koşarak diyet yapmadan kilo verebilirmiyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aaxxbb

Üye
arkadaşlar ben günde 3km koşuyorum aynı hızda koşu aletinde 20-30 dk 9.5 te koşuyorum 3 km oluyo işte ortalama.her gün koşuyorum artı bide koştuktan sonra bisiklete 2.seviyede 20-30 dk biniyorum.ama yeme konusuna gelince aç kalmıyorum yiyorum yani dikkat etmiyorum ama hayvan gibi de yemiyorum normal yan.ben böyle kilo verebilrimiyim ya da koşuyu 5-6 km ye çıkarırsam verirmiyim.

Vucuda alinan kalori harcanandan az ise kilo verirsin . Sadece kosarak kilo verilebilir tabi beslenmeye dikkat edilirse. Daha cok kosabilirsen kos bence garanti olsun senin icin :) sonucta beslenmeni bilmiyoruz

huzur nerde ki

günde işte en fazla 2000 kalori alıyorum internetten baktım 2600-3000 kalori almam gerekiyomuş bide spor yapıyorum ayda ne kadar kilo veririm

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı