R10
Üye
İstanbulda oyle denk gelmemıstı tatıle gıttıgımde yedım cok guzeldı =) aksam herkes kokoreccı ye gıdecek herhalde
aksama kalmaz bile, ben 3 saate yerim valla

İstanbulda oyle denk gelmemıstı tatıle gıttıgımde yedım cok guzeldı =) aksam herkes kokoreccı ye gıdecek herhalde
size bişey sormak istiyorum yorumunuz altında yağ kas oranı şu kadar filan yazıyor nerden ölçürüyoz onu ?anasını ağlattım bugün kokoreç'in gözünnü yaşına bakmadımafiyuet olsun bana bence daha fazla beklemeyin yin artık
![]()
ben 1 kere yedim ağır metaller kısmını duyunca yemedim zaten bidaha tarzana bende gidiyom ama bir sorun ben çanlıyım bigaya taşındık sonradan 5. senem bigada yalnız istikbalin orda yok şuan 2004 te demişsiniz 2004 te bigada değildimEc0 bigalımısınız?yıllar önce -2004tü galiba- oraya gitmiştik 1,5 gün kaldık. geliboluda arabalı vapur iskelesini oralarda bir kokoreççi vardı süperdi hala onun gibi tad bulamadım.
bigada da bir tane kokoreççi vardı orasıda çok iyiydi galiba istikbalin oralardaydı. ama orada bir pideci vardı oda süperdi hala o pidenin tadını arıyorum. gitmeden önce tarzana da uğramıştık o da başka birşeydimehmet yaşin bile gitti tarzana
istanbulda kadıköyde ve bakırköyde şampiyon vardı. son gittiğimde ikisde taşınmıştıyıllar önce ikiside süperdi ama kadıköydeki tadını biraz daha korumuş bakırköy tamamen bozmuş hatta göbekli bir abi filanda vardı
epey nostaji oldu
ya midye dolması vitaminli mi?? ben onu denizin dibinde ağır metaller ile beslendiğini ve çok zararlı olduğunu duymuştum azıma sürmüyodum. annem kızıyordu![]()
vitaminli mi değil mi?
ben 1 kere yedim ağır metaller kısmını duyunca yemedim zaten bidaha tarzana bende gidiyom ama bir sorun ben çanlıyım bigaya taşındık sonradan 5. senem bigada yalnız istikbalin orda yok şuan 2004 te demişsiniz 2004 te bigada değildimpolis karakolun orada var çok güzel orası
ben bugün kaçamak yaptım ve 1 tam ekmek köfte yedim.5 saat oldu ama hala karnım şiş![]()
senin kaçamağın nasıl ?hacılar siz onlara kaçamak diyorsanız ben yandım![]()
senin kaçamağın nasıl ?![]()