Kilo vermezsen ölürsün dedi doktor, ne yapmam lazım?

Merhaba abilerim. Ben 21 yaşındayım, aranıza yeni katıldım. 1.94 boyunda, 133 kiloyum. Kalbimde ritim bozukluğu (nabız:140) ve kalbimde ileri derece yağlanma- karaciger de yaglanma çıktı. Doktor: Bu şekilde devam edersen 2 seneye ölür gidersin dedi. Spor yap, zayıfla dedi. Defalarca diyet yapıcam, zayıflayacagim dedim ama hep bozdum. Dun aksam hastaneden geldim artik kilo vericem, az yicem dedim. Oturdum ailemle kahvaltıya 1.5 ekmek yedim. Boy uzun diye kilo kendini belli etmiyor oyle aşırı ama vucut baya ağır. Ne önerirsiniz, ne yapmam lazım. Sosyal fobi olmaya başladı, sosyal medyada fotograf bile paylasamiyorum, magazada tshirt-gomlek beğeniyorum ama ustumde berbat duruyor. Bana yardimci olur musunuz?

Eklentiler

• 20bdf53d-0ca9-45a7-b6fe-d69c329cc24a-m.jpg
    20bdf53d-0ca9-45a7-b6fe-d69c329cc24a-m.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 607
Olay basit, diyet yapacaksın, spor yapacaksın, zayıflayacaksın.

Bozmayacaksın, 2 hafta yapıp bırakmayacaksın, sonuna kadar yapmalısın.

Olay basit, diyet yapacaksın, spor yapacaksın, zayıflayacaksın.

Bozmayacaksın, 2 hafta yapıp bırakmayacaksın, sonuna kadar yapmalısın.

Boyun uzun, 100 kilo olsan ve o kiloyu korusan iyi olur dedi doktor. 30 kg filan kac ay sürer hocam. Yani kaç ayda 30 kilo verilir, verilmeli?

Boyun uzun, 100 kilo olsan ve o kiloyu korusan iyi olur dedi doktor. 30 kg filan kac ay sürer hocam. Yani kaç ayda 30 kilo verilir, verilmeli?

Çok hızlı kilo da verebilirsin ancak sağlıklı olmaz, yani günde 500 kalori açık oluşturarak Ayda 2 kilo vermek idealdir, hatta sen yağlı olduğun için ilk etapta 3 kilo da verebilirsin.

112 hatta 113 kilodan 97 kiloya düştüm 2 2.5 ayda akıllı telefonun var ise yediklerini kontrol edebileceğin bir uygulama yükle bende iphone var fit365 adında bedava bir uygulama var onu yükledim. Genelde çok işine yarar. Kilonu girip hedef kilonu yazdığında günlük kalori miktarını kaç öğün yendiğini soruyor ona göre öğün başına kalori miktarını çıkarıyor. Birden çok kilo vermek istersen onda sorun çıkıyor haftada en fazla 1 kilo verecek şekilde kalori miktarı oluşturuyor. Günlük içmen gereken su miktarını belirtiyor bence çok işine yarayacak android için uygulaması yok sanırım ama böyle çok uygulama olduğundan benzerde bulabilirsin

Antreman olarak benim yaptığım fullbody fitnesstı ancak şu an 5x5 yapıyorum. 15 kilo verdiğim için yağ oranım azaldı ve fullbody ya da 5x5 hangisi iyi olur bilmiyorum. Araştırmalarıma ve forumdan aldığım yanıtlara göre 5x5 daha etkili. Ama kesin olan birşey var vücuttaki kas oranı arttıkça yağ yakımı hızlanıyor bundan dolayı büyük kas gruplarını çalıştırman gerek. Bacak sırt göğüs. Omuz küçük kas grubu ama omuzu şekil açısından iyi dursun diye de yapmamız gerekiyor diye sanırım büyük kas grubunda olmazsa olmazsan sayıyorlar. İlk başlarda kol hareketleri yapmana pek gerek yok Zaman sorunun varsa. Fullbody yapacaksan 4x12 yap ancak göğüs çalışacaksın mesela o kas grubunun başında 2x20 yada 30 kere çok düşük ağırlık ile ısınma yap. 5x5 yapacaksan zaten adı üstünde 5x5 yapacaksın ancak sakatlanma olabiliyor zorlamadan ya da kendini bilerek yapmalısın.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Merhaba abilerim. Ben 21 yaşındayım, aranıza yeni katıldım. 1.94 boyunda, 133 kiloyum. Kalbimde ritim bozukluğu (nabız:140) ve kalbimde ileri derece yağlanma- karaciger de yaglanma çıktı. Doktor: Bu şekilde devam edersen 2 seneye ölür gidersin dedi. Spor yap, zayıfla dedi. Defalarca diyet yapıcam, zayıflayacagim dedim ama hep bozdum. Dun aksam hastaneden geldim artik kilo vericem, az yicem dedim. Oturdum ailemle kahvaltıya 1.5 ekmek yedim. Boy uzun diye kilo kendini belli etmiyor oyle aşırı ama vucut baya ağır. Ne önerirsiniz, ne yapmam lazım. Sosyal fobi olmaya başladı, sosyal medyada fotograf bile paylasamiyorum, magazada tshirt-gomlek beğeniyorum ama ustumde berbat duruyor. Bana yardimci olur musunuz?
Geçmiş olsun. Ben uzman değilim ama şunu söyleyeyim kilo zararlı karbonhidrat alımının sonucudur. Bu zararlı karbonhidratlar bağımlılık yaparak insanı yemek yeme sarmalina sokar. Tıpkı sigara gibidir durum. Sigara ictigin icin sigara içersin. Zararlı karbonhidrat tukettigin için sürekli canın yemek ister. Yani vücudu zararlı karbonhidratlardan temizlemen gerekiyor. Ikinci olayda spordur. Spor yapmadan zayıflama cok ama cok zordur. Aç kalır kalırsa birkackilo ancak verirsin moralin bozulur sonra tekrar başa dönersin yani spor olmadan bence zayiflamak imkansız.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı