Kilo verirken kas yapmak ile ilgili diyet soruları

Yağ yaparken kas yapmak 100gr karbonhidrat 50 gr yağ 200 gr protein ve günlük 1000 kalori açıkla

• Mümkün

Votes: 2 40,0%
  • Mümkün değil,maalesef

Votes: 3 60,0%

• Total voters
    5
Merhaba.Sayın bodyforumTR kullanıcıları. son zamanlarda araştırmalarıma göre insan kilo vermek ( yağ yakmak için ) kalori açığı bırakmak, kas yapmak için ise kalori arttırımı yaptırması gerketiğidir. şimdi benim asıl sorum şu

---------Eğer ki düşük karbonhidrat diyeti (max 100 gr ) yapıp proteini 160 200 gr arasına getirip yağı da max 50 gr yapar ve Full body çalışma yapar isek kalori açığı bırakmamıza rağmen kas arttırabilirmiyiz ?

bu arada internette günlük 2.700 kalori almam gerketiği yazıyordu (hesaplama ile) ama ben genelde 1500 1700 alıyorum . S health üzerinden yaptığım hesaplamada genelde proteinli yiyecekleri fazla ve karbonhidratı az tuttuğum için 3 ana 3 ara öğün dolu olmasına rağmen 1700-1800 kaloriyi geçmiyorr sizce 1800 cal yetermi yetmez ise herhangi bir diyet programı önerirmisiziniz

ingilizce bir sitede( tnation) yağ yakarken kas yapmak için çalışma prensibi olarak 8*8 yapılması gerektiğini yazmış. Ve setler arası dinlenme 30 saniye filan. Bence ölüm gibi bir program; fazla iş.

1000-1200 kalori açığı ile kas kütlesini artırmak mı? O kalori açığı ile kas kütlesinde kayıp yaşamazsan(çok düşük ihtimal) mutlu olman gerekir.

Back
Yukarı