Blitz
Özel Üye
Karasan dedi:Vallahi bugün, sırt idmaninda göğsü nasıl öne çıkartıp, sırtı kastığını düşündüm Pump Forever, hareketin çok ağır kilo ile bile düzgün yapılabildiğini gördüm.
Hatta adaleyi maksimum kasmak için , zıt kasları açmanın,kasmanın önemini sende gördüm.
Birbirimizden öğreneceğimiz çok çok şeyler var.
Blitz'e bakıyoruz, supplement kullanımı ve programlı beslenmenin önemini formundan ve kısa zamanda aldığı sonuçlardan görüyoruz.
Sana bakıyoruz, harekete tüm çevre kasları katmanın, sırtı kasarken göğsü açmanın, göğsü kasarken kanatları yaymanın önemini görüyoruz.
Benimde ortaya koyduğum bilgiler sizlerden öğrendiğim pratik incelikleriyle birleştiğinde ortaya mücevher misali, işlendikçe değer kazanan fikirler çıkıyor.
Birbirimizden öğreneceğimiz, birlikte ortaya çıkaracağımız çok şeyler var gerçekten, bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.
Bu kimi zaman çok ucuz bir protein tozu temini olabilir, kimi zaman güvenilir ilaç alımı olabilir, eskiden pek az insanın elinde olan bilgi şimdi çok daha geniş sayıda insana ulaşıyor, daha da iyi olacak, biz geliştikçe bu platform daha fazla ilgi çekecek, pastadan herkes payını alacak.
Bodye başladığımdan beri geçen dönemi ikiye ayırabiliriz. BodyForumdan öncesi ve sonrası şeklinde. Buradan öğrendiklerim gerçekten de bana ve çevremdekilere büyük katkı sağladı.