beerdush dedi:oncelikle merhaba
benim merak ettiğim bişey var forumda aradım ama boyle bi başlık goremedim. Eger daha once bahsedildiyse simdiden kusura bakmayın. Antrenmanlarda mesela 6 tempoda 30 dakika yurumek mi daha iyidir yoksa 8 tempoda 30 dakika koşmak mı? tesekkurler
beerdush dedi:Pump Forever cok saol cardio çalışmalarına yeni başladım sayılır en iyisi ben 6.5 ta 30 dakika yuruyim daha sonra yavaş yavaş eğimi de artırırım. Su anda bulk donemimdeyim haftada 1 gun yeter sanırım daha sonra diyetle beraber gun sayısını da artırırım lezzet olur![]()
altec dedi:düzenli olarak bisiklet çevirerek kondisyon kazamak halı sahada işimize yarar mı?
çok koşmaya başlar mıyız?
Pump Forever dedi:beerdush dedi:Pump Forever cok saol cardio çalışmalarına yeni başladım sayılır en iyisi ben 6.5 ta 30 dakika yuruyim daha sonra yavaş yavaş eğimi de artırırım. Su anda bulk donemimdeyim haftada 1 gun yeter sanırım daha sonra diyetle beraber gun sayısını da artırırım lezzet olur![]()
Kardes,
Bulk donemi olarak adlandırıyorsan, cardio olayını abartmana gerek yok, eger buyuk problemin yoksa yag anlamında; Nisan sonunda cardio ya agırlık werip yaza hazır girersin...
Bu arada burda yazan bi üstadın yorumunu aktarayım sana...
Kas yıkımı yasamamak icin, cardip yu antremandan hemen sonra yapmamaya ve aralarında zaman bırakmaya ozen goster.. Eger mumkunse calısmadıgın gun cardip yap, en saglıklısı her acıdan bu
Saygılar