peki bu programlar belirlenirken idman şeklinin hiç bi önemi yok mu yani ben 1. gün göğüs biceps bacak çalısıyorum ertesi gün off 2.gün omuz sırt -kanat triceps çalışıyorum elimden geldiği kadarda ağır girmeye çalışıyorum ne olmalıki yada ne olmamalıki ben programı 2 yerine 3 e bölmeliyim mesela set sisteminiz mi değişik ondan mı 3 e böldünüz ? hani süper set giriyosunuzdur 3 e bölmek daha mantıklıdır gibi? 2 yerine 3 e bölmenin sebebi nedir ?
sırt-omuz aynı günde olması ağır mı gelir? o yüzdenmi diğer program dedin evrimerd
bence sırtla bacak aynı gün olması problemli olur nedeni ise ikiside büyük kas grubu vücud zorlanır güç toplamakda
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:09 ----------
peki programı böyle yapsak nasıl olur ???
göğüs-biceps
off
sırt-triceps
off
omuz-karın
bacak
Simdi sırt calısırken bicepse , gogusde de tricepse yukleniosun. Sırt-triceps ; gogus-biceps yaparsan haftada 2 kere kucuk kas grubunu calıstırısın. (Bir buyuk, bir kucuk). Hem de dinlendirirsin. Sırt omuzda yapacagın haraketlere göre aslında olabilecek bir durum. Seçim senin tabi. Omuz da buyuk kas grubu değil sonucta. Ama biraz daha nazik, sakatlaması kolay bir grup. Ona tek gun vermen en iyisi.sırt-omuz aynı günde olması ağır mı gelir? o yüzdenmi diğer program dedin evrimerd
Simdi sırt calısırken bicepse , gogusde de tricepse yukleniosun. Sırt-triceps ; gogus-biceps yaparsan haftada 2 kere kucuk kas grubunu calıstırısın. (Bir buyuk, bir kucuk). Hem de dinlendirirsin. Sırt omuzda yapacagın haraketlere göre aslında olabilecek bir durum. Seçim senin tabi. Omuz da buyuk kas grubu değil sonucta. Ama biraz daha nazik, sakatlaması kolay bir grup. Ona tek gun vermen en iyisi.
Sadece bir öneri : araya bacak eklesen fena olmaz.