Kol kasları pazu hakkında

merhaba arkadaşlar

Şimdi az önce kafama takıldı ve pazularımı ölçüp görmek istedim. Sağ kol 38.5 sol kol 36 bu farkı kapatmam lazım uzun süre sol mu çalışmalıyım sadece
Ayrıca tabi bu kalınlığın yarısı yağ görüntüde kas yok sıkınca çıkıo baya ama

Aralık ayında başlamıştm spora ama hiç ağırlık çalışmamıştm yazılarımdan görürsünüz zaten 100 kilo ile aralıkta başladım cardioo sürekli şuan 82 kiloyum boy1.72 kol kaslarının şekil itibaryle belirgin olması benm amacım yagları yakmaya devam mı dersiniz

5 kiloluk dambıl ım var evde işimi görür mü bu ağırlık

birisini diğerinden 1 set fazla gir bi süre sonra toplar( kısa sürmeyecektir ama bilesin)

Çalışacağın zaman sağ kolla kaç tekrar yapıyorsan sol kollada aynısını yap böylece sağ fazla zorlanmayacağı için sabit kalıcak solda zorlandıgı için gelişecek

Yok kardeşim bendede aynı durum var sağ 40 sol 38.5 ben surekli sağ kolumu sıkarım hiç solla bişey yapmam felan o etkıler biraz.Zaten ikisi tam tamına aynı olmaz illaki arasında biraz fark olur çalışmaya devam bol şanş :)

Bu fark sadece sende yok kardeşim,öncelikle bunu bil.İfbb ağır siklet vücutcularında bile bu durum var,ve sence çözümü basit olsa bilmezler miydi?Bu genetik bir durum,bir tarafını yaşamının uzun dönemi boyunca kullandığın için biraz daha güçlü ve gelişmiş olabiliyor.Ağırlık çalışmaları sırasında barbell kullanımını biraz azaltıp,tek tek çalışabileceğin dumbelları kullan,yapabileceğin en mantıklı şey bu olur,eksik olarak tarafınla 1 set belki daha fazla yapabilirsin bu da az da olsa işe yarayabilir ama %100 aynı olmasını bekleme ölçülerinin,kolay gelsın.

Back
Yukarı