
şiddetli kardiyo mu ?...
resimlere bakarak sizce artık hacim için mi çalışmalıyım yoksa yağ yakımına devam mı etmeliyim ? bu bel bölgesi çalışma istegi bırakmıyor insanda .. herkese başarılar ..

45716913608018971224.jpg

xxxxxxx o halde kardio ve ağırlık antremanını birlikte götüreceksin.....haftada 2 gün sağlam ağırlık çalış......ağırlık ant önce koşu bandı yada bisiklette 15-20 dk ısın......d,inlenmene önem ver protein ağırlıklı beslen

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:27 ----------

ve haftada en az 3 gün 45-60 dk arası kardio yap.......bir vücudun kiloya alışması 4-6 ay arası sürer....sen sabırla ve düzgün bir programla çalış karşılığını muhakkak alırsın :D başarılar kolay gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla kilon yok.Hacim çalışırken yanında şeker vb gereksiz şeyleri azaltırsan zaten o fazlalıklar da gider.Off günlerinde de cardio yaptın mı tadından da yenmez :)

usta bende 3. ayımı bıtırdım vıcut olarak aynıyız gobek ve basen eritmek baya zor bi olay ustdekı arkdasında yazdıgı gıbı vıcut zamanla kendını topluyor sen yag yakmaya devam et...

Back
Yukarı