Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Aslına bakarsanız sürekli hemen hemen aynı formdayım. Bu form için ekstra bir diyet uygulamıyorum. Bu metabolizmamın biraz fazla hızlı çalışması ve yediklerimi yakmamdan kaynaklanıyor sanırımpeki bana böyle fit bir vücut için verebileceğin püf noktalar nelerdir bende şuanda 75-77 arasındayım 1.75 boy var 38 cm kol ölçüm senin kadar fit değilim bu arada yılın her zamanı bu vücudu koruyabiliyormusun yemene içmene dikkat ederek diyet yapmayarak yoksa bizim gibi kışın bulk yazın definasyonmu
Öncelikle teşekkür ederim. Şuan yarısmadan çıktığım için supplement gereksinimim olmadığından destek almıyorum. Ama spor yaptığım her dönem gainnerı ara öğünlerimden eksik etmedim. İdman sonrası whey protein ve bcaa kullanıyorum genelde muhtemelen ilk kombinim aynı olcak supplement kullanmaya başladığımdaBeslenme ve suplement hakkında bilgi verirmisiniz vucut gayet başarılı tebr
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim güzel yorumun içingördüğüm en iyi natural vücut diyebilirim aksini söyleyen varsa beklerim bu arada tebrikler
dostum cardioyu atremandan 3-5 dakika sonra yap bitince proteinini al 30 dk içinde tabi zamanın varsa kardioyu sabah yaparsın akşam bb yaparsın. dediğim sistemler yağ yakarak kas kazanımı elde ediyorsun yağsız kas kütlesi ama otamatikman ölçünde düşüyor ilk haftalar su - ödem gidiyorkardiyo bady sistemini nasil dengeliyorsunuz ayri gunlerdemi bn 1 saat bady yapip protein icip 30 dk bekleyim 30 dk yogun bi kardiyo nasil olur sadece bel bolgemi forma sokmam gerek ust hatlarm dn cok memnunum
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardes peki set sayilari hakkinda ne diyorsun büyütmek icinCreatine i yükleme yapman lazım dozlarını forumda bulabilirsin cardioyu sabah yapsan sağa randımanlı olur
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler kardes bioxsin hiç kullanmadım gerçekten etki ediyor muvalla vaktin varssa akşam cardioya bulaşma ben vaktinin olmadığını düşünerek akşam yapabilirsin dedim sabah yapabileceğinide belirtmişim yağ yakıcı kullanırken bioxin kullanmanı tavsiye edebilirim salonda yaptığım bir fikir alış verişi ve görüş D:
Kardes ben normalde 3 yil agir siklette dovustum ordan bi alt yapim var ama maksimum 40 gordum bi kilom 92 di 1 yil once 80 kiloya indim kolum 36 dustu ama parcali seker hamur kullanma set sayisini kasin kaldirabildigi agirlikta 12 10 8 6 pramit yap olur parcali kaslarBen de 1.73 boyundayım 2 ay oldu başlayalı 65 kiloyum hedefim senin şu anki halin.Kafama takılan bi soru var.Kolun define 38 cm gözüküyor ya defineye girmeden bulk döneminde kaça kadar çıkardın kolu? Yani define olduktan sonra kaç cm azaldı onu soruyorum.
Ben definasyon yapmadan önce de hemen hemen aynı formdaydım zaten çoğu fotoğrafım diyet öncesi. Bu metabolizmamla alakalı yağlanamıyorum ne yersem yiyimBen de 1.73 boyundayım 2 ay oldu başlayalı 65 kiloyum hedefim senin şu anki halin.Kafama takılan bi soru var.Kolun define 38 cm gözüküyor ya defineye girmeden bulk döneminde kaça kadar çıkardın kolu? Yani define olduktan sonra kaç cm azaldı onu soruyorum.