Kiloda azalma ölçüde düşüş sebebi nedir

Merhaba arkadaşlar
18 yaşındayım fitness'la yaklaşık 5 ay önce tanıştım o günden bu yana sıkı bir çalışmayla devam ettiriyorum
1 ay önceki ölçülerim :

Kol 34 göğüs 97 omuz 111 kilo 60
Şuanki kol ölçülerim
Kol 32.5 göğüs 95 omuz 109 kilo 58
Artık beslenmeden midir nedir anlamıyorum full karbonhidratlı beslenmeme rağmen gelişim azalmış durumda sıcaktan mıdır nedir çözemedim
bu arada ekmekle şekerle yağla felan aram hiç yok son 1 ay da kestim onları bu kadar ölçü düşmesinin sebebi uyku problemimde olabilir sabah uyuyorum resmen

bu konuda bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum ne yapmam gerekli?

Sigara alkol asitli içecek kullaniyormusun sade soda bile içmemen lazım bol bol su tüket. Ben fabrikada çalışıyorum gece vardiyasında olduğum zaman spora gidebilmek için 4 saat uyuyorum ben kilo alıyorum seninde Alman lazım. Creatin kullanmiyorsan 2-3 hafta creatin kullan

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigara alkol asitli içecek kullaniyormusun sade soda bile içmemen lazım bol bol su tüket. Ben fabrikada çalışıyorum gece vardiyasında olduğum zaman spora gidebilmek için 4 saat uyuyorum ben kilo alıyorum seninde Alman lazım. Creatin kullanmiyorsan 2-3 hafta creatin kullan

hocam creatin kullanıyorum

bol bol suda içiyorum bu ara öğünlerimi yükselltim bu arada sigara alkol vs kullanmıyorum asitli içecekle az biraz aram var o kadar

2 kilo daha düşüş olursa kan değerlerini ölçtür dahiliye doktoruna git.

Eğer büyük tuvalette cıvıklık varsa devamlı vücudun aşırı su atıyor olabilir b12 emilimi de düşüyordur ekstradan enerjisizlik hissi varsa. Creatini kes 1 hafta benexol b12 kullan
Bir haftadan sonra sadece haftada 1 defa kullan.

Hocam ölçü konusu biraz şey olabilir aslında 34cm iken pumpluydu olctugumde ama dier ölçümler 33 felan geliyordu 33.5 geldiği oluyordu şuanda suplement olarak

Nitro protein tozu creatin ve aminomax 8k kullanıyorum ekde bir adet foto var incelerseniz 5 ayda bu kadar yapabildim bugün glutamin kullanmaya başlamayı düşünüyorum faydasını şu aşamada görebilir miyim hocam yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20170725_234826.jpg
    IMG_20170725_234826.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 371
ölçülere çok da fazla takılma. en önemli ölçü aynadır. ölçüyorsan bile hep aynı zamanda ve durumda ölçü yap. hem karbonhidratı hem de proteini artır. gerisi kendiliğinden gelir zaten.

Back
Yukarı