• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

kol:49 kilo:90 boy:1.74 Engin MalkoC

malkoc

Üye
bu da bizden...yorum ve elestirelerinizi bekliyorum...
PIC_0006.jpg

PIC_0024.jpg

genel olarak güzel sivilce ve kıllardan kurtulup diyet ile gayet estetik olabilir. kanatlar gözükmüyor ve resimden dolayı sanırım omuzlar iyi durmamış. Kolay gelsin.

Aksam seni görsem yolumu degistiririm, cok agresif ve sağlam bir görüntün var.
Yüzündeki sivilceler ve deri çatlakları sağlam bir kürü düşündürüyor, ancak kesin olarak bilemem bunu...
Omuzlar sağlam duruyor, kollar kalın ama o boyda 49 olduğuna ihtimal bile vermiyorum, tabii soğuk olarak diyorum bu, kol ölçüsü soğuk yazılır ve soğuk olarak 48'den fazla değil diyorum, tricepler büyük.
Definisyon zamanı gelmiş ve güzelde bronzlaşırsan hem sivilcelere hemde çatlaklara çok iyi gelecek.

sevgılı malkoç neden almanyadan kesın donüş yapanların mizaçları bırbırıne benzer anlamam.benim partnere bırebır benzıyorsun.oda donmek zorunda kalmıştı.

Daha tam ıntıbak saglayamamıssın, arayana bu memlekette hersey var.Dovmelerı merak ettım ben, ne anlama gelıyor?

önce tanısdımıza memnun oldum ve göğüsümde aılemın ısmı yazıyor ve aradım seyler textex wınstrol ve h c g

evet haklısınız hocam üst göğüs bıraz zayıf ama ne yabtıysam gelıstıremedım sız bana bır üst göğüs progamı tavsıye etsenız

ve dıyer arkadasın sorusuna gelınce evet bacaklar vucuta göre zayıf heralde hıc sevmedım ıcın bacak progamını ondan gelıyor

benım almanyadan gelmemı cok merak etın arkadas bılmek ıstıyorsun heralde tamam söylıyeyım ben almanyada 6 sene mabus yatım ve yarı cezaylan yurt dısı edıldım

Tanıstıımıza bende memnun oldum, herkes bır yenı sansı hakeder, ısallah bundan sonra kendını spora verırsın

Back
Yukarı