kilolu bir insan kas yapabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam dostlar size sormak istediğim önemli bir soru var yaklaşık 3 yıldır çıktığım kız son zamanlarda fazlasıyla kaslı erkek fotoğraflarına felan bakar oldu sinirim bozulmaya başladı ya 3 senelik ilişki durduk yere bitecek yada benimde birşeyler yapmam gerekiyor fakat hiç bir bilgim yok yani protein dahi nedir ne işe yarar gram bilmiyorum

16 Yaşında 102 kiloyum ve 1.90 boyum var normalde benim kilomda olan insanda baya bir böbek olur fakat ben boydan kurtarıyorum Ankarada oturuyorum önerdiğiniz bir yer var mı acaba yada neler yapmam gerekiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Forumda yeni başlayanlar bölümü ve sık sorulan sorular konusuna en başından itibaren göz gezdir. Epey vaktini alır ama epeyde bilgilenirsin. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/forums/yeni-başlayanlar-bölümü.53/

Arama Kelimeleri : Yeni Başlayanlar

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı