Klasik kıl sorunu

Size göre kılların azalmasında hangisi etkili ?

• Total voters
    142
Futbolcu olarak Söyliyeyim 2 tür Kılları Seyreltme yöntemi vardır.
Birinci; İlk başta ağdayla alıp hafif çıkanları epilatör cihazı ile almak.
İkincisi; İlkbaşta Tüğ Döktürücü veya jiletle alıp hafif uzayınca yaklasık 4 mm - 7 mm arası ağdayla almak...

Kimsenin Bilmediği Bir yöntemdir Profosyonel Futbolcuların Çoğu yapar bu 2yöntemden birini bende yapıyorum şöyle söyliyim önceden 1 gözenekten yaklaşık 3 kıl çıkarken şimdi 1 hatta bazı gözenekler kapandı çok seyreldi .. Unutmayın Asla tamamen kaybetmez Çok iyi seyreltir ve inceltir.. Gerçekten çok iyi bir görünüm sağlıyor.. Eee erkek dediğin kılsız olmaz ama maymun olmanında luzumu yok ne çok belli olucak ne de bayan ayağı gibi durmıcak felsemem bu bu 2 yöntemden birini uygulayıp memnun kalmayan olursa .. Bırakırım Futbolu o kadar ciddiyim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi yorumlarınız için :)

Futbolcu olarak Söyliyeyim 2 tür Kılları Seyreltme yöntemi vardır.
Birinci; İlk başta ağdayla alıp hafif çıkanları epilatör cihazı ile almak.
İkincisi; İlkbaşta Tüğ Döktürücü veya jiletle alıp hafif uzayınca yaklasık 4 mm - 7 mm arası ağdayla almak...

Kimsenin Bilmediği Bir yöntemdir Profosyonel Futbolcuların Çoğu yapar bu 2yöntemden birini bende yapıyorum şöyle söyliyim önceden 1 gözenekten yaklaşık 3 kıl çıkarken şimdi 1 hatta bazı gözenekler kapandı çok seyreldi .. Unutmayın Asla tamamen kaybetmez Çok iyi seyreltir ve inceltir.. Gerçekten çok iyi bir görünüm sağlıyor.. Eee erkek dediğin kılsız olmaz ama maymun olmanında luzumu yok ne çok belli olucak ne de bayan ayağı gibi durmıcak felsemem bu bu 2 yöntemden birini uygulayıp memnun kalmayan olursa .. Bırakırım Futbolu o kadar ciddiyim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi yorumlarınız için :)

:D 2. yöntem denenebilir gibi :D

ya arkadaşlar bu vücuttaki kılları almadan olmuyormu bu body building işi ? ben almıyorum şahsen , her türlü aldıkça çıkıyor çünkü ?

lazer epilasyon icin median tip merkezi ile gorustum sirt omuz yarim kol(komple) ve gogus(seyrelttirme) 2.5000 lira fiyat verdiler toplam 8seans paket fiyatiymis pahalimi sizce

cihaz hakkinda bisi sormadim epilasyon fiyatlari cihazlar vs hakkinda bilgim yok sadece fiyat almak icin gitmistim epeyce pahali bi rakama soylediler

merhaba ,ben 3 yıl bel üzeri komple lazer yaptırdım, alexandrite, diot ve n diac cihazlarının her üçüne de zaman içerisinde kullandılar. üzerimde kıllardan örülü kazak var görüntüden resimdeki görüntüye geldim. bitene kadar 3000 tlye anlaşmıştım ama artık bıkkınlık geldi. halen kollarda ve göğüste tüy şeklinde çıkıyor.
kıllar çok kalınsa lazerden başke birşey işe yaramıyor. eme en son yeter artık dedim lazeri de bıraktım. çok acıtıyor. lazer beyaz kıllara etki etmiyor. iğneli epilasyonu denemk lazım herhalde.

Bayan olarak bu konuya bi el atmam gerektiğini düşünüyorum :D
Eğer acıya dayanaklı iseniz ağda veya epilasyon aletiyle alın ve aldıktan sonra limon-tuz karışımıyla ovun 2-3 gün boyunca her akşam. Bu işlem kökleri yakar, düzenli yaparsanız 1 ya da en geç 2 yıl içinde sonsuza dek kurtulmuş olursunuz. (çok çok çok canınız yanacak, uyarmadı demeyin :D ) Ve epilasyon sonrasında su değdirmezseniz iyi olur, çünkü kökleri besler.

Ama epilasyon aleti çok batık veya kıl dönmesine sebep olur. Ağda da düzgün yapılmazsa morluklara sebep olur. O yüzden sizin için önerebileceğim en garanti ve acısız yol SAĞLAM bir yerde (ki fiyatlar çok tuzlu olur) lazer epilasyon yaptırmak...

aa çok garip limon felan ilk defa duydum :D ben makineyle göğüs ve karın bölgesindeki kılları alıyorum suyla yıkıyorum tabikide besleme felan olurmu yine bi bilginiz varmı acaba

Ya öncelikle herkeze merhaba bu ağdalar da deriyi uyuşturan bir ağda bandı yokmu acısız olması için çünkü ben öle bir şey duydum gibi ne diyonuz :S?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar remington ıpl 6000 die bi epilasyon cihazı var bu lazer epilasyonun evde kallanmak için yapılmışı ben aldım göğsümde kullandım 3 seans oldu şimdilk biraz seyreldi bakalım gelişmeleri yazarım fiyatı 600 tl bu arada

Back
Yukarı