Koca Fatih'de Squat Rack olan salon yok

mevsres

Üye
Fatih'de oturuyorum, koca Fatih'de Squat Rack olan salon yok, İstanbul dışındaki Türkiye'nin küçük ve gelişmemiş yerlerinde bile Crossfit salonları falan var, Fatih ise İstanbul'un merkezi.

Baktığım en lüks salonlarda bile her türlü gereksiz ve saçma alet var ama Squat rack yok, bizim kaderimize Dips aletinden ağırlığı almak var demek ki, spor hayatımız böyle geçecek.

sen zaten artık dips aletine alışmışsın bu saatten sonra squat rack anatomine uygun gelmez yüksekliğini falan hesap edemezsin sıkıntı çıkar :)
ayrıca şu senin boşa giden paraları hesap edince kemere 325 ayakkabıya 435 kulaklığa 130 tl = 890
toplayıp eve 2.el bir squat rack sıkıştırma şansın vardı :D veya salona alır koyarsın herkes kullanır

Fatih'de oturuyorum, koca Fatih'de Squat Rack olan salon yok, İstanbul dışındaki Türkiye'nin küçük ve gelişmemiş yerlerinde bile Crossfit salonları falan var, Fatih ise İstanbul'un merkezi.

Baktığım en lüks salonlarda bile her türlü gereksiz ve saçma alet var ama Squat rack yok, bizim kaderimize Dips aletinden ağırlığı almak var demek ki, spor hayatımız böyle geçecek.
Salon sahibiyle konus smith machine in arka kismina 2 demir kaynattirmak istiyorum de

Bu forumda da baya uygun fiyata squat rack/power rack yapan vardi. Zzzxxz nin dedigi gibi bir power rack 1500 tl squar racksa 800-900 maximum gelir kargoyla falan :D

Back
Yukarı