Kol hastalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulaire
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ulaire

Üye
Arkadaş nedir bu kol hastalığı. Ergenlikte yeterli miktarda mastürbasyon ile dahi gelişebilen bir kas grubuna bu derece önem vermek nedendir? Şu forumda acaba bir gün "bacak gelişimim durdu yardım" tarzı bir konu açılır mı sizce?

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendini en öne çıkaran kas gruplarından biridir, Ayrıca ergenlikte mastürbasyon ile temiz 38-39 cm kol yapabilen biri olduğunu sanmıyorum. Üstelik bırakın insanlar istediği yere taksın, istediği kısmın üstüne düşsün, sizi ilgilendiren nedir bu kadar?

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendini en öne çıkaran kas gruplarından biridir, Ayrıca ergenlikte mastürbasyon ile temiz 38-39 cm kol yapabilen biri olduğunu sanmıyorum. Üstelik bırakın insanlar istediği yere taksın, istediği kısmın üstüne düşsün, sizi ilgilendiren nedir bu kadar?

Forumda günde ortalama 4-5 tane yeni kol konusu açılıyor. Vücut sanki sadece koldan oluşuyor moduna girilmiş resmen. Bu da bende merak uyandırdı. Sen niye gerildin ki :)

Forumda günde ortalama 4-5 tane yeni kol konusu açılıyor. Vücut sanki sadece koldan oluşuyor moduna girilmiş resmen. Bu da bende merak uyandırdı. Sen niye gerildin ki :)

Hayır gerilmedim ki :)
Özellikle spora yeni başlayanlarda kol takıntısı oluyor. Aslında sandığımızdan önemli de bir kas grubu, çünkü kol gibi bir kas göğüs ve sırt çalışmayı da doğrudan etkiliyor...

Back
Yukarı