• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kollarım 38 Cm var mı ?

Birkay

Üye
İyi günler arkadaşlar. Bu sporu yapalı 7-8 ay oluyor. Boyum 178 kilom 79. Her neyse uzun zamandır ölçü almıyordum bugün ölçtüreyim dedim. Sağ kol 38 sol kol 37 geldi. Ama ne bileyim bana daha küçük gibi geliyor neden bilmiyorum. Bicepsimin fotoğrafını telefonla çekip atıyorum. Eğer isterseniz daha detaylı fotoğraf çekerim. Neden 38 cm gibi hissetmediğimi de söyleyeyim ; kolum serbest haldeyken kalın durmuyor gibime geliyor ama biceps'imi sıktığım zaman aşırı bir fark oluyor eğer 38 cm varsa kolumda bicepsimi nasil daha belirgin hale getirebilirim ?

NOT: Kılları kes demeyin şimdi banyoya girince kesicem :D

5Gp2L5.jpg

7y2PvN.jpg

WGWE04.jpg

9DvEbr.jpg

g9jybb.jpg

Son düzenleme:
Ne kollar vardir 40 cm gözükür 35'tir. Ne kolllar vardir 35 gözükür 40 çıkar. Burdan tahmin etmek sacma olur diye dusunuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kollar vardir 40 cm gözükür 35'tir. Ne kolllar vardir 35 gözükür 40 çıkar. Burdan tahmin etmek sacma olur diye dusunuyorum.

Abi öyle tabi ki. Ama ben eğer kollarım 38 cm geliyor ise neden hani bicepslerimi sıkmadan kollarım serbest haldeyken kendini belli etmiyor anlamış değilim. :) Yani sıkmadan normal şekilde yandan bakınca falan ince görünüyor. Ha tabi 38 cm kalın bir ölçü değil fazla ama yine de bilmiyorum abi. :)

Abi öyle tabi ki. Ama ben eğer kollarım 38 cm geliyor ise neden hani bicepslerimi sıkmadan kollarım serbest haldeyken kendini belli etmiyor anlamış değilim. :) Yani sıkmadan normal şekilde yandan bakınca falan ince görünüyor. Ha tabi 38 cm kalın bir ölçü değil fazla ama yine de bilmiyorum abi. :)

Boyun uzun olabilir ondan dolayı kas uzunlugu da fazla olacagi icin gozukmuyor olabilir.

Boyun uzun olabilir ondan dolayı kas uzunlugu da fazla olacagi icin gozukmuyor olabilir.

Belki de abi. İnşallah o zaman kalınlaşır diyelim. :) Gönderiye 2 tane resim ekledim ordan da yorum yapabilirsiniz arkadaşlar. :)

Çok değişik bir kas grubu. Kol boyu çok takıntı olan insanlarda var spor kalitesini kolla ölçerler filan . Benim koluma dışardan bakan birisi 38 cm gibi görür misal ama aslında yağ yakarken 35.5 a kadar düştü ama kolda yağ çok az duruyor o yüzden daha kaslı görünüyor . Örnek bir fotoğraf mesela. Ne kadar iyi de dursa ölçü bazen morel düşünebiliyor malesef

Eklentiler

• IMG_1928.JPG
    IMG_1928.JPG
    74,1 KB · Görüntüleme: 3.095
Çok değişik bir kas grubu. Kol boyu çok takıntı olan insanlarda var spor kalitesini kolla ölçerler filan . Benim koluma dışardan bakan birisi 38 cm gibi görür misal ama aslında yağ yakarken 35.5 a kadar düştü ama kolda yağ çok az duruyor o yüzden daha kaslı görünüyor . Örnek bir fotoğraf mesela. Ne kadar iyi de dursa ölçü bazen morel düşünebiliyor malesef

Aslında kolun ölçüsünü bu kadar kafaya takanlar brachialis ve tricepsin 3 başına antrenmanda dikkat ederlerse hızlı gelişim geleceğini düşünüyorum. Sonuçta kolun 2/3 lük kısmı triceps.

Evet abi haklısın. :) Bu resimde kolların kaç cm ?

Back
Yukarı