• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kobolt66, boy 1.73, kg 70, vg de 2. yılımı doldurdum, yorumlarınızı bekliyorum

kobolt66

Üye
mamesy6y.jpg
ajavejem.jpg
jusy3atu.jpg
5umymusy.jpg
y9u6y3es.jpg
Başlıkta da belirttiğim üzere 2 yıldır düzenli olarak vg yapıyorum. İlk başladığım da 48 kg dım. Hedefim gençler -1.75 atletik fitness şampiyonası. Bu hedefim de sizlerin değerli yorumlarını almak ve daha iyi bir form yakalamak isterim. Şimdiden teşekkürler *Düzenleme: Supplement olarak idman öncesi gainner idman sonrası whey protein yanında glutamin ve yatarken yine glutamin kullanıyorum. Supplement dışında herhangi bir takviye ürün kullanmıyorum. Kolum soğuk 38 cm. Diğer ölçülerimi tam olarak bilmiyorum. Tekrar teşekkürler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
kardeşim resimlerdende olabilir ama göğüs diğer bölgelerin önünde ve önkolda biraz geride kalmış gibi başarılarının devamını dilerim 2 yıl öncesinden fotoğrafın varsa onuda koyarsan arkadaşlar daha rahat değerlendirir

genel görünümünüz gayet iyi. hedefinizi bilmiyorum ama biraz daha hacim almanız gerekiyor.benim görebildiğim trapez ve üst orta sırt bölgesine biraz hacim ve detay katabilirseniz çok daha estetik bir görünüm elde edersiniz. ama böyle de gayet fit ve estetik durumdasınız.

Gelişim gayet güzel 48 kg (çöp adam gibi) iken bu halin fena değil. Boy biraz uzasa süper olabilir.

Çok yeterli bir görüntü elde etmişsiniz tebrik ederim.Ben özellikle sırt bölgesini ileride buldum.Antrenman düzeninizden kısaca bahseder misiniz ?

Çok yeterli bir görüntü elde etmişsiniz tebrik ederim.Ben özellikle sırt bölgesini ileride buldum.Antrenman düzeninizden kısaca bahseder misiniz ?
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler. Şuan yarışma hazırlığındayım definasyona yönelik bi antrenman programım var ama off sezonda tek adele, ağır kilo 6-8 tekrar şeklinde çalışıyorum.

Gercekten cok estetik bir vucut yalniz gozume carpan tek eksik abs oldu,onu da duzeltecegini tahmin ediyorum 48kgdan boyle bi vucut yapmak hayret edici,basarilar

ypyje9ad.jpg
biraz eski bi fotoğraf ama 4 yıl kadar önce 3 4 aylık bi spor geçmişim vardı. Burda 50 kilo civarındayım tahminen

Aslında ölçülerimi tam olarak bilmiyorum ama kolum soğuk 38 diyet döneminde olduğumdan diğer ölçülerimden emin değilim suan

Hocam omuzların çok iyi gerçekten :) Benim omuzlar cılız, zayıf kürek kemikleri çok belirgin hiç bir türlü ilerletemedim :(

erehyte6.jpg
yarışmaya 10 gün kala mide bacak pozu 67.5 kg. Şuan tartıya iki gün var kg 66 ve yarın son idman

mamesy6y.jpg
ajavejem.jpg
jusy3atu.jpg
5umymusy.jpg
y9u6y3es.jpg
Başlıkta da belirttiğim üzere 2 yıldır düzenli olarak vg yapıyorum. İlk başladığım da 48 kg dım. Hedefim gençler -1.75 atletik fitness şampiyonası. Bu hedefim de sizlerin değerli yorumlarını almak ve daha iyi bir form yakalamak isterim. Şimdiden teşekkürler *Düzenleme: Supplement olarak idman öncesi gainner idman sonrası whey protein yanında glutamin ve yatarken yine glutamin kullanıyorum. Supplement dışında herhangi bir takviye ürün kullanmıyorum. Kolum soğuk 38 cm. Diğer ölçülerimi tam olarak bilmiyorum. Tekrar teşekkürler

yaş kaç bro

21 yaşındayım

peki bana böyle fit bir vücut için verebileceğin püf noktalar nelerdir bende şuanda 75-77 arasındayım 1.75 boy var 38 cm kol ölçüm senin kadar fit değilim bu arada yılın her zamanı bu vücudu koruyabiliyormusun yemene içmene dikkat ederek diyet yapmayarak yoksa bizim gibi kışın bulk yazın definasyonmu

peki bana böyle fit bir vücut için verebileceğin püf noktalar nelerdir bende şuanda 75-77 arasındayım 1.75 boy var 38 cm kol ölçüm senin kadar fit değilim bu arada yılın her zamanı bu vücudu koruyabiliyormusun yemene içmene dikkat ederek diyet yapmayarak yoksa bizim gibi kışın bulk yazın definasyonmu

Evet;bende bu püf noktaları merak ettim çalışmaların da fit bir görünüm olmuş kendine iyi bakmışsın :D

Beslenme ve suplement hakkında bilgi verirmisiniz vucut gayet başarılı tebr

Back
Yukarı