iyi günler arkadaşlar. evde pc başında obez obez oturup nette gezinirken sitenize rastladım. biraz kurcaladıktan sonra sayenizde bende zayıflamaya karar verdim ve internetten bir koşu bandı sipariş ettim. koşu bandını kurduktan sonra 1 hafta çok iyiydi. carnitine ve diet desteğiyle bi kaç kilo atmayı başardım. ama son zamanlarda koşu bandından gürültü gelmeye başladı. yağlanması gerektiğini anladım ama kullanım klavuzunda nasıl yağlanacağı hakkında hiç bir bilgi yoktu. bende kendi kafama göre parçaları yağladım ama bundan sonra hem gürültü hemde yanık kokusu gelmeye başladı.
bende motorun şu bölümündeki kapağı açtım.

içerisinden alttaki resimdeki yayın ucunda metal çıktı. metal aşırı derecede aşınmıştı ve kokunun sebebi de buydu. aşınmayı engellemek için gres yağı kullandım ama bi çare olmadı.

her yeri yağlamama rağmen motordan hala yanık kokusu ve gürültü geliyor. bende motoru yakarım korkusuyla bi kaç gündür antremana ara verdim ama hazır kilo vermeye başlamışken bırakmak istemiyorum. lütfen konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi? bu problemi nasıl düzeltebilirim.
teşekkürler.
bende motorun şu bölümündeki kapağı açtım.

içerisinden alttaki resimdeki yayın ucunda metal çıktı. metal aşırı derecede aşınmıştı ve kokunun sebebi de buydu. aşınmayı engellemek için gres yağı kullandım ama bi çare olmadı.

her yeri yağlamama rağmen motordan hala yanık kokusu ve gürültü geliyor. bende motoru yakarım korkusuyla bi kaç gündür antremana ara verdim ama hazır kilo vermeye başlamışken bırakmak istemiyorum. lütfen konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi? bu problemi nasıl düzeltebilirim.
teşekkürler.