MK #7
Üye
Malzemeler:
100-150 gr yulaf ezmesi
1-1,5 ölçek protein tozu (tercihim ultimate iso sensation 93 chocolate fudge)
80-100 gr badem yada fındık (isteyen tuzsuz yer fıstığı da kullanabilir)
su veya süt (protein tozunu hazır hale getirmek için)
Yapılışı:
Önce yulafı ve tercih ettiğiniz kuruyemişi mutfak robotundan geçirin. (badem kullanacaksanız tuzunu almak için sudan geçirmenizi öneririm.) Toz haline gelen bu karışımı kısık ateş üstündeki tavaya dökün. Bu arada protein tozunu su yada sütle hazırlayın. (yalnız çok sulu olmasın tozun çözülmesi için yetecek kadar su yada süt kullanın. Su yada sütle hazırladığınız protein tozunu da tavadaki yulaf + kuruyemiş karışımının üstüne dökerek karıştırın. Tüm malzemeler tava içinde karışıp hafifçe ısınınca ateşten alın. Kıvamı pişmemiş kek hamuru gibi olacak, tadı enfes olacaktır. Afiyet olsun.
100-150 gr yulaf ezmesi
1-1,5 ölçek protein tozu (tercihim ultimate iso sensation 93 chocolate fudge)
80-100 gr badem yada fındık (isteyen tuzsuz yer fıstığı da kullanabilir)
su veya süt (protein tozunu hazır hale getirmek için)
Yapılışı:
Önce yulafı ve tercih ettiğiniz kuruyemişi mutfak robotundan geçirin. (badem kullanacaksanız tuzunu almak için sudan geçirmenizi öneririm.) Toz haline gelen bu karışımı kısık ateş üstündeki tavaya dökün. Bu arada protein tozunu su yada sütle hazırlayın. (yalnız çok sulu olmasın tozun çözülmesi için yetecek kadar su yada süt kullanın. Su yada sütle hazırladığınız protein tozunu da tavadaki yulaf + kuruyemiş karışımının üstüne dökerek karıştırın. Tüm malzemeler tava içinde karışıp hafifçe ısınınca ateşten alın. Kıvamı pişmemiş kek hamuru gibi olacak, tadı enfes olacaktır. Afiyet olsun.