King Kamali Yeni Resimler

Karasan dedi:
Vallahi bugün, sırt idmaninda göğsü nasıl öne çıkartıp, sırtı kastığını düşündüm Pump Forever, hareketin çok ağır kilo ile bile düzgün yapılabildiğini gördüm.
Hatta adaleyi maksimum kasmak için , zıt kasları açmanın,kasmanın önemini sende gördüm.
Birbirimizden öğreneceğimiz çok çok şeyler var.
Blitz'e bakıyoruz, supplement kullanımı ve programlı beslenmenin önemini formundan ve kısa zamanda aldığı sonuçlardan görüyoruz.
Sana bakıyoruz, harekete tüm çevre kasları katmanın, sırtı kasarken göğsü açmanın, göğsü kasarken kanatları yaymanın önemini görüyoruz.
Benimde ortaya koyduğum bilgiler sizlerden öğrendiğim pratik incelikleriyle birleştiğinde ortaya mücevher misali, işlendikçe değer kazanan fikirler çıkıyor.
Birbirimizden öğreneceğimiz, birlikte ortaya çıkaracağımız çok şeyler var gerçekten, bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.
Bu kimi zaman çok ucuz bir protein tozu temini olabilir, kimi zaman güvenilir ilaç alımı olabilir, eskiden pek az insanın elinde olan bilgi şimdi çok daha geniş sayıda insana ulaşıyor, daha da iyi olacak, biz geliştikçe bu platform daha fazla ilgi çekecek, pastadan herkes payını alacak.

Bodye başladığımdan beri geçen dönemi ikiye ayırabiliriz. BodyForumdan öncesi ve sonrası şeklinde. Buradan öğrendiklerim gerçekten de bana ve çevremdekilere büyük katkı sağladı.

Blitz dedi:
Karasan dedi:
Vallahi bugün, sırt idmaninda göğsü nasıl öne çıkartıp, sırtı kastığını düşündüm Pump Forever, hareketin çok ağır kilo ile bile düzgün yapılabildiğini gördüm.
Hatta adaleyi maksimum kasmak için , zıt kasları açmanın,kasmanın önemini sende gördüm.
Birbirimizden öğreneceğimiz çok çok şeyler var.
Blitz'e bakıyoruz, supplement kullanımı ve programlı beslenmenin önemini formundan ve kısa zamanda aldığı sonuçlardan görüyoruz.
Sana bakıyoruz, harekete tüm çevre kasları katmanın, sırtı kasarken göğsü açmanın, göğsü kasarken kanatları yaymanın önemini görüyoruz.
Benimde ortaya koyduğum bilgiler sizlerden öğrendiğim pratik incelikleriyle birleştiğinde ortaya mücevher misali, işlendikçe değer kazanan fikirler çıkıyor.
Birbirimizden öğreneceğimiz, birlikte ortaya çıkaracağımız çok şeyler var gerçekten, bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.
Bu kimi zaman çok ucuz bir protein tozu temini olabilir, kimi zaman güvenilir ilaç alımı olabilir, eskiden pek az insanın elinde olan bilgi şimdi çok daha geniş sayıda insana ulaşıyor, daha da iyi olacak, biz geliştikçe bu platform daha fazla ilgi çekecek, pastadan herkes payını alacak.

Bodye başladığımdan beri geçen dönemi ikiye ayırabiliriz. BodyForumdan öncesi ve sonrası şeklinde. Buradan öğrendiklerim gerçekten de bana ve çevremdekilere büyük katkı sağladı.

Inanılmaz bir platform.. kazanılan bilgilerin ve saglanan motivasyonun baska bir olgu ile saglanması mümkün degil.. antreman yapmayacam dedigim gunlerde bile forumu okuyup salona gittigimi bilirim..
Forumdan once cevremde benzerim kimse olmadıgı icin kendimi " freak " olarak adlandırıyordum, ama cevrede her acıdan bencen cok daha "freak" ler warmıs :P

YAŞASIN BODYFORUMTR SEN BİZİMSİN

SEVGİLİ BLİTZ, SEVGİLİ KARASAN VE SEVGİLİ PUMP FOREVER dostlarımın formiçin su son mesajlarını okuduktan sonra bende duygularımı belirtmek istiyorum.bu form hepimize cok sey kattı sadece body degil.her konuda herseyi paylasıyoruz.burası cok güzel bi ortam.bu formu var eden sevgili DESPOYA burdan tesekkürlerimi sunuyorum.

bu form adına 3 tane hedefim var.bunu yanında 1 tanede ömür boyu sürecek bi görevim var.ama bu 3 taneyi su anda sadece SEVGİLİ DESPOYLA paylasdım ve paylasacagım.onun izni olmadan yazamam.

ama benim bi şikayetim insanlar birbirine cok cabuk sinirleniyor,kırıyorlar.ve formdan atılmak yada atılmamak umurunda olmuyor.yeni bi isim nası olsa alırım diyorlar.burda yöneticiler üyeyi kaybetmemek için, üyede formdan atılmamak için bişiler ortaya koymalıdırlar.

karasan dostumun dedigi gibi birbirimizden ögrenecegimiz , birbirimize verecegimiz cok seyler var

bu form bizlerin sadece SEVGİLİ DESPONUN degil.onu tanıtmak daha güzele tasımak için her zaman mücadele etmeliyiz ;)

burda yöneticiler üyeyi kaybetmemek için, üyede formdan atılmamak için bişiler ortaya koymalıdırlar.

firat bunu sen söyleme bari senin atilman icin en az yüz neden sayabilirim bunlari sende cok iyi biliyorsun.attgin mailleri kontrol et ayrica konuyu da uzatmayalim....

King kamalinin yeni resimleri başlığını okuyunca heyecanla hemen tıkladım. Yanlız hayal kırıklığına uğradığımı itiraf ediyorum..

Böyle bir manzara beklemiyordum..

bodyline dedi:
King kamalinin yeni resimleri başlığını okuyunca heyecanla hemen tıkladım. Yanlız hayal kırıklığına uğradığımı itiraf ediyorum..

Böyle bir manzara beklemiyordum..

niyeki bodyline 1 sayfada yorumlarda var.internet siteside var.fotolarda var.

evet biraz konu dagildı.olur ya o kadarda.bi dostluk pekişmesi oldu biraz bu sayfada.sadece o kadar ;)

Back
Yukarı