stormleon
Üye
Öncelikle herkese merhabalar. Yaşım 18, boyum 1.75 m , kilom 63. Yazın 1.5 ay fitness salonuna gittim, 4 kilo aldım. Okulların açılması yüzünden bıraktım ama tekrar başlamayı düşünüyorum.
En büyük derdim kollarım ile. Yazın t-shirt giyemedim doğru düzgün, hiç yakışmıyor çünkü. Bu konuyu açmadan önce de forumu dikkatlice taradım ve benimle aynı problemi yaşayan birçok insan gördüm. Konuyu açma sebebime gelirsek:
1. resim:

X: 24 cm
Y: 21 cm
Z: 25 cm
T: 17 cm
2. resim:

A: 26 cm
B: 29 cm
Resimlerde kol ölçülerimi yazdım ve çok ince kafa_ Benim asıl derdim, asıl sorum, 1. resimde Y ile gösterdiğim yeri, yani pazu ile dirsek arasındaki inceliği nasıl doldurabilirim?
Bunu hangi hareketle düzeltebilirim?
Şimdiden herkese teşekkür ediyori iyi forumlar diliyorum
Imageshack'e yükledikten sonra resimlerde oluşan bulanıklık için özür diliyorum.
En büyük derdim kollarım ile. Yazın t-shirt giyemedim doğru düzgün, hiç yakışmıyor çünkü. Bu konuyu açmadan önce de forumu dikkatlice taradım ve benimle aynı problemi yaşayan birçok insan gördüm. Konuyu açma sebebime gelirsek:
1. resim:

X: 24 cm
Y: 21 cm
Z: 25 cm
T: 17 cm
2. resim:

A: 26 cm
B: 29 cm
Resimlerde kol ölçülerimi yazdım ve çok ince kafa_ Benim asıl derdim, asıl sorum, 1. resimde Y ile gösterdiğim yeri, yani pazu ile dirsek arasındaki inceliği nasıl doldurabilirim?

Şimdiden herkese teşekkür ediyori iyi forumlar diliyorum

Imageshack'e yükledikten sonra resimlerde oluşan bulanıklık için özür diliyorum.