Kol kaslarındaki farklılık

Arkadaşlar benim sağ kolum sol kolumdan 1 cm kadar büyük bunu normal olarak görüyorum ama sağ kolumdaki kas sol kolumdaki kastan daha uzun bu sorunun çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim ayrıca sırtımın sol tarafında gün içerisinde değişik bir ağrı oluyor.

oncelikle selamun aleykum size psikolojikmen beni bitiren bi durumu sızınle paylasıp yardımınızı almak istedim siteye kaydoldum ben sıvas cumhuriyet universitesinde okuyup yurtta kalıyorum ailem hatayda benım sorunum yaz geliyor benim kollarım cok ınce hanı kıralacak gibi duruyor babamında bilekleri ince genetık dıyor duzelmez diyor ya abı 19 yasındayım 3 sınıfa gıden cocuk gibi duruyor kollarım kızların kolu benımkinden iyi buda ozguvenımı dusuruyor 1.73 boyunda 56 kiloyum bu kollarıma bisey yapabilir miyim tsirt giyince kötü gözükmemesini saglayabilir miyim gelisir mi ne yapmam gerekir cozume gidene kadar bana yardımcı olacak bir büyük agabey bilgili biri var mı doktora gittim kilo ile ilgili c b12 vitaminim eksik harline progainer 5 kg var ama yurtta duzensız kullanmak istemedigim icin baslamadım bu sorunu ne kadar surede halledebilirim ?????

Back
Yukarı