Kol hacimlendirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar yaşım 16. boyum 173-174 kilom 60.5 kol ölçüm 30-31. size birkaç tane soru sormak istiyorum.
ben 5-6 ay bodybuilding yaptım sonra bırakmak zorunda kaldım ve evde kendim çalışmaya başladım. abim ağırlıksız çalışıyor ve vücudu çok sağlam. bende buna benzer bişey yapmak istedim. şu anki antrenman programım şu:
PAZARTESİ: 10X5 NORMAL ŞINAV - 10X4 DİZ YERDE ŞINAV - 10x4 DİZ ÜSTÜNDE ELLER BİRLEŞİK ŞINAV - 20x4 mekik ve 3 tane daha 4 setlik karın hareketi - 10x3 squat ( ağırlıksız)
SALI: KOL ÇALIŞMASI ( AĞIRLIKLA)
çarşamba: Dinlenme
Perşembe. Dinlenme
CUMA:: 10X5 NORMAL ŞINAV - 10X4 DİZ YERDE ŞINAV - 10x4 DİZ ÜSTÜNDE ELLER BİRLEŞİK ŞINAV - 20x4 mekik ve 3 tane daha 4 setlik karın hareketi - 10x3 squat ( ağırlıksız)
CUMARTESİ: dumbell ile omuz- göğüs - sırt hareketleri ( herbirinden 3 veya 4 hareket 4 set)
PAZAR: Dinlenme
sorularım:
1-Bu program düzgün müdür?vücudu sağlamlaştırır mı? ekle veya çıkar dediğiniz bir yer var mı?
2- Kol ölçüm 30-31 ben bunu 35 yapmak istiyorum. Neler yapabilirim? ( kol çalışması çok yorudğu için dinlenmeyi 2 gün yaptım)
3- kilo almam lazım biliyorum. önceden 80 kiloydum 60 a düştüm. fazla vermişim biraz. 65-66 kiloya nasıl göbeklenmeden yağ yapmadan ulaşırım. ne bulursam yiyeyim mi? spor yapıyorum nasılsa diye bir de istediğim kiloya 14 eylüle kadar ulaşabilir miyim?
4- karın ı en çabuk nasıl sağlamlaştırırm?
5-protein tozu - amino asit vs. kullanmama izin yok. bende ton balığı kullanıyorum. Ton balığını antrenmadan önce mi sonra mı kullanayım?
arkadaşlar yardım edin. şimdiden teşekkürler

3- kilo almam lazım biliyorum. önceden 80 kiloydum 60 a düştüm. fazla vermişim biraz. 65-66 kiloya nasıl göbeklenmeden yağ yapmadan ulaşırım. ne bulursam yiyeyim mi? spor yapıyorum nasılsa diye bir de istediğim kiloya 14 eylüle kadar ulaşabilir miyim?
internetten kalori hesabı yaparak alman gereken kalorinin 500 üzerine çık. Her bulduğunu yeme kilon ile 2 yi çarp çıkan sonuç alman gereken günlük protein miktarının gramı

5-protein tozu - amino asit vs. kullanmama izin yok. bende ton balığı kullanıyorum. Ton balığını antrenmadan önce mi sonra mı kullanayım?
arkadaşlar yardım edin. şimdiden teşekkürler
ton balığını 2- 3 günde bir tüketmeyi öneriyorlar içindeki civadan ötürü . proteinini tavuk kırmızı et lor peyniri gibi gıdalardan almaya çalış

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı