kokoreç çok güzeldir nasıl beğenmedin anlayamadım tiksinirsin ben titizliğinde değilimde zararı oluyorsa diye yemiyorum ama bildiğim kadarıyla yok diye biliyorum ama ben gene yemicem diye tutturmustum durağa gidene kadar 2 kokoreççi denk geliyor hele o sonuncusu yokmu çok güzel yapıyor yarım 4 tl di en son bütünde 6 tl ama beni tanıyordu aramız iyiide bana 5 tl 1 şiş kokoreç 35 tl alıyormuş vaya kar ediyor açıkcası
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:13 ----------
bak canım çekti akşam açsın sergisinide antrenman öncesimi yiyim yoksa antrenman sonrasımı yemeliyim antrenman sonrası düşünüyorum ama enerji ve güç artışı deyince öncesi diye düşünmeye başladım
definede değilim bulktayım amacım kilo almak yazında definasyon ile güzel bir diyetle yağları yakmayı düşünüyorum yemelimiyim haftada 1 -2 kez filanBesin değerlerini bilemiyorum ama çok yağlı onu biliyorum.Baya yağlı ekmek hep yağ oluyor.Olsa da yesek ya off canım feci çekti.Şu anda diyette olmasam her türlü yerdim.Sonuçta hiç birimiz müsabık sporcu değiliz abatmanın anlamı olmadığını düşünerek Demircana katılıyorum.![]()
Bulk olsan da abartı yaglı yıyecekler yememen lazım kokorec ın degerlerını bılmek lazım .. ama o kadar takma kafana haftada 1 2 tane yesen bırsey olacagını sanmam ama her hafta da yemeye baslarsın zararı dokunur ..
definede değilim bulktayım amacım kilo almak yazında definasyon ile güzel bir diyetle yağları yakmayı düşünüyorum yemelimiyim haftada 1 -2 kez filan
Haftada 1 yapalım onu.Gerçi kokoreçin yağdan ziyade yenildiği saat çok tehlikeli ben 12 den önce yediğimi hatırlamıyorum.
![]()
aksine midye 1 kere yedim çok kötü tadı ayrıca kimyasal bişeyler mi ne bulunduruyormuş bir sitede yazıyordu ama linki bulamadım ama kokoreç ap ayrı birşey geçerken tutamıyorum kendimi bugünn 1.5 sene oldu kokoreç yemeyeli kokoreçi çok seven biri için anlayın halimi spora başladıgımda 3 ay içerisinde yiyordum ama sonra büyük bir dğeişiklik yaptım beslenmemde kaldırdım ama salondan durağa gidene kadar 2 kokoreççi var zor tutuyorum kendimi benim demek istediğim bulkta olsa zararı dokunacaksa hiç yemeyimec0 arkadaşım kokoreç sevdiğine göre midye de yiyorduro yüzden 15 günde bir hatta 10 günde 1 ye, midye proteinlidir (90 gr da 20.2 gr protein içerir) kokoreçin de zaten tadı yeter
![]()
abi hatırlatma bana o günleri 1 bütün 1 yarım genelde çok aç olduğum zamanlar 2 bütün oluyordu 3 ayran bide yanında offKokorec yemenın zevkı orda gece yıcen =) kucuk tabürelerde arkadaslarla oturup =)
1.5 senedir yemiyorum kokoreçi çok seven biri olarak halimi anla ama zararı dokunacaksa yemicem bugünle beraber yani 8 eylül perşembe günü biterse tam 1.5 sene olacakBulk olsan da abartı yaglı yıyecekler yememen lazım kokorec ın degerlerını bılmek lazım .. ama o kadar takma kafana haftada 1 2 tane yesen bırsey olacagını sanmam ama her hafta da yemeye baslarsın zararı dokunur ..
aksine midye 1 kere yedim çok kötü tadı ayrıca kimyasal bişeyler mi ne bulunduruyormuş bir sitede yazıyordu ama linki bulamadım ama kokoreç ap ayrı birşey geçerken tutamıyorum kendimi bugünn 1.5 sene oldu kokoreç yemeyeli kokoreçi çok seven biri için anlayın halimi spora başladıgımda 3 ay içerisinde yiyordum ama sonra büyük bir dğeişiklik yaptım beslenmemde kaldırdım ama salondan durağa gidene kadar 2 kokoreççi var zor tutuyorum kendimi benim demek istediğim bulkta olsa zararı dokunacaksa hiç yemeyim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:23 ----------
abi hatırlatma bana o günleri 1 bütün 1 yarım genelde çok aç olduğum zamanlar 2 bütün oluyordu 3 ayran bide yanında off
ama hesap giriyodu tabi
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:26 ----------
1.5 senedir yemiyorum kokoreçi çok seven biri olarak halimi anla ama zararı dokunacaksa yemicem bugünle beraber yani 8 eylül perşembe günü biterse tam 1.5 sene olacakyemiyeli
yapma abi kafayı yiyorum yeter bende yicem yarınCanımı ıyıce cektırdınız yarın aksam kokorec yıcem bol bol =)
Kokoreçi zaten domates ve bibersiz(yeşil) yiceksin..asıl tadı o şekilde anlaşılırneyse olan var olmayan milletin canını çektirmeyelim
![]()
mesajı atttığım saat : sabah 06:25..akşam olur ve bu adam koşar kokoreç yemeye![]()