Emre Abucak
Üye
Kol nasıl sizce kaç cm gözüküyor en az
Param yok fakirim alacak param yok[DOUBLEPOST=1521134594][/DOUBLEPOST]Diğer konuna en az 38 cm yazmışsın, bu konuya en az kaç cm demişsin. Mezura diye bir şeyin icat edildiğinden haberdar değilsin sanırım.
Yeterince kaslı kolum snsjjs[DOUBLEPOST=1521134638][/DOUBLEPOST]böyle 40 olcagına kaslı 33 olsun
Kardeşim kaç gozukuyor diye merak ettimDostum gecende atmistin.Aynisi soguk 38 diyordun ?
Bu doğal değil miilk foto 35 2. foto 38 3. foto 36 4 5 38 son foto 40 cmaçılara göre görünüş değişiyor
Tabi ki , ışık ve açılara göre görünüş değişiklik gösterebiliyorBu doğal değil mi
Benim kolum şuan 38 vardır ya kesin amaTabi ki , ışık ve açılara göre görünüş değişiklik gösterebiliyor
Peki kola bakınca hacimli duruyor mu bide triceps imi çok beğeniyorumVardır bencede
Evet ego kasiyorum djdjdj[DOUBLEPOST=1521291000][/DOUBLEPOST]arkadaş ego kasmaya gelmişsporu bu yüzden yapmayın
Gorme bilader engelle alahala jxjdjxjBu arkadasin kolunu gormekten ben biktim ama
https://m.n11.com/mezura-150-cm-P150002754Param yok fakirim alacak param yok
https://m.n11.com/mezura-150-cm-P150002754
Gördüğün üzere mezura dediğimiz şey 2.5 tl. Fakirliğin veya zenginliğin pek alakasının olmadığı bir ürün. Eğer gerçekten fakirsen, eski usul bir iple ölçer onun da kaç cm olduğuna metre cetvel vs yardımıyla bakarsın. Buraya gelip "kol nasıl beyler en az 38 santimdir, sizce kaç santim" gibi komik tavırlara pek gerek yok. Burda egonu yükseltebileceğin kadar düşük seviye ve zekada arkadaşlarımız yok. Eğer egonu yükseltmek istiyorsan yanlış yerdesin özetle.
Ayrıca yorum istemiştin yapalım. Adele kapalı su tutulumu ve yağ oranı yüksek, tricepsin long head'i bu açıdan yetersiz görünüyor, biceps tricepse göre geri.[/Qar
kardeşim su tutumu fazla diyosun bı defa kas artışı arttıkça su tutma kapasitesi artar yani böyle rahat nasıl konuşabiliyorsun anlamıyorm zaten Türkiye'de bu doğal yani artık normal karşılıyorum beyinciginizden bir seyler uydurup söylüyorsunuz ,ayrıca long head Kasım diğer triceps kasıma göre çok daha iyi durumda[DOUBLEPOST=1521354270][/DOUBLEPOST]https://m.n11.com/mezura-150-cm-P150002754
Gördüğün üzere mezura dediğimiz şey 2.5 tl. Fakirliğin veya zenginliğin pek alakasının olmadığı bir ürün. Eğer gerçekten fakirsen, eski usul bir iple ölçer onun da kaç cm olduğuna metre cetvel vs yardımıyla bakarsın. Buraya gelip "kol nasıl beyler en az 38 santimdir, sizce kaç santim" gibi komik tavırlara pek gerek yok. Burda egonu yükseltebileceğin kadar düşük seviye ve zekada arkadaşlarımız yok. Eğer egonu yükseltmek istiyorsan yanlış yerdesin özetle.
Ayrıca yorum istemiştin yapalım. Adele kapalı su tutulumu ve yağ oranı yüksek, tricepsin long head'i bu açıdan yetersiz görünüyor, biceps tricepse göre geri.
egomu falanda yükselttiğim yok ayrıca buda seni ilgilendirmez yorum yapmazsın olur biterkardeşim su tutumu fazla diyosun bı defa kas artışı arttıkça su tutma kapasitesi artar yani böyle rahat nasıl konuşabiliyorsun anlamıyorm zaten Türkiye'de bu doğal yani artık normal karşılıyorum beyinciginizden bir seyler uydurup söylüyorsunuz ,ayrıca long head Kasım diğer triceps kasıma göre çok daha iyi durumda
Birincisi kardeşin değilim. Çok şükür kardeşlerim zekaya ve mütevaziliğe sahip kişilerdir, sen benim hiç bir şeyim olamazsın.kardeşim su tutumu fazla diyosun bı defa kas artışı arttıkça su tutma kapasitesi artar yani böyle rahat nasıl konuşabiliyorsun anlamıyorm zaten Türkiye'de bu doğal yani artık normal karşılıyorum beyinciginizden bir seyler uydurup söylüyorsunuz ,ayrıca long head Kasım diğer triceps kasıma göre çok daha iyi durumda[DOUBLEPOST=1521354270][/DOUBLEPOST] egomu falanda yükselttiğim yok ayrıca buda seni ilgilendirmez yorum yapmazsın olur biter
Yok degilYeni üye oldum. Konu başlıkları hep böyleyse ben başka yerlere zıplayayım.