plnt
Üye
iyi akşamlar forumu inceledim ancak kendi değerlerimi belirterek sizden görüş almak istiyorum.1 aydır kilo vermem durdu. üniversitede yağ ölçüm yaptırdım
boy:165
kilo:58.5
yağ: %20.0 yağ kg:11.7 sıvı kg:34.3 yağ dışı kg: 46.8 kas kg:44.4 kemik ağırlığı:2.4
metabolizma yaşı: 17 bazal met.hızı: 1420kcal
segmantal yağ dağılımı
sağ bacak: 3.1 sol bacak: 3 sağ ve sol kol aynı : 0.6 gövde: 4.5
aslında kilomdan memnunun bu değerler de normal duruyor ama vücudum yağlı görünüyor zaten 10 kilo verdim diyet ve cardiyo ile uzun bir zaman diliminde.
şimdi ölçülerimi yazarsam beni daha iyi anlarsınız
bel :70 omuz :100 basen-kalça(en kalın bölge): 95 göbek:77 asıl probleme gelelim üst bacak:61 alt bacak:39 en kalın yerlerinden ölçüm yaptım evde.
alt bacağım o kadar yumuşak ki kardeşim sallıyo oyun oynuyo o derece yani( acaba sarkma mı diyorum)
ben 2 günde bir spor yapıyorum kardiyo hiit seklinde.insanity e başladım ama her gün değil dediğim gibi 2 günde 1.ama ağırlık da çalışıyorum bazen boş günlerde.düzenli değil.2 şer tane 2 kg ve 5 kg dumbell almıştım.yeterli mi?
beslenmemde şöyle
sabah: mis light peynir, yeşillik,1 yumurta,2 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal
kahvaltıdan sonra sade türk kahvesi
kahvaltıdan 2 saat sonra spor
spordan sonra tavuk+salata+bulgur pilavı veya yoğurt+yulaf ezmesi+meyve
akşam sebze+yoğurt+esmer pirinç pilavı veya kepekli makarna
arada ceviz yiyorum gündüz akşam meyve yiyorum yemekten sonra ama az.
yağ oranımı daha çok nasıl düşürebilirim kilo vermeye devam etmek istiyorum.kas yapmak gibi br isteğim yok sadece fit ve sıkı olmak istiyorum
bir de şunu belirteyim 12 gibi uyanan 3-4 gibi uyuyan bi insanım (ikinci öğretim alışkanlığı) ve akşam yemeyi 9 da bırakıyorum o saatten sonra yeşil çay veya kahve içiyorum sadece
şimdiden önerileriniz için teşekkürler
boy:165
kilo:58.5
yağ: %20.0 yağ kg:11.7 sıvı kg:34.3 yağ dışı kg: 46.8 kas kg:44.4 kemik ağırlığı:2.4
metabolizma yaşı: 17 bazal met.hızı: 1420kcal
segmantal yağ dağılımı
sağ bacak: 3.1 sol bacak: 3 sağ ve sol kol aynı : 0.6 gövde: 4.5
aslında kilomdan memnunun bu değerler de normal duruyor ama vücudum yağlı görünüyor zaten 10 kilo verdim diyet ve cardiyo ile uzun bir zaman diliminde.
şimdi ölçülerimi yazarsam beni daha iyi anlarsınız
bel :70 omuz :100 basen-kalça(en kalın bölge): 95 göbek:77 asıl probleme gelelim üst bacak:61 alt bacak:39 en kalın yerlerinden ölçüm yaptım evde.
alt bacağım o kadar yumuşak ki kardeşim sallıyo oyun oynuyo o derece yani( acaba sarkma mı diyorum)
ben 2 günde bir spor yapıyorum kardiyo hiit seklinde.insanity e başladım ama her gün değil dediğim gibi 2 günde 1.ama ağırlık da çalışıyorum bazen boş günlerde.düzenli değil.2 şer tane 2 kg ve 5 kg dumbell almıştım.yeterli mi?
beslenmemde şöyle
sabah: mis light peynir, yeşillik,1 yumurta,2 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal
kahvaltıdan sonra sade türk kahvesi
kahvaltıdan 2 saat sonra spor
spordan sonra tavuk+salata+bulgur pilavı veya yoğurt+yulaf ezmesi+meyve
akşam sebze+yoğurt+esmer pirinç pilavı veya kepekli makarna
arada ceviz yiyorum gündüz akşam meyve yiyorum yemekten sonra ama az.
yağ oranımı daha çok nasıl düşürebilirim kilo vermeye devam etmek istiyorum.kas yapmak gibi br isteğim yok sadece fit ve sıkı olmak istiyorum
bir de şunu belirteyim 12 gibi uyanan 3-4 gibi uyuyan bi insanım (ikinci öğretim alışkanlığı) ve akşam yemeyi 9 da bırakıyorum o saatten sonra yeşil çay veya kahve içiyorum sadece
şimdiden önerileriniz için teşekkürler