• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kobolt66, boy 1.73, kg 70, vg de 2. yılımı doldurdum, yorumlarınızı bekliyorum

Ben definasyon yapmadan önce de hemen hemen aynı formdaydım zaten çoğu fotoğrafım diyet öncesi. Bu metabolizmamla alakalı yağlanamıyorum ne yersem yiyim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Peki son sorum tonbalığı ve kuruyemiş tüketiyor musun? Haftada kaç kere ne zaman?[DOUBLEPOST=1400787737][/DOUBLEPOST]Bir de yatmadan önce ne alıyorsun?

Az tekrarlı ağır kilolu setler işini görür 4-5 set arası ana hareketler

Kardes kasin kaldirabildigi agirlikta 12 10 8 6 kucuk kas icin cok arastirdim bu konuyu kas a ne kadar iyi kan pompalarsak gelisim O olcude buyuyormus senin kucuk vs büyük kas lar icin önerin ne kac tekrar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piramit sistemi de ölçüye yönelik bi sistem ama ben az tekrarlı sert idmanları tercih ediyorum

Piramit sistemi de ölçüye yönelik bi sistem ama ben az tekrarlı sert idmanları tercih ediyorum

Idamim ne kdr sürüyor kardiyoyu ayrimi çalışıyor sun kardeş

Idamim ne kdr sürüyor kardiyoyu ayrimi çalışıyor sun kardeş

Off sezonda cardio yapmıyorum hafta da 2 gün mide antrenmanı yapıyorum idman sonu. Definasyon döneminde sabah cardio akşam ağırlık idmanı yapıyorum

Teşekkürler kardeş

vallahi bu sporda ektolar hatta hard ektolar hem şanslı şansız kütle yapması zor oluyor lakin kütle yaptımı yağlanmıyor mezo - endo yum %70 mezo %30 endo gibi bişey cok zor :([DOUBLEPOST=1400983533][/DOUBLEPOST]benim vücudta kütle yapması kısa vade yağ yakması uzun vade

Arkadaslar sagolsun herseyi sormuslarda birtek seyi sormayi unutmuslar yarisma sonuclari ne oldu?dereceye girebildinmi?
Bu arada cesaretin ve emgin icin tebrik ediyorum.

Merhabalar 48 kilodan suanki kilona ulaşmak için kullandıgın suplemet vs ve nasıl kullandıgın nasıl beslendiğini söylermisin bende 55 den 63 e geldim ve bi türlü çıkamıyorum üstüne supplement kullanma kararı aldım ama hala kafam karısık :S

Fit vucut demek biraz az kalır kaslı,define,estetik ve hacimlisin sana fit diyenlere kulak asma fit falan değilsin onun 2 tık üstüsün spor hayatında başarılar..

Tebrik ederim @kobolt66.. Çalışmanın meyvesini güzel bir vücut olarak almışsın.. Eğer detaylı bir şekilde en başından şu ana kadar uygulamış olduğun çalışma, beslenme ve supplement programını ayrı bir başlık olarak paylaşırsan birçok arkadaşa faydası olacaktır.. 48 kilodan bu vücutu yapmak zor iş ve bu durumda(zayıf) olan kişilerin forumda sayısı hayli fazla..

Back
Yukarı