Kitap yazmak istiyorum bazı sorularım var yardım ederseniz sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Arkadaşlar kitap yazmak istiyorum ama merak ettigim bişey var kitabı pc üzerinden world olarakmı yazayım yoksa kagıdamı yazaym bide tek baskı yapabilirmiyim matbaada flan sadece 1 adet kapagı flan herşeyi olacak normal bi şekilde ?

Arkadasim var kitap yazmis.O duz a4e yaziyo.Worlde yazarsan kopyasida olur.Hangisinden sıkilmayacakdan dostum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben kagıda yazıcam o ozaman peki tek olarak baskı alma şansım varmı çoklu baskı yapmadan önce sadece 1 kitap olarak bastıra bilirmiyim

Bu işlemi Ozlitçiler yapıyor, matbaa kesinlikle tekli basım yapmaz gramajına göre işlem yaparlar. En iyisi Ozalitçiler :)

Bu arada kitap yazmamın sebebi sadece zaman geçirmek o yüzden tek olarak bastırabilirmiyim diye sordum şu anda aklımdaki kitap sadis bir genç hakkında 3 4 gün sonra boş zamanım olacak ozaman başlamayı düşünüyorum ama çogaltıp satış gibi bi niyetim yok :)

Ozalitçileri genelde mimarlar veya acil proje vb. şeylere ait evrakları yetiştirmeye çalışanlar kullanır, yakınlarınızda kırtasiye varsa sorun en yakınını gösterecektir :)

Ozalitçileri genelde mimarlar veya acil proje vb. şeylere ait evrakları yetiştirmeye çalışanlar kullanır, yakınlarınızda kırtasiye varsa sorun en yakınını gösterecektir :)
Teşşekür ederim dostum kırtasiyeden bol bişey yok matbaa kırtasiye internet kafe her sokakta var bulursam kendim için basarım :)

Back
Yukarı