Kollarımı vücuduma göre ince

Yaklaşık 1 yıldır bu sporu yapıyorum başladığımda 58 kg idim kollar 27.5 idi simdi 79 kg yim kollar 36.5 kiloma göre düşük yani nasıl bir yol izlemem lazım haftada 1 kere izole kol çalışıyorum ama göğüs günlerine triceps sırt günlerine biceps ekliyorum 2 şer hareket , define olsam kollar dahada kuculcek amacım iri bir vücut ama kollar küçük kalıyor yani , boyum 180 yağ oranım %19 civarı fazla yani ,define olsam gösterecek kas yok definede olmak istemiyorum omuz 127.5, en sevdiğim bölge kol ama en zayıf bölgemde kol , 30 kg ile 4x8 barbell curl yapabiliyorum, kullandigim supplementler bcaa ve whey bazende creatin aliyorum

Son düzenleme:
Sporda geçirdiğin süre, boy , ve güncel kilona göre olması gerektiği gibi kol ölçün.
Sorunun cevabını vermişsin zaten, 58 kg de 27,5 muş, 79 kg de ise 36,5 olmuş, 42 cm olmasını istiyorsan 90 - 95 kilo aralığına çıkman lazım. Keatini kesince ölçülerin değişebilir. 79 kiloda 42 cm kol o biraz zor.

Peki mesela ortalama genetikli bir insan 4_5 yıl bb yaparak 80 kiloda 40 cm üstü kol yapması mümkünümü bunun çok örneği var mesela gorilbey sonra youtbede ali demircioğlu diye bir cocuk var powerlifter bu çocuk bodybuilder bile değil ama 177 boyda 75_80 kilo bir ağırlıkta 41.5 kola sahip , gorilbeyinki de 43 den fazladir

Yaklaşık 1 yıldır bu sporu yapıyorum başladığımda 58 kg idim kollar 27.5 idi simdi 79 kg yim kollar 36.5 kiloma göre düşük yani nasıl bir yol izlemem lazım haftada 1 kere izole kol çalışıyorum ama göğüs günlerine triceps sırt günlerine biceps ekliyorum 2 şer hareket , define olsam kollar dahada kuculcek amacım iri bir vücut ama kollar küçük kalıyor yani , boyum 180 yağ oranım %19 civarı fazla yani ,define olsam gösterecek kas yok definede olmak istemiyorum omuz 127.5, en sevdiğim bölge kol ama en zayıf bölgemde kol , 30 kg ile 4x8 barbell curl yapabiliyorum, kullandigim supplementler bcaa ve whey bazende creatin aliyorum
Eğer kolların vücuduna göre küçükse ve bu senin canını sıkıyorsa diğer kas gruplarını haftada 1 kere kolunu 2 kere çalış. HAftada 2 kere kol için izole hareket yapsan hiçbir sıkıntı olmaz.

Back
Yukarı