şu şekilde[DOUBLEPOST=1519220757][/DOUBLEPOST]fotoğraf[DOUBLEPOST=1519220791][/DOUBLEPOST]Full body antrenmanlarını araştırmanı ve alman gereken kaloriyi hesapladıktan sonra onun 200-300 kalori kadar üzerinde protein ağırlıklı beslenerek çalışmalarına devam etmen mantıklı olur diye düşünüyorum ama tam yorum için resim görmemiz ve hayat düzenin(uyku beslenme antrenman) nasıl bilmemiz lazım.
attım hocam bakabilirmisinKilo vermekten ziyade hacim kazanmaya yönelik çalışman gerekiyor gibi hacimli geniş bir insan için boy kilo ideal gibi ama anatomiyi bir görmek lazım tabi.
Antreman günlerin(1gün gidip 1 gün dinlenme) ve vücut yapın seni bu tavsiyeye götürüyor.Şahsen profesyonel düşünmesem de vücudumda bir değişiklik istediğimde 200 300 kalori artırıp kuvvet kazanmaya daha ağır girmeye çalışırım.Full body antrenmanlarını araştırmanı ve alman gereken kaloriyi hesapladıktan sonra onun 200-300 kalori kadar üzerinde protein ağırlıklı beslenerek çalışmalarına devam etmen mantıklı olur diye düşünüyorum
Aşırı bir fazlalık yok halledilir ama benim düşüncem ufak tefek yağ yakımına destek bir şeyler kullanabilirsin mesela c vitamini gibi karnitin sentezinin arttırır
Şu yazıdaki bigilerdende yararlanabilirsin https://www.bodyforumtr.com/threads/metabolizmayı-hızlandıran-besinler.140140/#post-1166683